I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta

OVAN

Mars, vaš vladar, je promenio znak i sada deluje na oblast karijere. Iako je egzaltiran, što je idealno za bavljenje sportom, manuelnim poslovima, vojnim, i aktivnostima koje iziskuju odličnu fizičku spremnost, ipak, budite obazrivi. Još uvek je retro, a to često podrazumeva tajnost, posebno kada je reč o finansijama, vraćanje u prošlost, možda i promene na profesionalnom planu. Venera deluje pozitivno na društveni život, emotivne odnose i komunikaciju sa bračnim partnerom. Prati vas sreća u ljubavi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Tenzija na poslu slabi i sada ste u prilici da se posvetite aktivnostima koje volite. Atmosfera  na radnom mestu je prijatna, pod uslovom da se bavite uslužnim delatnostima, poslujete sa ženama, bavite se lepotom, umetnošću i srodnim oblastima. Mogu ojačati poslovne veze sa inostranstvom, ili ćete biti u prilici da proširite profesionalni uticaj na daljinu. Izbegavajte operacije sa nekretninama, kupovinu i prodaju, bar do kraja ove nedelje. Posvećeni ste porodici, deci, svakodnevnim obavezama. Simpatija na radnom mestu ako ste mlađi. Proverite rad bubrega.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je retro sve do nedelje, a onda kreće direktno. Dakle, u prilici ste da završite sve što ste propustili u prethodnom periodu. Možda ste konfuzni u poslednje vreme, neodlučni po pitanju planova, odluka. Komunikacija je zamršena, pa otuda problemi sa papirologijom, dogovorima, prepiskom, telefonima, računima. Često menjate mišljenje o poslovnim saradnicima a izvesne su i promene na finansijskom planu. Venera deluje na ljubav i emotivne odnose, a tu ste na svom terenu. Zaljubljivi ste i neodoljivi. Izbegavajte preterivanja.

RAK

Dugo se borite za svoje ideje i realizaciju poslovnih planova. Sada ste u prilici da nešto od toga plasirate javnosti, ili da kroz sudske, pravne procese ostvarite satisfakciju. Mars deluje na partnerske odnose, udruživanje, ortakluke, ali kroz neki vid reformatorstva, nezavisnog delovanja. Mesec je u prvoj fazi i povoljan je za pokretanje novih projekata, ali budite obazrivi kada je reč o investicijama, finansijama. Većina uživa u porodičnom okruženju a kod kuće se oseća zaštićeno i opušteno. Nova ljubav za slobodne. Sklonost upalama zglobova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Dok je Sunce u vašem znaku uživate u pažnji okoline i isticanju sopstvenih talenata. Izazovan aspekt sa Jupiterom podrazumeva različita iskušenja, bavljenje zakonskim problemima, borbu da se pridobije poverenje ljudi koji su na vlasti ili višem rukovodećem položaju. Izbegavajte nemarnost jer nisu isključene finansijske teškoće, sitniji problemi vezani za zajmove, dugovanja. Mars deluje na svakodnevne obaveze, pa budite spremni na dodatne napore. Popušta napetost između vas i bračnog partnera. Romantičan susret na kraćem putu, za mlađe. Opustite se.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan porodične odnose, društveni život, različita okupljanja. Možda ćete se fokusirati na realizaciju ciljeva koji uključuju veći broj ljudi, ili koordinaciju sa timovima. Merkur kreće direktno u nedelju, pa je ovaj period pogodan za poslednje pripreme i raščišćavanje terena. Ako se bavite privatnim biznisom, moguće su tajne finansijske špekulacije. Mars donosi strastvene susrete i uzbudljiva dešavanja na emotivnom planu, ako ste slobodni. Deluje podsticajno na sportiste, ali i rekreativce. Vežbajte.

VAGA

Ovo je period kada se realizuju novi projekti, pod uslovom da se bavite stvaralaštvom, umetnošću ili poslovima koji u prvi plan ističu kreativnost. S druge strane, retro Mars je pogodan za privatan biznis. Mnogi će biti aktivniji kod kuće, ili će biti iznenadnih renoviranja, popravki, dopunskih poslova. Dogovori sa potencijalnim saradnicima su sve izvesniji, ali sačekajte kraj nedelje. Uskoro stižu lepe vesti iz inostranstva. Dok ste pod uplivom Venere, plenite šarmom i lepotom. Odličan aspekt za nove ljubavi i uživanje u društvu suprotnog pola. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Sve ste bliže realizaciji tajnog poslovnog dogovora. Mars je u znaku svoje egzaltacije i utiče na komunikaciju. Ova nedelja je ključna po pitanju finansija, krupnijih investicija, projekata. Bitno je da svaki deo ugovora razradite do detalja, ali konačan ishod ostavite za kraj meseca. Izbegavajte konflikte sa neistomišljenicima, posebno ako se bavite politikom ili javnim poslovima.Takođe, nesuglasice sa bliskom rodbinom. Skloni ste povlačenju i uživanju sa emotivnim partnerom daleko od očiju javnosti. Tajne ljubavi ako ste slobodni. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

Povratak Marsa u polje novca podrazumeva oprez, izbegavanje rizičnih poslovnih poteza. Nisu isključeni neplanirani troškovi, gubici na popravke ili kroz pozajmice. Prva polovina nedelje je povoljna za javne ličnosti, umetnike, za sticanje popularnosti u medijima. Naglašene su interakcije sa ženama, ili će njihova podrška biti presudna u realizaciji poslovnih poduhvata. Povoljne vesti iz inostranstva stižu krajem nedelje. Venera ima povoljan uticaj na društveni život, prijateljske kontakte. Izvesna je ljubav kroz druženje. Izbegavajte preterivanja u jelu i piću.

JARAC

Povratak Marsa u vaš znak podrazumeva veći priliv energije. Odličan aspekt za sportiste, zanatlije, tehničare, sve koji se bave militantnim profesijama. U prilici ste da završite ono što je ostalo po strani, da realizujete nesvakidašnje projekte i sve što iziskuje nesvakidašnju hrabrost. Pod uplivom ste tri teške planete a to podrazumeva veliku odgovornost. Samo ste vi u stanju da se uhvatite u koštac sa poslovima od kojih su drugi davno digli ruke. Ljubav je moguća kroz poslovne kontakte. U top formi ste i skloni kretanju.

VODOLIJA

Mars je napustio vaš znak i sada deluje na oblast tajni. Povoljan je za finansijske poslove koji podrazumevaju diskreciju, ali se čuvajte neproverenih saradnika. Aspekt je često indikator tajnih neprijatelja, aktivnosti koje se odvijaju iza vaših leđa. Krajem nedelje, direktno kretanje Merkura može biti okidač za sklapanje novih sporazumeva i dogovora. Biće poziva za putovanje u inostranstvo, ali i ljubavi na daljinu. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možete se osloniti na savet partnera. Naučite da se opustite ako ste podložni sumnjama i strahovima.

RIBE

Zanimljiv period za privatnike, sve koji se bave uslužnim delatnostima, ili su u nekom ortakluku. Venera ima dobar upliv na finansije, dobitke kroz partnerstvo, sponzorisanje, kreditiranje. Krajem nedelje možete realizovati poslovno putovanje ili dogovor sa strancima. Retro Mars može aktivirati nesuglasice ako ste stranački nastrojeni, bavite se politikom ili rešavanjem socijalnih i humanitarnih problema. Romantično raspoloženje vas ne napušta ali će biti i strastvenih izliva ako ste od nedavno zaljubljeni. Provodite više vremena u prirodi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh