I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. januara

OVAN

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku pa možete biti u situaciji da brzo odlučujete ili promenite dosadašnji plan. Aktuelan je lep aspekt Marsa i Venere koji donosi uspeh na mnogim poljima, posebno ako ste kreativni, stvaralački nastrojeni ili se bavite nekim vidom umetnosti. Bez problema preuzimate inicijativu u  raznim poduhvatima, pokretljivi ste, sportski nastrojeni i uvek u centru pažnje. Odličan period za studente i sve koji se bave visokim obrazovanjem. Na emotivnom planu se sve odvija kako se samo poželeti može. Ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Vitalni ste, puni energije, zračite.

BIK

Utorak i sreda su dani kada Mesec tranzitira vašim znakom. To je prilika da uspostavite balans i kontakt sa onima od kojih zavisi realizacija vaših planova. Finansijski dobro stojite a u prilici ste i da ekonomski ojačate ako poslovno sarađujete sa inostranstvom. Venera u polju bogatstva donosi iznenadne dobitke, podršku važnih institucija, neki vid sponzorstva ako se bavite projektima od društvenog značaja. Ljubavni život je u ekspanziji tako da se lako možete zaljubiti. Tajni susreti i dvoumljenje ako još niste stavili tačku na prošlost. Rekreirajte se.

BLIZANCI

Druga polovina nedelje je izuzetno povoljna za poslovnu saradnju i susrete sa ženama. Prijateljstva koja sada sklapate mogu biti od velikog značaja za sve što budete planirali u budućnosti. Zanimljiv aspekt Merkura i Neptuna podrazumeva napredovanje ako se bavite estetikom, umetnošću, poezijom, ili delatnostima gde su maštovitost, kreativnost, imaginacija, u prvom planu. Biće prilike i za finansijske transakcije i putovanja. Uživaćete u zabavi, prijateljstvima, izlascima sa partnerom ali i udvaranju, ako ste do sada bili slobodni. Prilično ste stabilni i jaki.

RAK

Sada ste u drugoj fazi rastućeg Meseca, čija je kulminacija početkom naredne nedelje. Dakle, od sposobnosti odnosa sa drugima zavisiće afirmacija. Većina planeta je na suprotnoj strani, pa su javni i partnerski odnosi od presudnog značaja. Dobar aspekt Marsa i Merkura podstiče materijalni uspeh, a povoljan je i za sklapanje sporazuma, potpisivanje ugovora, putovanja, posebno ako se bavite sportom. Dosta se oslanjate na bračnog partnera i porodicu. Moguća simpatija na radnom mestu ili kroz poslovne kontakte ako ste mlađi. Slabost u donjem delu leđa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Početkom naredne nedelje je Lunarno pomračenje u vašem znaku. Deluje više na podsvest a oseća se mnogo ranije. Tako je ovo  ključni period za donošenje odluka. U suštini, preporuka je da se uzdržite od radikalnih promena, započinjanja važnih projekata dok ne sagledate sve najvažnije aspekte. Uspeh je na vašoj strani ali nema potrebe da žurite jer će sve biti kako ste zamislili. Mars  ima odličan upliv na intelektualne poslove, obrazovanje, ali i sportske aktivnosti. Sreća vas prati na ljubavnom planu. Venera u kući ljubavi donosi avanture i neodoljivost. U top formi ste.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, u polju kreativnosti doprinosi uspehu na mnogim poljima. Obratite pažnju na komunikaciju zbog izazovnog aspekta sa Marsom, odnosno šta potpisujete, kome se poveravate, posebno kada je reč o finansijama.Ipak, lep sekstil sa Neptunom stavlja u prvi plan intuiciju, dobru procenu i razne talente ako se bavite stvaralačkim zanimanjem. Takođe, ako ste vlasnik butika, salona lepote, privatne agencije i slično. Uživaćete u krugu porodice i emotivnog partnera. Biće dosta izlazaka, zabave i provoda za mlađe. Imunitet je sve bolji.

VAGA

Iako ste timski igrač, možda vam u ovom periodu  ne odgovara da se prilagođavate različitim uslovima. Većina planeta deluje na polje privatnosti, pa možete biti u raskoraku između porodičnog i javnog života. Mars deluje na partnerske odnose i čini vas dominantnim u diskusijama, posebno ako se bavite pravnim poslovima. Za sada, izbegavajte potpisivanje novih ugovora, dokumenata koja se odnose na nekretnine, kupovinu zemljišta. Prilično ste zanimljivi za okolinu i suprotni pol. Moguće udvaranje na daljinu, ili kraći put sa partnerom. Sklonost alergijama.

ŠKORPIJA

Radite punom parom, na šta ukazuje Mars u kući posla. Akcenat je na komunkaciji, uspostavljanju odnosa sa drugima, kraćim putovanjima i dogovorima. Možete se pozabaviti papirologijom, dokumentima, računima, prosleđivanjem informacija, primanjem obaveštenja ili razmenom znanja. Upliv Venere i Jupitera na finansije je više nego povoljan, posebno ako poslujete sa strancima, ili trgujete robom iz inostranstva. Na emotivnom planu ste prilično ispunjeni. Moguća strastvena ljubav ako ste do sada bili nezavisni. Kondicija je na zavidnom nivou.

STRELAC

Još uvek ste pod uplivom Venere što ima pozitivan uticaj na svakodnevni život. Entuzijazam se ispoljava na mnogim poljima, a posebno kada je reč o umetnosti, stvaralaštvu. Mars je zanimljiv za sportski nastrojene podanike znaka i sve koji se bave kulturom tela, kao što su treneri, fitnes instruktori, profesori fizičke kulture, planinari i srodne profesije. Kako većina planeta naglašava finansije, možda ćete razmišljati o investiranju u nešto ili podizanju kredita. Zavodljivi ste i neodoljivi za suprotni pol. Nova ljubav za mlađe. Uvek ste raspoloženi za sport.

JARAC

Mnoštvo planeta u vašem znaku može biti blagotvorno, pod uslovom da ne preterujete u svojim zahtevima. S druge strane, izazovan aspekt sa Marsom upozorava na podložost greškama. Posebno kada je reč o nadređenima, autoritetima, jer ste u iskušenju da kažete više nego što mislite. Ukoliko dođe do suprotstavljanja  ili odlaganja potpisivanja dokumenata, poželjno je da sačekate bolji momenat za sprovođenje promena. Tenzije u porodičnim odnosima se mogu lako izgladiti ako se prilagodite zahtevima većine. Tajne ljubavi i susreti ako ste mlađi. Kontrolišite impulsivnost.

VODOLIJA

Većina planeta deluje na vaše polje tajni i podsvesti. U pozitivnom  smislu, to je znak strpljenja, prijemčivosti za sve što se dešava oko vas i uzdržanosti. Pomalo ste tajanstveni za okolinu zbog specifičnih ciljeva. Većina uživa u društvenim kontaktima, okupljanjima istomišljenika i razmeni ideja, kovanju zajedničkih planova. Venera u polju prijateljstva je idealna za razne oblike udruživanja, timskog delovanja. Donosi prihode sa više strana. Iako ste skloni  nezavisnosti, nije isključena emotivna veza kroz prijateljstvo. Verujte više u sebe.

RIBE

Dve planete sreće deluju na oblast karijere. Podstiču društveni angažman, poslove koji podrazumevaju neki vid zabave, sklapanje prijateljstva, naročito sa strancima. Bićete u prilici sa spojite lepo i korisno, karijeru i putovanja a da, pritom, poslovno napredujete i ostvarite finansijski uspeh. Možda ćete u jednom trenutku imati utisak da se ostvaruje bajka o kojoj ste toliko maštali i bićete u pravu. Samo vi znate da je sve moguće. Ni na ljubavnom planu nije ništa manje bajkovito, pa se spremite za iznenađenja ili putovanje sa partnerom. Sklonost infekcijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh