I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. marta

OVAN

Prva polovina sedmice donosi iznenađenja ili situacije gde je bitna brza reakcija. Možda vas privlače neobični, novi projekti ili ste raspoloženi da menjate profesiju. U svakom slučaju, od subote Mars prelazi u znak svoje egzaltacije, što će imati pozitivan uticaj na karijeru. Pružaju se izvanredne prilike za napredovanje, viši položaj ali uz dozu rizika, izlaganja opasnostima ili specifičnu taktiku. Izuzetno ste pokretljivi, raspoloženi za druženja, susrete. Venera u vašem znaku čini vas atraktivnim i magnetski privlačnim za suprotni pol. U odličnoj ste formi.

BIK

Kao da ste se povukli, udaljili od svakodnevnih dešavanja i analizirate sve što ste do sada uradili. Do sredine nedelje dominira izazovan aspekt Venere i Saturna, tako da delujete nezainteresovano za većinu poslova i obaveza. Od četvrtka vas može inspirisati neka ženska osoba, pa ćete se aktivirati i završiti poslove koje odugovlačite. Posebno ako se to odnosi na učenje, administraciju,ekonomiju i svođenje računa. Iako vodite intezivan društveni život, na emotivnom planu ne teče sve kako ste zamislili.Tajne i idealizirane ljubavi ako ste mlađi. Prolazna glavobolja.

BLIZANCI

Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka obratite pažnju na komunikaciju. Mars menja znak u subotu, tako da će u narednom periodu imati uticaja na finansije ili dobijanje podrške. Do tada, nije pravi trenutak za donošenje ozbiljnijih odluka ili rešavanje dugoročnih problema. Mlad Mesec deluje na karijeru, tako da ste u prilici da započnete nešto novo, ili ćete biti uspešni po pitanju novca, ako je posao vezan za putovanja, inostranstvo. Lep period za prijateljske susrete, udvaranja, flert. Kada je reč o ljubavi, još uvek živite u prošlosti. Više se opuštajte.

RAK

Lep period za karijeru, posebno za žene. Brojni kontakti imaju pozitivan upliv na vaš rejting, a bićete u prilici i da potpišete nove poslovne ugovore. Mlad Mesec je u  subotu a deluje na polje inostranstva, što je idealno za trgovinu, izvozno-uvozne poslove ali i diplomatiju. Ipak, krajem nedelje budite obazrivi jer Mars prelazi u polje javnih i partnerskih odnosa. Iako podstiče druželjubivost, entuzijazam, donosi i nestrpljivost, kritičnost. Posebno u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Nova ljubav ako ste slobodni. Obratite pažnju na pritisak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Do subote nema bitnijih promena na poslovnom planu. Sreća vas prati u svemu što je vezano za obrazovanje, učenje, studiranje, poslove sa inostranstvom. Takođe, ako se bavite turizmom, menadžmentom, marketingom. Budite spremni na neuobičajene napore i aktivniji period kada Mars pređe u vaše polje svakodnevnih obaveza. Nećete dizati glavu od posla i zato iskoristite ovaj period za osmišljavanje strategije. Mogući su dobici ili naklonost neke starije osobe. Prilično ste superiorni u odnosu na druge a to donosi poene kod suprotnog pola. Lako osvajate. Vitalni ste.

DEVICA

Šanse za promene u karijeri su na dohvat ruke. Krajem nedelje budite spremni na brze odluke i aktivnosti koje iziskuju veći stepen opreznosti. Do tada, u prilici ste da rešavate komplikovanije probleme finansijske prirode. Ako se bavite privatnim biznisom proveravajte saradnike, šta potpisujete. Birajte odgovarajuće zastupnike, pravnike u sudskim procesima. Mars deluje na polje kreativnosti od subote, što je idealno za sportiste i rekreativce. Donosi uzbuđenja na emotivnom planu. Ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Prolazna malaksalost.

VAGA

Izazovan aspekt Venere i Saturna iziskuje dodatne napore i oprez sredinom nedelje. Iako ste dobar strateg i odlično se snalazite u komunikaciji, nije idealan period za dogovore sa starijim osobama. Aspekt je problematičan i za finansijsko poslovanje, pa sve važnije transakcije ostavite za kraj nedelje. Mars će tada imati upliv na privatan biznis, sve što radite kod kuće, ili će biti iznenadnih renoviranja, popravki. Lep aspekt sa Merkurom doprinosi harmoničnom odnosu sa emotivnim partnerom. Dosta izlazaka i zabave za mlađe. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak u  subotu, tako da će u narednom periodu uticati na odluke. U međuvremenu, ima upliv na zarade, materijalnu situaciju. Kako je na poslednjim stepenima znaka, uzdržite se od nepromišljenih poteza, rizičnih poslova. Možda će biti iznenadnih, neplaniranih troškova ali sve će biti nadoknađeno. Biće više kretanja, putovanja, vožnje, novih poznanstava. Inteziviraju se odnosi sa bliskom rodbinom. Mlad Mesec utiče na ljubavne odnose i ukazuje na novu ljubav ili promene ako niste u braku. Uživaćete u zabavi i sportskim aktivnostima.

STRELAC

Još uvek ste pod uticajem Marsa ali samo do subote. Bitno je da iskoristite ovaj period za poslove koji iziskuju veći fizički napor. Kako će, potom, uticati na finansijsku situaciju, budite spremni na neplanirane troškove. On je indikator brzih zarada ali se novac obično ne zadržava dugo u džepovima. Nisu isključene nesuglasice zbog novca, potraživanje dugova i slično. Sreća vas prati u sportu, kreativnim poslovima, privatnom biznisu. Uvek ste spremni za zabavu, provod, nova poznanstva. Uzbudljiv ljubavni život za mlađe. Puni ste energije.

JARAC

Pred vama je izuzetno zanimljiv i uspešan poslovni period. Mars tranzitira vaš znak od subote, a kako je to  mesto njegove egzaltacije, raste i sposobnost za velike poduhvate. Naklonjen je vojnim licima, inženjerima, sportistima, trgovcima, mehaničarima, hirurzima. Možete rešavati probleme vezane za nekretnine i sve što je povezano sa privatnim biznisom. Izuzetno ste privrženi porodici a ovih dana biće važnih dogovora sa ukućanima. Većina se najbolje oseća kod kuće u društvu emotivnog partnera. Vitalnost raste, a i potreba za sportom.

VODOLIJA

Uglavnom, držite konce u svojim rukama, kada je reč o karijeri. Krajem nedelje, Mars prelazi u polje tajni, što može ukazati na potrebu za radom u tišini. Odgovara poslovima u zatvorenim ustanovama, kao što su bolnice, istraživački centri, hoteli, moteli, mesta za odmor. Neki će se posvetiti društvenim aktivnostima, proučavanju neobičnih područja, skrivenih znanja. U ljubavnim odnosima ispoljavate neodlučnost, nepouzdanost ili ste zainteresovani za više osoba. Više tolerancije ako ste već u braku ili dužoj vezi. Kontrolišite rad štitne žlezde.

RIBE

U subotu je mlad Mesec u vašem znaku. Pojačava osećanja, intuiciju, empatiju. Odličan aspekt za nove početke, incijativu u poslovima humanitarnog karaktera. Možda ćete više misliti na druge nego na sebe, ispoljiti izuzetnu sposobnost filantropije. Istovremeno, Mars napušta oblast karijere, a to znači da ste završili sve najvažnije poslove. Obratite pažnju na troškove, jer ih može biti više nego obično, izuzev ako se radi o novim ulaganjima. Emotivna iskušenja vas prate već duže vreme, ili se dvoumite između dve različite osobe. Psihosomatske tegobe.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh