I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. januara

OVAN

Ovo je važan period za većinu jer jasno vide rezultate svojih napora. Rešavaćete teške probleme, ostvariti ideje koje podrazumevaju napredovanje u karijeri ili učvršćivanje položaja. Konstruktivni odnosi sa autoritetima  i dobra poslovna organizacija učiniće vas zanimljivim  strancima. Mars je u polju koje je povoljno za studente, profesore, sportiste, sve koji se takmiče u nekoj disciplini. Druga polovina nedelje donosi prihode sa više strana. Možda ćete poželeti da se udaljite od svakodnevnih obaveza i sa emotivnim partnerom uživate daleko od očiju javnosti. Sportski ste nastrojeni.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Kako je u egzaltaciji, osetićete nadahnuće, potrebu da se izrazite na specifičan način. Idealno za umetnike, stvaraoce, kreativce, sve koji se bave muzikom, scenom, modom, poezijom, filmom i srodnim oblastima. Ojačaćete finansijski a izvesni su i pokloni. Neki će uživati u društvenim kontaktima, prijateljskim susretima, interakciji sa značajnim udruženjima. Uspostavićete ravnotežu u emotivnim odnosima a ako ste bez stalnog partnera, može vas očarati osoba posebnih kvaliteta. Krećite se što više.

BLIZANCI

Ova nedelja je prilično dinamična. Pre nego što vaš vladar Merkur promeni znak i pređe u polje inostranstva, obrazovanja, napraviće nekoliko zanimljivih aspekata. Biće to od četvrtka a do tada ste u prilici da potpišete važan ugovor, uspostavite saradnju sa novim poslovnim partnerom. Moguće kraće putovanje, bavljenje organizacijom budućeg projekta, reklamiranjem i širenjem uticaja na druge. Venera ima odličan upliv na karijeru i čini vas popularnim, zanimljivim za  javnost. Takođe, za suprotni pol. Može vas privući glamurozna osoba. Oprez u saobraćaju.

RAK

Mesec je u opadanju pa naginjete liniji manjeg otpora. Ipak, još uvek ste izuzetno vredni, marljivi i skloni da kolegama priskočite u pomoć ako je to neophodno. Druga polovina nedelje donosi promene na finansijskom planu. Izbegavajte rizične poduhvate, kredite, pozjamice i potpisivanje novih ugovora. Mogući su iznenadni troškovi, investicije na koje niste računali. Ne dozvolite da vam to pokvari planove ili da se upletete u nepotrebne rasprave. Lep je period za putovanja i to sa nekim ko vam je drag. Ljubavna romansa na putu ako ste bez stalnog partnera. Više spavajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, je u brojnim aspektima što ukazuje na zanimljive susrete sa autoritetima, starijim osobama ali i na nova poznanstva. Ako ste u poslovnim pregovorima, poželjno je da potpisivanje ugovora obavite u prvoj polovini nedelje. Od četvrtka može biti određenih nedoumica, kvarenja planova i bespotrebnih rasprava. Ulazite u nešto bolji finansijski period ako ste sa nekim u ortakluku. Planeta komunikacije je u izazovnom aspektu i remeti odnos sa bračnim partnerom. Mlađi se mogu strastveno zaljubiti i ući u tajnu vezu. Radite vežbe za kičmu.

DEVICA

U četvrtak Merkur, vaš vladar, menja znak. U narednom periodu fokus će biti na svakodnevnim obavezama, poslovima, pružanju usluga. Izazovan aspekt sa Uranom nagoveštava neko iznenađenje na radnom mestu, tehničke kvarove, nesuglasice sa saradnicima, pa imajte to u vidu. Bitno je da se ne upuštate u rizične situacije, da ništa ne prepuštate slučaju i da izbegavate potpisivanje novih ugovora. Venera ima lep upliv na javne odnose ali i ljubavne, bračne. Delovaćete očaravajuće na suprotni pol ali i vas neko može očarati. Čuvajte se povreda na radu.

VAGA

Početkom nedelje Venera, vaš vladar, menja znak. Promeniće se poslovna klima i to u pozitivnom smislu. Uživaćete u onome što radite, uspostaviti bolju saradnju, proširiti poslovni uticaj ako je ono što radite povezano sa ženama. Aspekt je povoljan za sve koji su kreativni, ali i za medicinare, kozmetičare, farmaceute. Od petka računajte na bolju finansijsku situaciju. Biće prilike za popunjavanje budžeta i prihode od honorarnih poslova. Kada je reč o ljubavi, skloni ste romantici, maštanju, idealiziranju voljene osobe. Ljubavi na prvi pogled. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA

U ovom periodu obratite pažnju na finansije jer će Mars biti u izazovnom aspektu sa Merkurom. Izbegavajte finansijske špekulacije, rizične poslove, sve što podrazumeva brze odluke i reakcije. Izvesni su neplanirani troškovi ako se bavite privatnim biznisom, nekretninama, izdavanjem stanova, lokala i slično. Moguće su nesuglasice sa ukućanima, bliskim srodnicima oko ulaganja ili renoviranja. Ulazite u fazu emotivnog ispunjenja, romantičnih susreta, zaljubljivanja. Neki će imati utisak da su na sedmom nebu. Pažljivo rukujte tehnikom.

STRELAC

Možete se posvetiti poslovima koji su vezani za kuću, privatan biznis, birokratiju, razne vrste usluga, renoviranja, popravki. Druga polovina nedelje je pogodna za poslovna putovanja, dobijanje informacija, registraciju dokumenata, sve što se odnosi na transport, vožnju. Kako ste skloni obavljanju previše stvari u isti mah, obratite pažnju na moguće greške i, eventualno, netaktičnost u ophođenju. Venera ima blagotvoran uticaj na porodične i emotivne odnose. Ako ste bez partnera više ćete maštati, sanjati… Proveravajte ispravnost vozila i budite pažljiviji u saobraćaju.

JARAC

Merkur napušta vaš znak od četvrtka. U narednom periodu ima uticaja na zarade, materijalnu sigurnost. Izazovan aspekt sa Uranom, podrazumeva iznenadne troškove ili manji gubitak. U svakom slučaju, izbegavajte rizične poteze, zaduživanje, kredite i slično. Većina je sklona udubljivanju u teške probleme ili nešto što je vezano za prošlost. Komunikacija sa okolinom, rodbinom i bliskim prijateljima je sve bolja. Venera ima blagotvoran uticaj na umetnike, pisce, pesnike. Ukazuje na romantičan susret koji će vas ostaviti bez daha, pod uslovom da ste slobodni. Opustite se.

VODOLIJA

Prilično zanimljiv period jer će dve planete promeniti znak. Venera prelazi u polje zarada i nagoveštava dobitke, nove poslove ako se bavite umetnošću, muzikom, pisanjem, modom, stvaralaštvom, medijima, filmom. Merkur tranzitira vašim znakom od četvrtka što će ubrzati komunikaciju, dogovore, a biće i kraćih putovanja. Izazovan aspekt sa Uranom je zanimljiv za naučnike, matematičare, tehničare.. Možda ćete biti užurbani, nestrpljivi i pomalo ekscentrični. Ne dozvolite da vas to udalji od emotivnog partnera. Radite na uspostavljanju ravnoteže.

RIBE

Od ponedeljka Venera tranzitira vašim znakom. Bićete egzaltirani, maštoviti, kreativni, senzualni… Privlačiće vas umetnost, sve što je lepo, pruža komfor, zadovoljstvo, blagostanje. Bićete okruženi prijatnim ljudima, nadarenim, intuitivnim, onima koji vas inspirišu ili vi njih. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju na konkurenciju, sve koji bi hteli da zauzmu vaš položaj. Izbegavajte rasprave ali i potpisivanje novih ugovora. Društveni život je sve zanimljiviji. Oko vas će obletati gomila obožavaoca a neki se mogu zaljubiti na prvi pogled. Uživajte, sanjajte…

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh