I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13.do 20.maja

OVAN – Dragi Ovnovi, očekuje vas važna poslovna nedelja u kojoj se možete nadati dugo očekivanom poslovnom glasu, potpisivanju ugovora ili ostvarenje kontakta sa inostranstvom, a moguć je i poslovni put. Mladi mesec koji se pokrenuo prošlog petka i ulazak Merkura u sazvežđe Blizanaca koje se očekuje u četvrtak, aktiviraće u vašoj svakodnevnici komunikaciju, razgovore i putovanja. Ovnovi koji se bave poslovima vezanim za informisanje i komunikaciju, transport robe i putnika, trgovinu – mogu od četvrtka očekivati aktiviranje poslova. Protekle sedmice ste možda bili pomalo uznemireni razvojem događaja, ali se već početkom nedelje stvari polako smiruju i vraćaju u normalu. Jedino upozorenje bilo bi da se krajem nedelje ne zalećete jer su moguće neproverene informacije, prevare u vezi papira, dokumenata ili ugovora koji treba da potpišete. Dobro pročitajte sve, pre nego potpišete. U ljubavi treba da obratite pažnju, jer vam ona dolazi s puta, iz komšiluka ili obližnjeg mesta. Čuvajte se povreda.

BIK – Dragi Bikovi, bili ste vrlo napeti tokom prošle nedelje, pritisnuti gomilom obaveza a onda vas je na kraju nedelje pomračenje Sunca u vašem znaku gotovo dotuklo. U ovoj nedelji, pogotovo od četvrtka, možete polako da odahnete jer ćete moći da uspostavite mnogo bolju komunikaciju sa poslovnim okruženjem nego do sada. Kao da ste funkcionisali na mišiće, pod jakim pritiskom, da biste sada otpočeli laganiju komunikaciju sa saradnicima. Mogući su novi projekti, ali – polako, nemojte istrčavati i eksponirati se previše ako ne morate. U izgledu je veći novac koji treba da bude uplaćen na vaš račun do kraja ovog meseca – trošite ga samo na najnužnije. Ukoliko treba da snosite odgovornost za zajednički novac, pazite gde ga trošite, jer ćete polagati račune do kraja godine – pod budnim ste okom javnosti. Hteli biste da napravite red u svom privatnom životu, ali vam to izgleda ne polazi za rukom. Kao da ste se upleli u neki čudan odnos sa osobom koja je ili mlađa ili dosta starija od vas, a moguće je da morate birati između dve osobe. Bićete uslovljeni ili već jeste prošlog vikenda. Razmislite ukoliko ne želite da izgubite dragu osobu, morate doneti odluku. Umorni ste i opterećeni poslom.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, vaš vladar Merkur od četvrtka će biti u vašem znaku što je sjajan aspekt kada je posao u pitanju. Možete očekivati da sklopite vrlo povoljne ugovore sa inostranstvom – moguć je kraći put, vest sa puta i početak vrlo uspešne saradnje koja zahteva i edukaciju sa vaše strane. U ljubavi je situacija već malo komplikovanija, nikako da izađete iz nekog komplikovanog tajnog odnosa. Dok je Mars u Biku bojim se da ćete se vrteti u krug iščekivanja, sve do 1.juna. Imaćete priliku da obnovite neki odnos sa osobom koja nije iz vašeg mesta boravka ili koju ste upoznali na putu, preko posla. Nervozni ste zbog neraščišćenih situacija sa partnerom, kao da ni sami niste sigurni šta želite. Imate osećaj da partner nije dovoljno iskren – možda ste u pravu, ali sada nije baš trenutak za razgovor. Sačekajte sledeću nedelju. Pazite kako vozite.

horoskop-1

PerSu marketi

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Dragi Rakovi, niste baš u zavidnoj situaciji kada je posao u pitanju. Uhvatio vas je period pomračenja i ne osećate se baš najbolje. Teško da možete nekome da verujete na poslu – puno je neprijatelja oko vas, a krajem ove nedelje morate biti posebno oprezni kod potpisivanja nekog ugovora, obećanja vezanih za posao, jer nemate dovoljno informacija o celoj stvari. Trudite se da se ne eksponirate previše i da ove nedelje ne forsirate neke važne odluke. Loši aspekti uticaće na pojavu loših procena i odluka čije posledice mogu ostaviti traga sve do jeseni. Možete biti žrtva prevare.  U ljubavi su eklipse mogle ostaviti traga na porodične odnose. Svađe, nesuglasice i nerazumevanje moći će da se izglade do kraja nedelje. Pali ste energetski, potpuno ste iscrpljeni te nije baš trenutak da započinjete bilo šta novo na emotivnom planu.

LAV – Dragi Lavovi, prve vesti o poslu i novcu stižu krajem nedelje, i to pozitivne. Imajte strpljenja, nemojte ubrzavati situaciju naročito ako je posao vezan za inostranstvo ili promenu mesta boravka. Eklipse su vas izmučile najviše na porodičnom planu, u kući je finansijska situacija vrlo loša ali i međuljudski odnosi u porodici. Prošli vikend mora da vam je teško pao zbog sukoba u porodici. Krajem ove nedelje stvari se polako smiruju i vi ćete se izboriti sa situacijom. Moći ćete da se dogovorite sa partnerom oko svega što vas muči, samo sačuvajte taj razgovor za vikend. Po pitanju zdravlja, dobro se osećate.

DEVICA – Drage Device, tokom prošlih meseci desilo se dosta toga neprijatnog na vašem poslu zbog čega ste totalno zbunjeni šta treba da radite – da li da se vratite nečemu što ste ranije radili ili da pokrenete nešto novo. U svakom slučaju, prijaće vam razgovor sa starim kolegama i možete dobiti veoma dobre savete oko novog posla. Sve što podrazumeva komunikaciju, prevoz i trgovinu, moglo bi se aktivirati od četvrtka. Kada je ljubav u pitanju, prilično ste napeti, okruženi ljudima koji se svađaju, napadaju vas a vi sami niste sigurni u čemu je vaša krivica. Potreban vam je odmor, ali na žalost nagomilani problemi u narednom periodu ne dozvoljavaju takve mogućnosti. Imate osećaj da vas porodica opterećuje njihovim problemima.

horoskop-2

VAGA – Drage Vage, ova nedelja naklonjena je onima koji se bave kreativnim poslom. Od četvrtka možete dobiti mogućnost da zaradite novac kroz nešto kreativno. Neko sa kim ste ranije radili, ponudiće vam saradnju kroz honorarni posao koji će se veoma isplatiti. Prihvatite to čak i ako budete imali osećaj da ste na neki način malo iskorišteni. Takav je ugao iz kog gledate.  Dobro se osećate i od kraja ove nedelje ulazite u jedan odličan emotivan period kada se konačno može otvoriti nova ljubav, romantični susret ili poznanstvo koje kroz prijatne razgovore vodi u nešto ozbiljno. Činjenica je da ćete imati potrebu da svoj emotivni život držite u tajnosti. Nećete želeti da svojim prijateljima odmah saopštite ono što osećate i što vam se dešava na emotivnom planu se osecate. Zdravlje je u redu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, konačno je pred vama nedelja olakšanja na poslovnom planu. Nije vam bilo lako poslednjih meseci, a naročito prošle sedmice. Pod velikim ste pritiskom na svakom polju, imate potrebu da se dokazujete na poslu i da trpite nepravdu koja vas je ionako iscrpela. Ove nedelje, od četvrtka očekujte satisfakciju, mogući priliv novca i priznanje na poslu. Na ljubavnom polju, zauzete Škorpije imale su vrlo komplikovan period u svojim porodičnim odnosima. Konflikti sa familijom, ženskim članovima porodice, sestrom ili majkom, provlačili su se ovih dana. Definitivno ćete morati da raskrstite sa nekim stvarima koje se već dugo provlače i vređaju vas. Pazite da ne napravite karmički problem sebi i svojoj porodici. Imovina i novac ipak nisu najvažnije stvari. Čuvajte se povreda.

STRELAC – Dragi Strelčevi, sada je trenutak za one koji traže posao. Od četvrtka kada Merkur ulazi u Blizance, a naročito od 18.maja kada je prva Mesečeva četvrt u sazvežđu Lava, možete dobiti vrlo dobre poslovne vesti. Protekcija se konačno isplatila i urodila plodom. Ljudi koji vam pružaju veliku podršku, pomoći će vam da dođete do posla. Zaposleni Strelčevi imaće šansu da napreduju. Odlično se osećate, prepuni ste energije a nova ljubav se smeši s puta ili iz nekog obližnjeg mesta. Pazite samo sa kim započinjete flert i novo poznanstvo jer nije sve tako lepo kao što izgleda na prvi pogled. Moguće je da osoba nije dovoljno iskrena.

horoskop-3

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, dobar poslovni period se nastavlja, vaš trud se isplatio, otvaraju se nove mogućnosti za poslovne kontakte i povećava se mogućnost zarade. Dobićete satisfakciju za prethodne dve godine koliko ste trpeli izvesnu dozu pritisaka i neizvesnosti. Sada konačno možete da ubirate plodove svog truda. Dobitak je na vidiku. Uprkos uspehu, kao da se neosećate dobro. Na emotivnom planu ste se malo povukli poslednjih meseci. Sada je trenutak da se posvetite svom emotivnom životu i prihvatite ponuđenu ruku prijateljstva.Čini se da ste dugo idealizovali prošlost. Družite se više.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je sjajan period novih komunikacija, novih mogućnosti, a od četvrtka i jako dobrih vesti u vezi finansija. Prethodni mesec vas je totalno iscrpeo, a naročito prethodna nedelja. Sada je trenutak da se primirite i posvetite svojim potrebama. Tokom poslednjih nedelja kao vas je život vratio u prošlost. Taman ste mislili da ste rešili neke stare probleme, a onda ste tokom prošle nedelje shvatili da su se oni vratili u svoj svojoj težini. Polako, i jednu po jednu stvar možete rešiti tokom ove nedelje. Prioritet moraju ipak biti vaš život i vaše potrebe – nemojte dozvoliti svojim bližnjima da vas ponovo uvlače u svoje probleme. Slobodne Vodolije treba da budu aktivnije u komunikaciji i prepisci sa udaljenim osobama. U takvom poznanstvu može se roditi nešto veoma dobro. Umorni ste.

RIBE – Drage Ribe, ova poslovna nedelja je veoma važna i sada je vreme da završite nagomilane poslove ili rešite zaostale probleme. Morate rešiti te poslove da biste krenuli u nešto novo. Pred vama je vrlo aktivan period po pitanju poslovnih kontakata. Angažujte se  jer biste zaista mogli da dugoročno da rešite svoju poslovnu situaciju. Nudi vam se posao koji nije u mestu u kojem živite i koji zahteva putovanje ili promenu mesta boravka. Prihvatite to, rizikujte – isplatiće se. Ove nedelje imaćete priliku da ponovo razgovarate sa članovima svoje porodice o nekom starom nesporazumu – vaš brat ili sestra imaju problem i dolaze na vaša vrata da traže pomoć zaboravljajući da na to možda nemaju pravo. Vrlo aktivna nedelja u komunikacijama generalno, ali vi se ipak ne osećate dobro. Umorni ste i najradije biste se osamili, međutim za to izgleda nećete imati priliku. Vreme je da posetite lekara i povedete računa o očima i grlu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh