I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. marta

 

OVAN

Od utorka ulazite u povoljan poslovni period. Merkur u vašem znaku deluje stimulativno na ume sposobnosti i odličan je za studiranje, bavljenje umetnošću. Očekujte dobitke od društvenih delatnosti. Aspekt inicira kontakte sa mladim osobama, intelektualcima, umetnicima i razmenu informacija. Neki će ovaj period iskoristiti za putovanja, pohađanje kurseva, seminara i učenje nečeg novog. Ništa ne prepuštate slučaju, što povećava šanse za ispunjenje ciljeva. Druželjubivi ste, spremni za zabavu, izlaske i dobar provod sa emotivnim partnerom. Šetajte.

BIK

Upliv Marsa u vašem znaku može biti izuzetno povoljan jer podstiče energiju i ambicije. Ističe upravljačke sposobnosti, što je idealno ako ste na rukovodećoj poziciji ili težite usponu u karijeri. S druge strane, ako ste još uvek vezani za prošlost ili imate bilo kakvih nezavršenih poslova, dugova, budite na oprezu. Pomalo ste tajanstveni za okolinu ili ste u fazi kada obavljate konsultacije iza zatvorenih vrata. Ipak, najviše vas okupiraju emotivni problemi i sve što je vezano za dragu osobu. Izbegavajte međusobno optuživanje. Sklonost prehladama.

BLIZANCI

Od utorka, Merkur, vaš vladar, prelazi u vatreni znak ,što će povećati efikasnost i brzinu na mnogim poljima. Odličan aspekt za pisce, govornike, mislioce, filozofe, kritičare i naučnike. Društveni život je u usponu, tako da će biti  više timskog rada, sastanaka i pregovora. Mnogi su raspoloženi za plasiranje ideja, planova, ciljeva, posebno ako su članovi stranke, udruženja, nekog kluba. Možete se osloniti na bliske prijatelje, naročito žene i mlađe osobe. Prilično ste nezavisni a prednost dajete ljubavima koje dolaze iz prijateljstva.Vitalnost se popravlja.

I-Taxi

RAK

Saradnja i zajedništvo su od ključne važnosti za razvoj karijere i ostvarenje ambicija. Od utorka ste u top formi, raspoloženi za pregovore, nove kontakte. Prednost imaju intelektualci, učitelji, novinari, urednici časopisa, pisci i svi koji ispoljavaju kreativnost. Može biti više putovanja, kretanja, naročito za trgovce, taksiste i sve koji se bave transportom. Promene deluju stimulativno na vaš um a bićete otvoreni i za predloge koje dobijate od bliskih rođaka ili prijatelja. Dosta se oslanjate na bračnog partnera i porodicu. Obratite pažnju na ishranu.

LAV

Dok je Mars u polju karijere pomaže energičnost i dobra taktika u postizanju ciljeva. Imate uspeha u poslovima koji su vezani za putovanja, inostranstvo, visokoobrazovne ustanove. Odlično se snalazite u poslovima oko zemlje, poljoprivrede, šumarstva. Ipak, još uvek ne ispoljavate svoj maksimum ali to neće potrajati dugo. Od utorka je povoljan period za poslovna putovanja a izvesni su i dobici. Vikend je idealan za opuštanje, provod, sportske aktivnosti. Ako ste se distancirali od drage osobe, sada je pravi trenutak za zbližavanje. Prijaće vam boravak na otvorenom.

DEVICA

Od utorka se posvećujete ozbiljnijim temama i poslovima. Merkur prelazi u osmo polje što je zanimljivo ako se bavite finansijskim špekulacijama, transakcijama, osiguranjem i slično. Možete sređivati račune, baviti se nasledstvom, raspolagati imovinom bračnog ili poslovnog partnera. Aspekt često inicira rizične poslove ali je dobar za dobijanje sponzorstva i finansijske podrške. Privlačni ste za druge i okruženi mnoštvom prijatelja i poznanika. U emotivnim odnosima dominiraju strasti a ponekad se javi i ljubomora. Osetljivost reproduktivnih organa.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku što stavlja u prvi plan ženske interese. Aspekt je dobar za afirmaciju u javnom životu i dobijanje podrške većeg broja ljudi. Podstiče maštovitost i orijentaciju ka umetnostima. Poslovne aktivnosti se gomilaju a to podrazumeva dobru organizaciju. Biće mnoštvo zanimljivih kontakata sa ljudima iz kulture, prosvete, sa novinarima. Vikend iskoristite za uživanje u nekoj dobroj predstavi, mjuziklu, odlasku u bioskop ili za slavlje. Odnos sa emotivnim partnerom je sve bolji i prisniji. Više se krećite i boravite u prirodi.

ŠKORPIJA

Imate mnoštvo planova i ideja koje možete realizovati uz pomoć prijatelja. Neki će raditi za prijatelja ili će nešto majstorisati na radnom mestu. Okrenuti ste humanitarnim aktivnostima ili poslovima vezanim za socijalne ustanove. Neophodno je da se prilagođavate okolnostima ali to neće biti problem ako ste  na rukovodećoj poziciji. Od utorka se pojačava tempo a biće i kraćih poslovnih puteva. Uglavnom, kontakti sa mladim, talentovanim i obrazovanim saradnicima. Poželjno je da se usaglasite sa bračnim partnerom i porodicom. Više se relaksirajte.

STRELAC

Na poslu se sve odvija kako se samo poželeti može. Naravno, to se odnosi na one koji rade posao koji vole. Dakle, sve što je kreativno, vezano za sport, umetnost, decu i obrazovanje. Mars u kući rada ukazuje na period kada se dosta iscrpljujete fizičkim poslovima. Ipak, većina karijeru doživljava kao vid zabave jer je inspiracija vaš glavni pokretač. Od utorka je lep period za odlazak u pozorište, na književne večeri, za izlazak sa emotivnim partnerom. Poverenje između vas i drage osobe je sve izraženije. Prolazne tegobe sa disajnim organima.

JARAC

Odličan period za privatan biznis i sve poslove koje obavljate od kuće. Možda ste u fazi kada tražite saradnike ili razmenjujete poslovna iskustva.  Početkom nedelje možete skrenuti pažnju na sebe svojim javnim  nastupom. Sve se odvija kako ste isplanirali, tako da imate šanse i da negde otputujete ili proširite svoj krug interesovanja. Raspoloženi ste za sport, takmičenja i razne oblike aktivnosti koji podrazumevaju snagu i odvažnost. Porodični odnosi su u najboljem redu a odnos sa bračnim partnerom harmoničan. Uživajte u sportu.

VODOLIJA

Prilično ste nemirni, radoznali ali i prilagodljivi. Ovo je period pojačane komunikacije, korespodencije, kretanja i kraćih putovanja. Informacije pristižu sa raznih strana ili su poslovi vezani za transport, poštu, saobraćaj, trgovinu. Saradnja je ključ uspeha i toga ste svesni i zato dajete svoj maksimum. Možda ćete se fokusirati na učenje, studiranje, pisanje i prenošenje znanja. Dosta ste fokusirani na rodbinske veze ili će neko od braće ili sestara imati uticaja na vaše odluke. Porodični i emotivni odnosi se inteziviraju. Stišajte strasti i više se opustite.

RIBE

Svi koraci koje ste preduzeli u prethodnom periodu donose rezultate  na koje možete biti ponosni. Većina planeta deluje na polje finansija i zarada, pa ste u fazi kada preispitujete svoj vrednosni sistem. Aspekt je odličan za porodični biznis, privatne poslove, sve što se odnosi na nekretnine, izadavanje lokala, stanova i slično. Neke poslove možete obavljati kod kuće. Većina je izuzetno aktivna, pokretljiva i obično na putu. Na emotivnom planu nema značajnijih promena. Ako ste u stabilnoj vezi možete da računate na podršku drage osobe. Konstruktivno usmeravajte energiju.

Vesna Lalić

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh