I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. novembra

OVAN

Mars, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Do kraja godine će biti u tranzitu kroz vodeni znak i polje tajni, podsvesti. Podrazumeva rad u tišini, više posvećenosti, koncentracije ili ćete obavljati delikatnije poslove. Kako je u aspektu sa Jupiterom, budite obazrivi kada je reč o finansijskim špekulacijama. Takođe, izbegavajte sudske parnice, sučeljavanje sa opozicijom, neistomišljenicima, zvaničnim licima. Ipak, ovo je period kada ispoljavate hrabrost u suočavanju sa preprekama. Krajem nedelje Venera donosi rasplet u ljubavi ako je bilo nedoumica. Odmarajte se.

BIK

Venera kreće direktno u petak i to će biti signal za promene kada je reč o partnerstvima. Međutim, planeta komunikacije menja smer kretanja, pa se konfuzija nastavlja. Svakako, do kraja novembra se ne preporučuje potpisivanje ugovora, sve dok ne sagledate sve moguće prepreke. Usaglašavanje sa potencijalnim saradnicima i klijentima neće ići glatko ili ćete sumnjati u sve i svašta. Odlažu se putovanja i kontakti sa inostranstvom. Ipak, biće vam jasno šta želite kada je reč o ljubavi, emocijama ali i gde treba da stavite tačku. Posvetite se više rekreaciji i aktivnostima koje vas raduju.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno od subote. Poželjno je da  tokom ove nedelje završite sve poslove i aktivnosti koji ne trpe odlaganja ili nešto što je vezano za rokove. Posebno kada je reč o dogovorima, potpisivanju ugovora, aranžmanima sa inostranstvom. Istovremeno je aktuelan izazovan aspekt sa Neptunom. Unosi konfuziju u odnose ili ćete se suočavati sa nekorektnim ponašanjem. Podrazumeva se  veći oprez u obraćanju javnosti, iznošenju sopstvenog gledišta, ali i u odnosu sa emotivnim partnerom. Nova ljubav za mlađe. Uživajte u provodu.

RAK

Mesec je u opoziciji sa vašim znakom, početkom sedmice. Deluje na javne i partnerske odnose, pa ćete biti zaokupljeni društvenim događajima. Akcenat je na dogovorima sa starijim osobama, ili ćete biti suzdržani kada je reč o ispoljavanju sopstvenog gledišta. Prilično ste aktivni na radnom mestu ako se bavite uslužnim delatnostima, medicinom, privatnim biznisom. Krajem nedelje budite spremni na prekovremeni rad i sređivanje administracije. Većina uživa u porodičnom okruženju i kod kuće se najbolje oseća. Šetajte ako osećate nemir.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

LAV

Napetost između vas i drugih polako popušta, krajem nedelje. Mars prelazi u polje novca i najavljuje operacije vezane za nasledstvo, osiguranje, kredite, alimentaciju, investicije. Pravi je trenutak za realizaciju naučnih projekata ili dobijanje podrške od strane sponzora. Sredinom nedelje je izvestan kraći poslovni put koji ste odlagali. S obzirom na retrogardno kretanje Merkura, pripremite se za iznenađenja kada je reč o papirologiji, dokumentima i dogovorima. Bićete tajnoviti ali i zbunjeni kada je reč o emocijama, ljubavi. Skloni ste hedonizmu.

DEVICA

Retrogardno kretanje Merkura, vašeg vladara, najavljuje delikatan period od subote. Srećom, neće potrajati dugo, ali budite spremni na neku vrstu mentalnog pritiska. Ako ste u prilici, završite sve važnije  poslove, dogovore, administraciju, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Konfuzni ili nejasni poslovni dogovori sa bliskom rodbinom mogu vas izbaciti iz takta. Mars, u drugoj polovini nedelje, deluje na javne i partnerske odnose što slobodnima donosi udvaranje. Ako ste u braku izbegavajte konflikte. Neophodno je jačanje imuniteta.

VAGA

Venerino direktno kretanje započinje u petak. Do kraja meseca ostaje u vašem znaku a to znači da ćete više pažnje poklanjati umetnosti, stvaralaštvu, diplomatiji i negovanju lepih odnosa. Mars prelazi u polje rada i svakodnevnih obaveza što ukazuje na mnoštvo aktivnosti. Ipak, kako je oslabljen u vodenom znaku, možda ćete više maštati  nego  realizovati ono što planirate. Odličan aspekt za sve koji su kreativni ili naklonjeni duhovnosti. Sada ste u prilici da produbite emotivni odnos sa nekim ko vas izuzetno privlači. Sklonost zaljubljivanju ako ste mlađi. Pažljivo u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Tranzit Marsa kroz vodeni znak započinje u četvrtak. Sada će naglasak biti na aktivnostima koje radite iz zadovoljstva, ljubavi, na svemu što je kreativno ili ima veze sa sportom. Možete ispoljiti inventivnost na mnogim područjima i biti pokretač raznih programa vezanih za rekreaciju i sport, obrazovanje mladih. Dakle, sve što se odnosi na zabavu, prezentacije, izložbe. Svoj emotivni život ljubomorno čuvate od očiju javnosti, ali umete da uživate. Ako je bilo tajni ili skrivenih ljubavi, uskoro preokret. Izbegavajte nikotin, alkohol…

STRELAC

Merkur započinje retrogardno kretanje u vašem znaku, u subotu, pa se savetuje se oprez. On je indikator neodulučnosti, odlaganja, pojačane osetljivosti. Možete biti podložni nelogičnom rasuđivanju, preteranom entuzijazmu i prevarama. Dakle, do kraja meseca nije preporučljivo da se upuštate u bilo šta rizično, neprovereno i sumnjivo. Nema trgovine, kupovine kola, većih, skupljih stvari i slično. Sačekajte drugu polovinu decembra. Posvetite se prijateljima, izlascima, društvenom životu i ljubavi. Većina je okupirana porodicom. U formi ste.

JARAC

Na neki način ste u centru pažnje, pod uslovom da se bavite javnim poslom,umetnošću ili diplomatijom. U prilici ste da realizujete zanimljive aranžmane ili dogovore sa strancima. Ipak, ova nedelja je delikatna zbog retro Merkura u polju tajni koji podrazumeva konsultacije i razgovore iza zatvorenih vrata. Hronični novčani problemi ostaju iza vas jer Mars napušta polje zarada. Usmerićete se na kraća putovanja ili poslove vezane za transport i saobraćaj. Ostvarićete veću bliskost sa porodicom i emotivnim partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

U četvrtak Mars napušta vaš znak. Delovaće na finansije, zarade, materijalnu sigurnost. Često je  indikator brzih poslova, lakih zarada ali i nenadanih troškova. Imajte to na umu ako ste u iskušenju da se upustite u sumnjive transakcije, investicije i slično. Ovo je period kada se angažujete u stranačkim poslovima, u radu sa klubovima, udruženjima i svemu što podrazumeva timski duh. Mogući su preokreti kada je reč o zajedničkim planovima. Bitno je da se ne oslanjate previše na druge. Možda ćete obnoviti emotivnu vezu sa nekim ko vam je značio u prošlosti. Umor.

RIBE

Ova nedelja obiluje zanimljivim planetarnim kretanjima. Tako će Mars, u četvrtak, ušetati u vaš znak i podstaći  ambicije. Pre svega, ako ste kreativni, inovativni, naklonjeni sportu, ali i novim tehnologijama. Bićete nadahnuti, puni ideja, ali budite spremni na barijere. Retro Merkur u polju karijere  ukazuje na odlaganje ili  problem da se usaglase stavovi sa autoritetima, posebno ako poslujete sa inostranstvom. Svesni ste svoje magnetske privlačnosti i to vešto koristite u odnosu sa suprotnim polom. Konstruktivnije usmeravajte energiju i relaksirajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh