I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. oktobra

OVAN

U petak  je mlad Mesec u opozitnom znaku koji najavljuje novi početak. To mogu biti važni pregovori, potpisivanje poslovnog ugovora, uspostavljanje saradnje ili udruživanje sa preduzetnicima. Ukoliko ste nesigurni zbog određenih tačaka ili  nedovoljno definisanih prava i obaveza, sačekajte sa konačnom odlukom i potpisivanjem dokumenata. Možda ste nestrpljivi da sve što pre rešite ali shvatićete da je odlaganje bolja opcija. Izbegavajte dominaciju  u odnosu sa bračnim partnerom. Ako se osećate frustrirano, nemirno, naučite da se relaksirate.

BIK

U ovom periodu su izvesne promene koje mogu uticati na karijeru, vaš status na radnom mestu. Prvenstveno ako se bavite uslužnim delatnostima ili privatnim biznisom. Venera, vaš vladar,  je u povoljnom aspektu sa Merkurom, što ukazuje na dobru komunikaciju sa ženama. Neko vam pomaže u ostvarenju ciljeva a to će bitnije uticati na finansije ili ćete osetiti  poboljšanje u materijalnoj sferi. Uživaćete u dugim razgovorima, tajnoj prepisci, sms porukama sa osobom koju nikako da zaboravite. Ako ste u braku, sve teče uobičajenim tokom. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur menja smer kretanja u sredu, odnosno kreće retrogardno. Ima upliv na svakodnevne obaveze, poslove, pa se naoružajte strpljenjem, ako osetite da se stvari ne odvijaju onom brzinom kojom očekujete. Nešto ćete ponavljati više puta, odlagati, čekati, ali ako ste u prethodnom periodu završili sve što je vezano za rokove, nema razloga za brigu. Sada se usmerite na aktivnosti koje iziskuju dodatnu pažnju, koncentraciju, analitičnost ili diskreciju. Uživajte u svom domu, porodičnom krugu i pažnji emotivnog partnera. Odmarajte se.

RAK

U petak je mlad Mesec koji deluje na vaše polje privatnosti. Kako je deo konfiguracije , odnosno T-kvadrata koji uključuje važne životne oblasti, kao što su status, javnost, partnerstvo,očekujte promene. Za neke je ovo faza u kojoj se donose odluke, prave rezovi, ili se rezimiraju dosadašnji rezultati. Spremni ste za nešto novo, drugačije što će potpuno preokrenuti dosadašnji ritam i vašu svakodnevnicu. Neki će raščišćavati porodične stvari, bračne, imovinske ali i poslovne. Tajna emotivna veza ako ste bez stalnog partnera. Nemir.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Za vas je druga polovina nedelje pomalo stresna jer će određene okolnosti uticati na uobičajenu rutinu. Ništa se neće odvijati kako ste zamislili ili želeli, posebno kada je reč o kraćim putovanjima, transportu… Mogu vas sputavati problemi u saobraćaju, oko automobila, popravki i slično. Dodatno opterećenje podrazumeva sređivanje papirologije, dokumenata, pod uslovom da ste zanemarili formalnosti. Dakle, izbegavajte rizike i sve će se srediti samo od sebe. Vikend iskoristite za porodično opuštanje ili dragu osobu izvedite na večeru. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno u sredu. Uticaće na komunikaciju, saobraćaj, transport. Obično vraća na nešto što je ostalo nedovršeno, što zahteva veći stepen posvećenosti, pažnje, na aktivnosti koje se ponavljaju. U ovom periodu nije preporučljivo kupovati ili prodavati imovinu, vredne stvari, ili započinjati nešto novo, praviti radikalne poteze. Budite spremni na odlaganje susreta, dogovora, potpisivanje dokumenata. Venera u vašem znaku je idealna za uživanje, opuštanje, flertovanje a neki se mogu i zaljubiti, maštati o idealnoj ljubavi. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

VAGA

U petak je mlad Mesec u vašem znaku. U pozitivnom smislu nagoveštava postizanje kompromisa, ravnoteže, poboljšanje u poslovnim odnosima i uklanjanje barijera. Potrudite se da otklonite konflikte, ukoliko ih je bilo, posebno ako se bavite diplomatijom ili posredujete između suprostavljenih strana. Na finansijskom planu može biti zastoja ili će kasniti isplate. Očekujte podršku prijatelja kada je reč o karijeri ali i novcu. Društveni život je u usponu, pa ćete se dobro provoditi a mamićete i uzdahe suprotnog pola. Moguća tajna ljubav. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

S obzirom da je Merkur u vašem znaku a kreće retrogardno u sredu, obratite pažnju na komunikaciju. Aspekt obično podrazumeva tajnovitost, nedokučivost, pa drugima možete delovati misterioznije nego obično. To podrazumeva i sklonost ka otkrivanju tajni, bavljenje okultnim, naukom,istraživačkim radom. Možete dokučiti stvari i situacije koje su drugima daleke, strane. Budite pažljivi u saobraćaju, izbegavajte rizike u ovom periodu .Vikend je idealan za susrete sa prijateljima a neki će imati priliku za romantično poznanstvo. Oprezno vozite.

STRELAC

Ova nedelja je specifična zbog retrogardnog kretanja Merkura koji vlada vašom karijerom. Ukazuje na određene promene, bavljenje neuobičajenim poslovima, temama, a biće i tajnih susreta, razgovora iza zatvorenih vrata. Možda ćete raditi prekovremeno ili u tišini kako bi sve što se nagomilalo, u poslednje vreme, što pre završili. Neki će se posvetiti učenju, studiranju, čitanju specifične literature. Prilično ste popularni u društvu a naročito kod suprotnog pola. Ipak, svoju intimu delite samo sa osobom do koje vam je stalo. Puni ste energije.

JARAC

U petak je mlad Mesec koji utiče na vašu karijeru. Simbol je novog početka, tako da ste u prilici da započnete projekat ili posao koji dugo očekujete. Ipak, neće sve ići tako glatko, da li zbog toga što ste nestrpljivi ili zbog konkurencije. Poželjno je da izbegavate konfrontacije sa neistomišljenicima i da ne skrećete pažnju svojim kriticizmom. Kada je reč o novcu, strpite se još neko vreme jer se dogovori na tu temu odlažu. Prilično ste fokusirani na porodične aktivnosti ili su u toku popravke, renoviranja. Mlađi maštaju o osobi koja je daleko ili na putu. Više spavajte.

VODOLIJA

Promene na radnom mestu očekujte od srede. Retrogardni Merkur usporava komunikaciju, donosi nepredviđene situacije i odlaganje susreta, dogovora, potpisivanje ugovora. Nisu isključene omaške, administrativne greške, kašnjenja, pogrešne interpretacije, nerazumevanje… Treba izbegavati svaki rizik i radikalne poteze. Rasporedite poslovne obaveze jer će vas to rasteretiti a i bolje ćete funkcionisati. Odlično se snalazite na ljubavnom planu. Posvećeni ste emotivnom partneru a i on vama, što pozitivno utiče na raspoloženje. Uživajte u putovanju.

RIBE

Dok je Venera u polju partnerstva i javnosti  možete rešavati pravne i sudske probleme. Biće konsultacija i dogovora sa klijentima, uglavnom tajnih. Ako ste usmereni na inostranstvo, komunikaciju sa stranim firmama, kompanijama, možete očekivati odlaganja, pomeranje rokova. Ipak, to neće potrajati dugo a shvatićete i da je to prilika za bolju pripremu ili strategiju u poslovanju. Izbegavajte finansijske rizike, investicije, bar još neko vreme. Popularni ste u svom okruženju i često na meti udvarača. Možda se dvoumite između stare i nove ljubavi. Sanjarite.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh