I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. aprila

OVAN

Sunce ostaje u vašem znaku do kraja nedelje. Ako ste rođeni u trećoj dekadi možete osetiti euforiju i preterati u radu. Ipak, prilično ste sigurni u sve što preduzimate i ništa vas ne može zaustaviti na putu do cilja. Budite oprezni u komunikaciji sa violentnim tipovima, nadređenima i neistomišljenicima. Možda ćete biti u situaciji da se opredeljujete između obaveza i poslova koji su, na neki način, kontradiktorni.Sreća vas prati na emotivnom i ljubavnom planu. Odnos sa partnerom je pun strasti i obostranog uvažavanja. U odličnoj ste formi.

BIK

U nedelju će Sunce započeti tranzit kroz vaš znak. Biće to prilika da se napunite pozitivnom energijom i zasijate u punom sjaju. Pod uslovom da ste u prethodnom periodu odredili sopstvene prioritete. Trenutno ste opterećeni obavezama, poslovima koji iziskuju maksimum pažnje i odgovornosti, što vam nikako ne odgovara. Najradije bi se povukli u svoju oazu mira, tišine i uživali u stvarima koje vas opuštaju. Venera je u lepom aspektu sa Marsom i Merkurom što je idealno za ćaskanje sa onima koji su vam dragi, ali i uživanje u ljubavi. Hedonizam.

BLIZANCI

Odlično se snalazite u novonastaloj situaciji. Merkur u aspektu sa Venerom ukazuje na usmerenost ka umetnosti, intelektulnim i društvenim aktivnostima. To podrazumeva i online kontakte sa prijateljima, rođacima, piscima, novinarima, kulturnim radnicima, pedagozima. Razmenjivaćete ideje, mišljenja, a na pomolu su i novi projekti od opštedruštvenog značaja. Lako se možete naći u središtu pažnje javnosti. Vi ste od onih koji animiraju okolinu ali i emotivnog partnera, decu i porodicu. Mlađi su zaljubljivi. Prilično ste rasterećeni i zadovoljni.

RAK

Kako Mesec opada tako se i vaše ambicije smiruju. U prvoj polovini nedelje fokus može biti na rutinskim poslovima i obavezama. Sklonost pružanju usluga i briga za druge podrazumeva sticanje popularnosti na radnom mestu. Mnogi će tražiti vašu pomoć ili stručno mišljenje ako se bavite medicinom, farmakologijom, hirurgijom. Iako ste prilično frustrirani finansijskom situacijom, stižu dobre vesti ili dobitak. Možete se osloniti na bračnog partnera kada je reč o materijalnoj sigurnosti. Sklonost tajnim ljubavima ako ste slobodni. Više se odmarajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Nikako da se oslobodite pritiska a tako će biti do kraja nedelje. Potom Sunce, vaš vladar, menja znak. U narednom periodu će probuditi ambicije ili ćete biti u prilici da nešto menjate na poslovnom planu. Izazovan aspekt sa Jupiterom i Plutonom je zanimljiv za sve koji se bave rukovođenjem, upravljanjem ili su na nekoj odgovornoj funkciji. Bitno je da energiju usmeravate na nešto konstruktivno i da naučite veštinu postizanja kompromisa. Naročito u odnosu sa ukućanima i bračnim partnerom. Romantično prijateljstvo preko društvenih mreža ako ste slobodni. Kardiovaskularni problemi.

DEVICA

Trenutno ste u ofanzivi a to znači da vas nerviraju odlaganja. Druge fascinirate inventivnim idejama i brzinom kojom rešavate najteže probleme. Ostvarićete odličnu saradnju sa ženama i osobama koje su kreativne, stvaralački nastrojene. Biće prilike da se pozabavite ozbiljnijim temama vezanim za finansije, bankarstvo, poreze, ali i politiku. Nema razloga da se ustručavate da potražite podršku ako vam je neophodna. U porodičnom krugu je prilično dinamično ali je oslabila tenzija. Možda ćete se više usmeriti na decu. Sklonost psihosomatskim smetnjama.

VAGA

U ovom periodu možete uspostaviti saradnju sa važnim osobama na raznim nivoima. Izvesne su konsultacije, pregovori, dogovori i kontakti sa kulturnim radnicima, intelektualcima, novinarima. Možda ćete biti u situaciji da branite nečija prava ili pomažete, savetujete. Radoznali ste i privlače vas mnoge oblasti, ali bi bilo poželjno da ne lutate previše i da se fokusirate na ono što je u ovom trenutku najvažnije. Lep aspekt Venere sa Marsom obećava emotivnu ispunjenost. Naravno, ako ste već u dužoj vezi ili braku. Posvetite se vežbanju.

ŠKORPIJA

Raspoloženje varira zavisno od situacije ali i osoba sa kojima dolazite u kontakt. Nikako da se pomirite sa činjenicom da ste u izolaciji, da ne držite konce u rukama. Ipak, nije sve tako komplikovano kao što se čini na prvi pogled.Mnogi poslovi se obavljaju od kuće, online, a i dogovori sa saradnicima. Sada imate priliku da testirate sopstvenu sposobnost tolerancije ali, pre svega, fleksibilnost. Obradovaće vas dobitak. U porodičnom krugu je prilično uzbudljivo. Neki rešavaju decenijske probleme. Mlađi uživaju u ljubavi. Naučite da se relaksirate.

STRELAC

Nema značajnijih promena na poslovnom planu do kraja nedelje. Sunce će uskoro promeniti poslovnu klimu na bolje, pa je sada prilika da napravite listu prioriteta. Uglavnom, proučavate pravne i zakonske odredbe, propise, regulative i pokušavate da ih primenite na najbolji mogući način. Izvesne su konsultacije sa pravnim licima, interakcije sa državnim i bezbednosnim organima. Ako ste u prilici odložite razgovore sa zvaničnim licima. Na emotivnom planu ste ispunjeni ako ste u dužoj vezi ili braku. Sreća u ljubavi. Radite vežbe da poboljšate cirkulaciju.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku.Stavlja u prvi plan odnose sa javnošću ali i porodicom. Značajni su ženski uticaji ili će vaše odluke zavisiti od okoline. Problemi oko finansija su rešeni i sada se bavite uobičajenim poslovima. Stižu povoljne vesti iz inostranstva ili ćete uspostaviti kontakte od kojih mnogo očekujete u budućnosti. Ako se bavite politikom, militantnim, vojnim, državnim poslovima, očekujte značajan napredak. U kući je prilično živo. Imate odličnu komunikaciju sa ostalim članovima porodice a naročito sa decom. Ne zanemarujte bavljenje sportom.

VODOLIJA

Tenzija na poslu popušta, mada ste još uvek kao tempirana bomba. Ne podnosite autoritete, a niste na istoj talasnoj dužini ni sa starijim osobama. Olakšavajuća okolnost je to što vas saradnici dobro poznaju i tolerišu svaki ispad, jer znaju da imate dobre namere i da iza svega stoji čisto srce. Sada ste u prilici da prikupite važne informacije i plasirate ideje koje mogu imati odjeka u javnosti. Uspostavićete komunikaciju sa  bliskom rodbinom, prijateljima ali i emotivnim partnerom u susednom gradu. Čitanje dobre literature je odlično za opuštanje.

RIBE

Sve što je bilo do vas rešili ste na najbolji mogući način. Jupiter je u izazovnom aspektu sa Suncem i upozorava na oprez kada je reč o finansijama. Možda ste široke ruke u pogledu trošenja ili ste zaboravili da su zalihe ograničene. Mars je u polju ograničenja i ukazuje na aktivnosti koje su suspendovane ili se odvijaju iza scene. Uskoro lepe vesti  ili će vam osoba na položaju ponuditi saradnju kakvu priželjkujete. Shvatili ste da je najbolje da uživate u krugu svoje porodice i onih koje volite. Mlađi su raspoloženi za tajnu ljubavnu prepisku. Racionalno raspoređujte energiju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh