I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. novembra

OVAN

Ove nedelje možete inicirati zanimljive poslovne aktivnosti. Povoljan je period za sportska takmičenja, studiranje, učenje. Obavićete uspešne pregovore i poslovne transakcije i to u rekordnom roku. Aspekt Marsa sa Merkurom podstiče intelektualnu energiju i omogućava ostvarenje planova. S obzirom da od petka deluje izazovan aspekt sa Plutonom, izbegavajte konflikte ali i korenite promene, posebno ako su povezane sa putovanjem. Usaglasite se sa emotivnim partnerom oko rutinskih obaveza jer će vas to rasteretiti. Pažljivo u saobraćaju.

BIK

Venera deluje na polje partnerstva što je idealno za pravne poslove, saradnju sa drugima, obavljanje pregovora, konsultacija sa klijentima ili potencijalnim ortacima. Poželjno je da do petka obavite najvažnije administrativne poslove, potpišete ugovore, jer svako odugovlačenje predstavlja rizik. Lep aspekt sa Jupiterom donosi dobitke, ali pre svega, veći društveni angažman. Kontakte sa umetnicima, kulturnim radnicima ali i iz sveta zabave. Naklonjeni ste razonodi, prijateljima i  dobrom provodu sa emotivnim partnerom. Kontrolišite apetit.

BLIZANCI

Reči mogu biti vaše najjače oružje, posebno u drugoj polovini nedelje. Do tada, budite obazrivi u javnom delovanju i proveravajte informacije koje dobijate. Izazovan aspekt Merkura i Neptuna ukazuje na nedostatak jasnoće, greške, obmane, prevare ili neiskrenost onih sa kojima poslovno sarađujete. Promišljenost i iskustvo doprineće uspešnom sprovođenju planova i ispoljavanju talenata. Otvoren razgovor sa emotivnim partnerom rešiće mnoge dileme u vašem odnosu. Sklonost infekcijama i alergijama disajnih organa sanirajte zdravim navikama.

RAK

U subotu je mlad Mesec koji deluje na vaše polje kreativnosti i zabave. Zanimljiv je za finansijske špekulacije, naročito sa devizama, ako ste  vlasnik menjačnice ili se bavite privatnim biznisom. Dakle, mogući su novi poslovi, aranžmani i poduhvati koji podrazumevaju određen rizik. Mars ukazuje na okupiranost aktivnostima koje se obavljaju kod kuće ili se odnose na porodične poslove. Ipak, budite obazrivi krajem nedelje jer su izvesna iznenađenja. Većina uživa u izlascima, provodu, udvaranjima. Nova ljubav za mlađe. Pažljivo sa medikamentima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Možda ste u fazi kada inicirate nove aktivnosti, poslove ili razmišljate o korenitim promenama u svom životu. U subotu je mlad Mesec u vašem polju privatnosti, što je povoljno za pokretanje porodičnog biznisa. Merkur ima dobar uticaj na organizaciju poslova i ostvarenje planova koji su u vezi sa vaspitanjem dece, radom u obdaništima, školskim ustanovama, sportskim organizacijama i slično. Izuzetno ste posvećeni porodici, deci i emotivnom partneru. Za mlađe je ovo period eksperimentisanja jer ste više naklonjeni zabavi. Proveravajte rad srca.

DEVICA

Merkur, vaš vladar znaka i karijere, je u aspektu sa Neptunom. Unosi izvesnu konfuziju u poslovnim odnosima, posebno kada je reč o finansijama. Mars u kući zarada inicira brze poslove, ali obično ukazuje na iznenadne troškove. Dakle, obratite pažnju na sve što predstavlja  rizik, sumnjive investicije, ako ste planirali nove aranžmane. Druga polovina nedelje je daleko povoljnija za realizaciju ideja i ostvarenje ciljeva. Biće prijatnih susreta sa rodbinom, prijateljima ali i kraćih putovanja sa emotivnim partnerom. Naučite da se opuštate.

VAGA

Većina planeta deluje na polje zarada tako da ste u periodu kada rešavate materijalnu i finansijsku sigurnost. Obratite pažnju na izazove, krajem nedelje, ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Možda će se pokrenuti nerešena imovinska pitanja, problemi oko nasleđa, nekretnina.  Komunikacija sa rodbinom i bližom okolinom može biti izvor nesporazuma. Proveravajte administraciju, dokumenta, šta potpisujete. Izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom. Za slobodne je ovo period zadovoljstva, provoda i novih simpatija. Stres ublažite relaksacijom.

ŠKORPIJA

U subotu je mlad Mesec u vašem znaku. Simbol je početka, nove faze ili promene na bolje. U pozitivnom smislu povećava moć delovanja, tako da imate osećaj da ste kreator svoje sudbine. Ipak, vodite računa da ne preterate u svojim nastojanjima jer je aktuelan izazovan aspekt između Marsa i Plutona. Kako je u polju tajni, obratite pažnju na skrivene neprijatelje ili nelojalnu konkurenciju. Izbegavajte novčane pozajmice ili transakcije. Ako ste od nedavno u emotivnoj vezi, možete biti zadovoljni, jer se odnos razvija u željenom pravcu. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

STRELAC

Planeta razuma je u vašem polju ali u izazovnom aspektu sa Neptunom. Iako se čini da ste u nekom svom svetu, skloni maštanju, nerealnim očekivanjima, mnoge stvari idu vam na ruku. Druga polovina nedelje donosi sasvim drugačiju situaciju što će iznenaditi mnoge oko vas. Uspećete da oduvate konkurenciju iako su vas otpisali ili pogrešno razumeli. Svakako, Merkur ukazuje na brojne kontakte, razmenu ideja, kraća putovanja. Ovo je period egzaltiranih ljubavi, često tajnih, neobičnih susreta.Većina mnogo očekuje od partnera. Izbegavajte zadimljene prostorije.

JARAC

Možda ćete u ovom periodu osetiti pritisak kada je reč o poslovima i karijeri. Izazovan aspekt između Marsa i Plutona podrazumeva veću obazrivost ako se bavite militantnim poslovima. Bitno je da ne rasipate svoju energiju ako niste sigurni u ishod. Ne izlažite se riziku i opasnostima jer nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Krajem nedelje su izvesni novi kontakti i dogovori ako ste član neke stranke ili udruženja. Prepustite se zabavi, i ne odbijajte pozive na slavlja jer su šanse da upoznate emotivnog paternera izuzetno velike. Vežbajte.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju karijere, krajem nedelje, donosi nešto novo. Možda partnerstvo, saradnju, drugačiju strategiju ili savremeniji način delovanja. Obratite pažnju na kontakte koje ostvarujete ovih dana, na vesti koje dobijate, izjave, informacije. Takođe, ne ulazite u političke rasprave, ideološke, filozofske jer će vas to samo opteretiti. Komunikacija sa inostranstvom je delikatna, pa je najbolje da odložite putovanje ako je to moguće.Venera ukazuje na emotivnu vezu kroz poslovne kontakte ili da zanemarujete ljubavni život zbog posla. Prolazna napetost.

RIBE

Do četvrtka je aktuelan izazovan aspekt Merkura i Neptuna koji deluje na oblast karijere. Važan je za intelektualce, pisce, kulturne radnike. Skloni ste propuštanju dobrih šansi, ponuda, ili ćete zanemariti dobar finansijski momenat. No, vrlo brzo ćete sve nadoknaditi, pod uslovom da ne ostanete uspavani. Napravite selekciju kada je reč o potencijalnim saradnicima. Odlično se snalazite kada je reč o poslovima sa inostranstvom.Venera u lepom aspektu sa Neptunom donosi ljubav na putu ili poznanstvo sa izuzetno talentovanom osobom. Imunitet polako raste.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh