I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. maja

OVAN

Ulazite u izuzetno povoljan finansijski period. Sve o čemu ste maštali sada se realizuje uz pomoć prijatelja ili poslovnih saradnika. U četvrtak, vaš vladar Mars, menja znak. U narednih mesec ipo dana budite obazrivi u pogledu nekretnina ili ako se bavite privatnim biznisom. Neki će se aktivirati kod kuće, oko zemljišta,bašte, obavljati više poslova nego obično, a nisu isključene ni popravke, renoviranja. Porodični odnosi će biti u fokusu a to podrazumeva rešavanje gorućih problema, ili konflikata, ako ih je bilo. Uživaćete u pažnji emotivnog partnera. Stomačne tegobe.

BIK

Od srede Venera tranzitira vašim znakom. Kako ste pod uplivom više planeta, mogućnosti su izuzetno povoljne za ispoljavanje kreativnosti. Takođe, društveni angažman ukazuje na dobitke kroz zajednička ulaganja, ili finansijske špekulacije, inovacije, originalne poteze u radu. Sklopićete zanimljiva prijateljstva koja mogu imati blagotvoran upliv na karijeru ili će vas neko protežirati u važnom projektu. Aspekt sa Marsom podstiče strastvenost, sklonost zaljubljivanju, velikim očekivanjima u ljubavi i hedonizmu. Ograničite unos slatkiša.

BLIZANCI

Mars napušta vaš znak od četvrtka.  U narednom periodu deluje na finansije i materijalnu situaciju. Indikator je brzih zarada, poslova koji se obavljaju u hodu i podrazumevaju neku vrstu rizika. Često donosi uvećanje troškova, neplanirane izdatke,kao da vam novac klizi iz džepova na misteriozan način.Većina planeta ima upliv na vaše polje tajni i podsvesti, što je zanimljivo ako se bavite poslovima koji podrazumevaju neku vrstu diskrecije. Izvesne su tajne ljubavi, susreti i neobični predlozi od strane partnera. Prilično ste staloženi i opušteni.

RAK

Mars će od četvrtka tranzitirati vašim znakom u narednih mesec ipo dana. Kako je u znaku svog izgona, obratite pažnju na odluke koje donosite kada je reč o karijeri. Možda ćete biti ambiciozniji, aktivniji  i skloni  borbenosti. Na neki način ste u prednosti jer  drugima lako namećete svoj tempo. Možete se pozabaviti poslovima vezanim za nekretnine, prodaju ili kupovinu zemljišta, stana, lokala, iznajmljivanjem poslovnog prostora. Komunikacija sa emotivnim partnerom dostiže kulminaciju tokom vikenda. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste slobodni. Sklonost gastritisu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Potpuno ste posvećeni karijeri, statusu i ostvarenju ambicija. Druga polovina nedelje je izuzetno povoljna jer ćete  ostvariti plan uz pomoć saradnika. Budite spremni na iznenađenje, neki preokret ali u vašu korist. Svesni ste da vas protežiraju autoriteti, da uživate pokroviteljstvo važnih institucija i da to nikako ne smete da propustite. Ukoliko osećate pritisak ili strah da niste na visini zadatka, potražite savet bračnog ili emotivnog partnera. Na njega se uvek možete osloniti. Mlađi su skloni tajnim ljubavima a nije isključena ni afera na putu. Imate moć regeneracije.

DEVICA

Tenzija na poslu opada u drugoj polovini nedelje. Imali ste utisak da ništa ne stižete da obavite u roku ili da obavezama nema kraja. U narednih mesec ipo dana možete se pozabaviti organizacijom poslovanja, sprovođenjem reformi, promenom saradnika. Raspoloženi ste za timski rad i možda ćete ozbiljnije razmatrati ortačke poslove ili povezivanje sa  udruženjima, klubovima, državnim institucijama. Dobro razmislite u šta ulažete novac. Oscilacije u odnosu sa emotivnim partnerom su neizbežne, ali vi umete da se izborite s tim na pravi način. Proverite krvni pritisak.

VAGA

U sredu Venera, vaš vladar, prelazi u svoje sedište. Uticaće na finansijsku situaciju, prihode od partnerstva, što će u većini slučajeva značiti poboljšanje. Možda ćete se pozabaviti bankraskim operacijama, transakcijama, dobijanjem kredita, otplaćivanjem dugova ili dobijanjem poreskih olakšica. Ulazite u fazu  kada nećete dizati glavu od posla. Mars utiče na karijeru i stavlja u prvi plan sve koji su ambiciozni, imaju moć odlučivanja ili su na rukovodećoj poziciji. Očekuje vas preokret i na emotivnom planu. Nova ljubav ili romansa koja će vas iz korena transformisati. Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Ova nedelja je izuzetno zanimljiva zbog planetarnih dešavanja. Mars, vaš vladar, menja znak u četvrtak  a u subotu je lunarno pomračenje u vašem znaku. Nešto privodite kraju ili ćete doživeti kulminaciju na privatnom planu. Sada ste u prilici da se pozabavite poslovima vezanim za inostranstvo, transport, putovanja, saobraćaj ili izvozno-uvoznim biznisom. S druge strane, neki će praviti planove o preseljenju ili kupovini imovine negde daleko. Izuzetno ste privrženi bračnom partneru. Slobodni su u prilici da promene emotivni status. Pažljivo vozite.

STRELAC

Okupirani ste svakodnevnim poslovima ili ste preuzeli na sebe mnoštvo obaveza.Druga polovina nedelje donosi promene, rasterećenje ili će neko od saradnika biti raspoložen da deo tereta prenese na sebe. U svakom slučaju, dobićete pomoć kada se najmanje nadate.Ako je bilo polemika u javnosti ili kroz poslovna partnerstva, možete se nadati pozitivnom ishodu. Možda ćete brinuti o finansijama ili rešavati probleme vezane za nasledstvo, kredite i slično. Kao da ste u raskoraku sa emotivnim partnerom i nikako da usaglasite stavove. Pripazite na ishranu.

JARAC

Ovaj period je izuzetno povoljan za poslove koje radite iz ljubavi, nešto što je kreativno, inspirativno. U prednosti ste ako se bavite umetnošću, glumom, muzikom, sportom ili nekim vidom zabave, šou-biznisom. Takođe, ako ste uključeni u  obrazovanje dece, kreativne radionice. S obzirom da će Mars u narednom periodu uticati na javne i partnerske odnose, obratite pažnju na komunikaciju. Izbegavajte konfrontacije sa neistomišljenicima ali i bračnim partnerom. Imate sreće u ljubavi i zanimljivi ste za suprotni pol, ali pomalo oklevate. Više se relaksirajte.

VODOLIJA

U subotu je pun Mesec koji utiče na vašu karijeru, status. U prilici ste da nešto zaokružite, privedete kraju ili konačno ostvarite dogovor od kojeg mnogo očekujete. Većina planeta foavorizuje privatnost, što je idealno za sve koji samostalno posluju. Možda će vas okupirati porodične obaveze, poslovi vezani za nekretnine, zemljište, iznajmljivanje stanova, lokala ili uređenje radnog prostora. Ovih dana ste raspoloženi za druženje sa članovima porodice ili primanje gostiju. Lep period za ljubav i posvećivanje pažnje onima koje volite. Nesanica.

RIBE

Kod vas je naglašena komunikacija, pisanje, prenošenje i primanje informacija a biće i kraćih putovanja. Većina je naklonjena zabavi, hedonizmu, pa se i poslovi, na neki način, u sve to uklapaju. Nova poznanstva mogu uticati na širenje poslovnog uticaja i  dobijanje olakšica u mnogim sferama za koje ste zainteresovani. Možete sređivati papirologiju, dokumenta ali i  račune ako se bavite privatnim biznisom. Sada ste u prilici da sa partnerom otvoreno razgovarate o većini problema koji su vas mučili ili da planirate zajedničku  budućnost. Okrenite se sportu.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh