I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. avgusta

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 14. DO 21.AVGUSTA

 

OVAN

Lep aspekt Marsa sa Jupiterom čini vas prilično poletnim i raspoloženim za sve vrste društvenih aktivnosti. Dosta ste zaokupljeni kreativnim poslovima, zabavnim poduhvatima, prezentacijama, iznajmljivanju prostora, sala, kancelarija. Retro Merkur stavlja akcenat na svakodnevne rutinske obaveze, pružanje usluga a to podrazumeva bolju saradnju i timski rad. Prekovremeni rad se podrazumeva, kao i udubljivanje u papirologiju, račune. Na podršku porodice i emotivnog partnera uvek možete da računate. Regulišite ishranu i pronađite vreme za relaksaciju.

I Taxi Zrenjanin

BIK

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Naglašava potrebu za sređivanjem stvari i realizacijom planova. No, sada ste sporiji, tromiji, ali sigurno ostvarujete sve što ste sebi zacrtali. Mars je povoljan za privatan biznis ili radove u kući. Možete se posvetiti renoviranju, uređenju bašte, ali izbegavajte poslove sa nekretninama. Svaki rizični poduhvat u vezi finansija, veće imovine ili kupovine, ostavite za septembar. Obratite pažnju na komunikaciju sa suprotnim polom jer naginjete ekstravaganciji, flertu, ako ste slobodni. Sklonost slatkišima.

BLIZANCI

Merkur je retrogardan i u polju intime, privatnosti. Usmerava na porodične probleme, poslove, dogovore sa ostalim članovima porodice i odmor. Pomalo ste tajanstveni za okolinu ili retko kome otkrivate šta radite, planirate. Sredinom nedelje je Mesec u vašem znaku. Biće zanimljivih susreta, diskusija, razmene informacija, posete prijateljima ili roditeljima. To je i prilika da se zaključe neki ugovori ili potpišu važna dokumenta. Iskoristite ovaj period za rešavanje nesporazuma između vas i partnera ili onih do kojih vam je stalo.Više se odmarajte.

RAK

Vladar karijere je u polju zarada i finansija tako da ste u fazi kada ispunjavate profesionalne obaveze. Koristite svaku šansu, povoljne okolnosti i ništa ne prepuštate slučaju. Ipak, Mars upozorava na nepredviđene troškove ili da do prihoda ne dolazite na lak način. Izbegavajte rizične situacije ili nove poslovne ponude, dok ne proverite sve okolnosti. Mogu se odložiti kraća putovanja ili će biti kašnjenja kada je reč o papirologiji, dokumentima. Venera vas čini romantičnim, senzitivnim, uzbudljivim za suprotni pol. Osetljivost reproduktivnih organa.

LAV

Ovo je period kada ste u centru pažnje, puni pozitivne energije. Početkom nedelje Mesec utiče na oblast karijere i stavlja u prvi plan lidere, sve koji upravljaju firmama, privatnim biznisom. Imate izuzetan uticaj na mase, veći broj ljudi, na medije. Možete se osloniti na žene ili će njihov upliv doprineti boljem pozicioniranju. Finansijska situacija je nešto složenija zbog retro Merkura, tako da će kasniti isplate. Ako ste emotivno rastrzani, razmislite o svojim prioritetima i kako ste se upleli u mrežu sopstvenih želja. Sklonost iscrpljivanju i napetosti.

DEVICA

Retrogardni Merkur dominira u ovom periodu što vas čini osetljivim.Sve zavisi od vas samih i kako se snalazite u delikatnim situacijama. Možete biti nedokučivi za okolinu, zagonetni,skloni odlaganjima ili neodlučni. S obzirom da je vladar karijere, neophodno je da pažljivo donosite odluke koje se tiču statusa, novih poslova i ortakluka. Može se desiti da ponavljate neke korake, dogovore, ali i da rešavate najzamršenije poslovne probleme. Sunce i Mars ukazuju na tajne ljubavne veze ženama. Lep period za društvena događanja. Pažljivo u saobraćaju.

VAGA

Venera ima zanimljiv uticaj na vaš status i karijeru. Uglavnom, uspeh kada je reč o društvenim delatnostima i poslovima koji su tipični za žene. Izazovni aspekti sa Jupiterom i Plutonom ukazuju na određeni pritisak, probleme sa finansijama, imovinom i druge zakonske teškoće. Većina tih problema neće moći da se reši sve do septembra, ali sada prikupljajte informacije, analizirajte i proveravajte. Možete se osloniti na autoritete ili nekog od prijatelja. Lep period za udvaranja, izlaske, nove ljubavi, posebno za žene. Obratite pažnju na metabolizam.

ŠKORPIJA

Zaokupljeni ste karijerom, ispunjavanjem ambicija. Sunce i Mars podržavaju sve koji upravljaju, ili su na važnim državnim funkcijama. Ipak, retro Merkur usporava ispunjavanje određenih ciljeva ali na to ne možete da utičete. Odlažu se neki sastanci, susreti, dogovori i sve što podrazumeva timski rad. Dakle, sada niste u prilici da se oslanjate na druge, posebno ako ste naklonjeni politici, stranačkom delovanju. Mnogi će uživati na putovanju jer će biti u prijatnom društvu. Prilika da sretnete nekog zanimljivog ako ste slobodni. Izbegavajte preterivanje u hrani i piću.

STRELAC

Retrogardni Merkur ima specifičan uticaj na karijeru i poslove. Za neke je odličan jer doprinosi rešavanju zamršenih poslovnih situacija, tajni, zagonetki i svega što je ostalo nedovršeno u  prethodnom periodu. Za druge predstavlja izazov jer ih čini konfuznim, sklonim greškama, dvoumljenju. Ako se bavite administrativnim poslovima, knjigovodstvom, bankarstvom, proveravajte račune,papiorologiju, jer ovaj aspekt često ukazuje na omaške. Skloni ste vraćanju u prošlost kada je reč o ljubavi. Uzbudljivi susreti za sve koji su slobodni. Ako u nečemu preterate, brzo se vraćate u balans.

JARAC

Već duže vreme je aktuelan aspekt između Venere i Jupitera koji utiče na karijeru. Zanimljiv je za javne ličnosti, sve koji imaju važnu ulogu u društvenom i političkom životu. Osim toga, naglašeno je polje koje ukazuje na podršku koju dobijate od drugih, kako verbalnu, tako i finansijsku. Trenutno je situacija neizvesna oko kontakata sa inostranstvom, poslove vezane za strane firme i kompanije. Društveni život je prilično buran i zanimljiv, kako sa bračne, tako i za slobodne pripadnike znaka. Sklonost zaljubljivanju ako ste mlađi. Rekreirajte se.

VODOLIJA

Naglašeno polje javnosti i partnerstva može značiti da ste u situaciji da se neprestano prilagođavate drugima. Naravno, i oni vama ako ste skloni nametanju tempa i svojih stavova.  Aspekti su povoljni za sve koji zavise od javnog mnjenja, kao što su glumci, muzičari, voditelji, spikeri, političari. Retro Merkur ukazuje na probleme sa finansijama, osiguranjem,transakcijama, pa izbegavajte uzimanje kredita i pozajmica. Bračni partner je u periodu dokazivanja i uspona u karijeri. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Proveravajte šećer u krvi.

RIBE

Izuzetno ste aktivni, posvećeni poslu. Obaveze se gomilaju ali vam to  izuzetno prija. Ipak, obratite pažnju u ovom periodu na javnu komuunikaciju. Retro Merkur unosi konfuziju i nerazumevanje ako ste sa nekim u ortakluku. Svakako, izbegavajte potpisivanje novih ugovora, aranžmana i proveravajte svu papirologiju. Možda vas drugi neće razumeti, ili će vaše  izjave tumačiti na pogrešan način i slično. U svakom slučaju, prepustite bračnom ili emotivnom partneru brigu o važnim temama. Nova romantična ljubav za mlađe. U dobroj ste formi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh