I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. septembra

OVAN

U sredu vaš vladar Mars menja znak i prelazi u polje javnosti, partnerstva i braka. Do tada, obazrivo donosite odluke jer je na poslednjim stepenima znaka. Druga polovina sedmice je odlična za pregovore, susrete sa autoritetima i dogovore oko dugoročnih projekata. Dominiraćete u svakom odnosu a vaša reč će imati odlučujuću ulogu u javnim diskusijama i rešavanju pravnih problema. Takođe, kada je reč o iniciranju novih ideja. U bračnim i emotivnim odnosima se odlično snalazite dok će slobodni biti raspoloženi za strastvene avanture. Izdržljivi ste.

BIK

Prilično izazovna nedelja za mnoge od vas kada je reč o svakodnevnim obavezama. Poslova će biti sve više a uporedo s tim će rasti i vaše nezadovoljstvo. Bilo bi dobro da se uzdržite od konflikata sa autoritetima, naročito od petka jer Venera ulazi u aspekt sa Saturnom. Pojačava senzitivnost i potrebu za suprostavljanjem, pod uslovom da se osećate ugroženo od strane konkurencije, oponenata. Skloni ste evociranju uspomena, vraćanju u prošlost, ako ste već neko vreme slobodni. Nešto impulsivniji i strastveniji period za bračne Bikove. Jačajte imunitet.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar je u polju kreativnosti a od srede mu se pridružuje i Mars. Sve više ćete se baviti aktivnostima koje su izvor zadovoljstva, ili podrazumevaju ispoljavanje različitih talenata. Dobar aspekt sa Jupiterom je zanimljiv za  dobitke kroz investicije, špekulacije, komercijalne poslove. Razni eksperti ispoljavaju blagonaklon stav prema svemu što radite, pišete, inicirate u obrazovanju, sportu, nauci, umetnosti. Ako je bilo gužve u kući, porodičnom okruženju, sada se situacija smiruje. Slobodni će uživati u izlascima, dobrom provodu, putovanjima, udvaranjuU dobroj ste formi.

RAK

Mesec je u fazi rasta i doprinosi većem entuzijazmuS obzirom da vladar karijere ,Mars, menja znak u sredu i prelazi u polje privatnosti, čekaju vas određene promene na profesionalnom planu. Od značaja je za biznismene, zanatlije, sve koji rade kod kuće. Dakle, zasucite rukave jer ste u prilici da registrujete privatnu firmu ili zaključite dugoročni poslovni ugovor sa državnom insititucijom. Neki će uspešno konkurisati na upražnjeno radno mesto. Konfuzna situacija za porodične Rakove jer je pažnja na profesionalnim obavezama. Slobodni čeznu za nekim iz prošlosti. Više se odmarajte.

LAV

Izdržite još ovu nedelju dok je Sunce u izazovnom aspektu sa Neptunom. Kako deluje na finansijsku oblast, budite pažljivi kada je reč o rashodima jer se može desiti da novac brže potrošite nego što ste ga zaradili. Ne zalećite se ni kada je reč o investicijama jer ste  podložni uticajima okoline, autoriteta ili neproverenih saradnika. Od srede se više angažujete oko administrativnih problema, a biće i kraćih putovanja, konsultacija sa brojnim klijentima. I dalje živite u prošlosti jer niste do kraja raščistili sa  bivšim emotivnim partnerom. Neophodan vam je odmor i više sna.

DEVICA

U sredu Mars napušta vaš znak i prelazi u polje novca, materijalne sigurnosti. Ukazuje na dinamičan poslovni period, da ćete lakše dolaziti do prihoda ili  poslova koji donose brzu zaradu. Ipak, čest je indikator i trošenja, po principu kako došlo – tako i otišlo. Većini se smeši sreća, kada je reč o dugoročnim poslovima. Najzad ćete pronaći autoritete ili sradnike koji vas mogu podržati u projektima od životnog značaja. Slobodne Device su prilično zagrejane za nekog s kim poslovno sarađuju. Samo ste korak do ostvarenja sna. Pažljivo u saobraćaju i proveravajte ispravnost vozila.

VAGA

Pored Merkura  u vašem znaku, u sredu mu se pridružuje i Mars. Nalet pojačanih aktivnosti, kretanja, bavljenja sportom ali i poslovima koji iziskuju hrabrost, brzinu. Smisao za organizaciju dolazi do izražaja, pre svegaako ste na nekoj liderskoj poziciji. Možda ćete preuzeti odgovorniju, zahtevniju profesionalnu ulogu nego što ste je do sada imali. Iako brinete za finansijsku sigurnost, ne bez razloga, biće lepih vesti na tu temu. Venera u izazovnom aspektu sa Saturnom vas stalno vraća u prošlost. Ili ćete sresti staru ljubav ili maštati o ponovnom susretu. Uravnotežite ishranu.

ŠKORPIJA

Ovo je period kada se više povlačite sa scene, naročito profesionalne. Mars, vaš vladar, u sredu menja znak i prelazi u polje tajni, izolacije. Zanimljiv je za ilegalne poslove ali i sve što podrazumeva koncentraciju, diskreciju, kao i za konsultacije, administrativne poslove, pravne, za pisanje, istraživanje i slično. Ipak, većina je naklonjena odmoru, aktivnostima u kojima uživaju i koje podrazumevaju neku vrstu relaksacije. Odlično za privatan biznis. Iako je Venera u vašem znaku, razdiru vas strasti, ljubomora ali i nostalgija za nekim. Umor.

STRELAC

Poslovna situacija je nešto opuštenija a to najavljuje i Mars koji u sredu napušta polje karijere. Delovaće na oblast planova, ciljeva, tako da se možete  usmeriti na neke nove projekte. Društveni život će biti u prvom planu, kontakti sa prijateljima ili sklapanje novih poznanstava. Sve to može imati pozitivan uticaj na propagandu, marketinške poslove, komercijalne i sve što doprinosi popularnosti. Na emotivnom planu kao da tinja tiho nezadovoljstvo, ili vas muče sumnje, ljubomora, prošlost… Tajni susreti i ljubavi za slobodne. Sportske aktivnosti imaju čaroban uticaj na vas.

JARAC

Ulazite u odličan poslovni period jer od srede Mars deluje na polje karijere. Kako je u lepom aspektu sa Saturnom, vašim vladarem, očekujte napredovanje, pozitivne promene na radnom mestu. Ono što se bude dešavalo u ovom periodu imaće upliv na budućnost, odnosno trasiraćete put za svoje životne planove. To može biti u oblasti, tehnike, industrije, proizvodnje i krupnijeg biznisa  u raznim sferama. Takođe, kada je reč o sportu. Izazovan aspekt sa Venerom donosi probleme na emotivnom planu, posebno ako ste na početku veze ili pokušavate da prijateljstvo transformišete u nešto više. Proverite krvni pritisak.

VODOLIJA

Kontradiktorna poslovna situacija ili to ima veze sa vašim očekivanjima.Venera ima dobar upliv na javne kontakte, doprinosi boljem imidžu u profesionalnom krugu. Ipak, izazovan aspekt sa Saturnom može biti signal za probleme sa autoritetima, starijim osobama, naročito ženama , sredinom nedelje. S druge strane, biće šansi za poslovnu saradnju sa inostranstvom, za putovanja, neko usavršavanje… Kao da ste se udaljili od emotivnog partnera ili vas obaveze toliko pritiskaju da nemate vremena jedno za drugo. Putovanje će vas zbližiti i relaksirati.

RIBE

Neko ste se izborili sa Neptunom u izazovnom aspektu sa Marsom. Od srede menja znak, pa neće biti u polju javnosti i partnerstva. To podrazumeva olakšanje u komunikaciji, manje konfuzije, nerazumevanja, kritike, konfrontacija ako se bavite politikom ili ste na meti opoziciji. Dobro ćete rešavati ozbiljnije finansijske probleme, sve što se tiče zakona, pravnih stvari. Trenutno se mudro nosite sa većinom situacija koje izgledaju nerešivo. Možda ste pod utiskom da partner nešto taji od vas, ili se jednostavno ne razumete. Ali to je samo privid. Pojačana osetljivost.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh