I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. jula

OVAN

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku. Stavlja u prvi plan privatne i porodične aktivnosti. Želećete mnogo, intezivno, raditi sa puno entuzijazma i mašte. Aspekt je zanimljiv za avanturiste, sve koji žele da se oprobaju u nečem novom. Kako je Mars, vaš vladar, u povoljnom aspektu sa Venerom, uspeh vas očekuje u kreativnim poduhvatima, umetnosti. Naglašeni su socijalni kontakti kao i potreba za razmenom ideja, ideala ili stavova. Želećete da ugađate sebi, kao i emotivnom partneru. Romansa na pomolu ako ste slobodni. Višak energije kanališite kroz sport.

BIK

Kako nedelja bude odmicala sve ćete biti opušteniji i zadovoljniji sobom. U utorak i sredu, Mesec će tranzitirati vašim znakom i podstaći na maštanje. Živnućete, biti inventivni i skloni adaptaciji ako je to neophodno. U svakom slučaju, nećete se dosađivati a na druge možete ostaviti utisak originalnosti. Finansijska situacija je dobra a čeka vas i manji poslovni uspeh ako se bavite privatnim biznisom. Većinu poslova obavićete u tišini. Naginjete hedonizmu, liniji manjeg otpora a to znači da su vam ljubav i uživanje na prvom mestu. Polako se vraćate u formu. Više se krećite.

BLIZANCI

U ovom periodu naglasak je na društvenim okupljanjima, sastancima i novim poznanstvima. Direktno kretanje Merkura ima povoljan uticaj na finansije, poslovnu dinamiku, stabilizaciju u materijalnoj sferi. Možda se sve ne odvija onom brzinom kojom priželjkujete, što se ispoljava kroz rasprave, nervozu, ali do kraja meseca će se sve rešiti u vašu korist. Izbegavajte pozajmice, zaduživanja, prekoračenje budžeta. Vikend iskoristite za dobar provod sa prijateljima, partnerom ili za osvajanje nečijeg srca ako ste slobodni. Više se odmarajte.

RAK

Mesec je u poslednjoj fazi što se često ispoljava kroz neodlučnost ili intelektualni napor. Opada i koncentracija a to ima specifičan uticaj na komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Najbolji dan za pregovore je utorak, naročito sa ženama. To može biti presudno za novi projekat ili posao od kojeg mnogo očekujete. Ipak, odnosi sa okolinom su sve bolji a biće šanse i za kraće poslovno putovanje. Neki će uživati u osami, čitanju literature, gledanju filmova, slušanju omiljene muzike… Ili u tajnoj ljubavnoj vezi. Smanjite tenziju boljom svakodnevnom organizacijom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ovu nedelju možete iskoristiti za predah, opuštanje ili konsultacije iza zatvorenih vrata. Sunce je u lepom aspektu sa Neptunom što je povoljno za transakcije, a donosi uspeh po pitanju novca. Izazovni aspekti sa Jupiterom i Plutonom ukazuju na neograničeni optimizam, sklonost hazarderstvu. Na neki način ste sposobni da druge prevedete žedne preko vode i tako dođete do željenog cilja. Pozabavite se prioritetima. Omiljeni ste na svakoj zabavi, žurci, i drugi vas rado pozivaju na slavlja. Ljubav kroz prijateljstvo a moguć i flert. Ograničite unos hrane i pića.

DEVICA

Usmereni ste na prijatelje, udruživanje, timski rad i sve što se odnosi na grupe. Imate obilje planova, kreativni ste, raspoloženi da svoje ideje prezentujete javnosti. Utorak je povoljan za finansijske transakcije, sređivanje papirologije, dobijanje informacija i sprovođenje manjih promena. Takođe za kraća putovanja i važne susrete sa ženama. Ukoliko bude nekih izazova pokazaćete se u izvanrednom svetlu. Za mnoge ste inspirativni a naročito za emotivnog partnera. Predani ste porodici, romantični, nežni i odani. Neophodna vam je relaksacija.

VAGA

Dobar aspekt Venere sa Marsom pojednostavljuje mnoge sfere života. Usmereni ste na sve što je zabavno, umetnost, film, dramu… Na neki način izbegavate sve što je negativno ili vas odvlači od suštine. Odlično se snalazite u javnim poslovima, prenošenju ideja, u obrazovanju, marketingu i svemu što podrazumeva komunikacije. Izvesno je sklapanje novog sporazuma ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite politikom, diplomatijom. Uživaćete u porodičnom okruženju ako ste u braku. Nova ljubav za mlađe. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Za vas nema odmora i to vam odgovara. Volite sve što podiže adrenalin, pa tako i poslove koji podrazumevaju rizike, opasnosti. Mars, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Venerom a to je pokazatelj uspeha. Naročito u pogledu finansija, dobitaka… Pre svega, kroz neki vid partnerstva, udruživanja, ortakluka. Podrazumeva sklapanje povoljnih prijateljstava, uključivanje u važne društvene aktivnosti ili pridobijanje istomišljenika. Sreća vas prati i na emotivnom planu. Puno mogućnosti za pronalaženje srodne duše ako ste usamljeni. Vitalni ste.

STRELAC

Možda ćete  u utorak i sredu biti napetiji na radnom mestu. Ne dozvolite da na vas utiču iznenadne situacije ili provokacije poslovnih saradnika. Inače, ovo je period kada se rešavaju finansijska pitanja i kada ste u prilici da popravite svoj status. Jupiter je u izazovnom aspektu sa Suncem što je često indikator pravnih problema, finansijskih gubitaka ili konfrontacija sa pretpostavljenima. Ipak, ostvarićete dobitak kada to najmanje očekujete. Iskoristite kraj nedelje za opuštanje uz one koje volite, porodicu ili emotivnog partnera. Posvetite pažnju sportskim aktivnostima.

JARAC

Početkom nedelje je aktuelan izazovan aspekt Saturna, vašeg vladara, sa Mesecom. Možete osetiti prolaznu slabost, teškoću, sumnju u neku osobu ili nepoverenje. Iako se radi o brzom aspektu koji ćete zaboraviti, iskoristite ga za suočavanje sa svojom podsvešću. Raščistite sve svoje sumnje vezane za prošlost ili osećaj inferiornosti. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, uslužnim delatnostima, finansijskim poslovima. Porodičnim obavezama pristupate odgovorno i tu nema nikakvih dilema. Lep period za ljubav, zabavu i izlaske ako ste mlađi. Opustite se.

VODOLIJA

Trenutno ste u svom elementu. Poslovi se odvijaju po planu a u izgledu je i veći dobitak koji će vas oraspoložiti. Dobićete zasluženu nagradu ili osetiti satisfakciju za sav uloženi trud oko specifičnog projekta. Ipak, izbegavajte konfrontacije sa neistomišljenicima i uplitanje u pravne probleme. Mars u polju komunikacija ukazuje na borbenost, ideološke rasprave ili nametanje stavova. Prepustite se zabavi, putovanjima, izletima sa prijateljima ili osobom koja vam je draga. Sreća vas prati u ljubavi. Pažljivo u saobraćaju.

RIBE

Neptun, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Suncem. Obećava uspeh bez mnogo truda. Povećava entuzijazam, oduševljenje i veru u pozitivan ishod. Odličan je za finansije, poslove koji su neuobičajeni, podrazumevaju neku vrstu rizika, hazarda. U svakom slučaju, očekujte dobitak. Ipak, aspekt je prvenstveno naklonjen stvaraocima, estetama ili onima koji su duhovno orijentisani. Većina se najbolje oseća u svom domu, u krugu porodice. Ako ste mlađi, izlazite što više, zabavljajte se, družite. Ništa ne stoji na putu da osvojite osobu koja vas privlači. Uživajte u sportu.

piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh