I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. juna

 

OVAN

Dok je Mars u vodenom znaku možete biti osetljiviji u komunikaciji sa okolinom. Konstantno se trudite da na druge ostavite povoljan utisak, ali nema potrebe da idete u krajnost.Već ste se dokazali u privatnom biznisu. Venera ima odličan upliv na finansije, zarade, pa se nadajte većem profitu. Zanimljiv period je za studente, profesore, sve koji primaju ili daju informacije. Možete se pozabaviti administracijom i pisanjem, komercijalnim poslovima. Jupiter u polju braka je idealan za uspostavljanje harmonije između vas i emotivnog partnera. Obratite pažnju na metabolizam.

BIK

Sada ste u povoljnom poslovnom periodu. Uspeh je zagarantovan ako se bavite intelektualnim, administrativnim i pedagoškim radom. Izvesni su važni pregovori sa autoritetima ali i mlađim osobama, ekspertima u određenim oblastima. Obratite pažnju na odluke koje donosite, komunikaciju sa bližom okolinom, jer Mars otežava uspostavljanje kompromisa. S druge strane, čini vas pokretljivim, spremnim na akciju. Upliv Venere je još uvek snažan, tako da ste skloni romantičnim snovima, ljubavima na prvi pogled, zabavljanju. U dobroj ste kondiciji.

BLIZANCI

Merkur u prvoj kući podstiče mentalnu aktivnost i stvaralačko razmišljanje. Kako je u dobrom aspektu sa Jupiterom ukazuje na povoljna poznanstva, uspešne kontakte sa autoritetima, važnim ličnostima. Ima dobar upliv na poslovne transakcije i sve moguće pregovore i ugovore. Ipak, obratite pažnju na finansije dok je Mars u kući novca, jer je on često indikator nepredviđenih troškova. Direktan Jupiter utiče na emotivni i ljubavni život na specifičan način. Većina živi u prošlosti ali ne pristaje na kompromise. Alergije disajnih puteva.

I Taxi Zrenjanin

RAK

Sve do srede možete biti skloni dubokim analizama, posebno ako planirate neku promenu ili ste deo tima. Druga polovina nedelje podrazumeva uspeh u pregovorima, dobijanje podrške, lepe vesti ili kraće putovanje. Odlično ako se bavite menadžmentom ili ste na rukovodećoj poziciji. Biće dosta susreta iza zatvorenih vrata ili tajnih dogovora. Za sada ste na oprezu kada je reč o planovima i ciljevima. Kao da ste procvetali kada je reč o ljubavi. Ne propuštate nijednu zabavu, ne odvajate se od partnera, prijatelja. Obratite pažnju na ishranu i dnevnu rutinu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV

Većina uživa u onome što radi i lako uspostavlja kompromis sa saradnicima. Venera stavlja akcenat na lepotu, umetnost, stvaralaštvo i prijatne susrete. Dobijate podršku sa više strana a to godi vašoj sujeti. Ipak, neki su skloni radu u tišini, učenju, analizama. Društveni život nikada ne zapostavljate, jer vas okupiraju socijalne teme, organizacija poslova, reforme, inovacije na raznim poljima. Prijatelji igraju važnu ulogu u onome što planirate. S obzirom da ste fokusirani na karijeru, status, donekle trpi porodični i emotivni život. Pomalo ste iscrpljeni.

DEVICA

Direktno kretanje Jupitera deluje pozitivno na vaš finansijski status. Idealan je za velike projekte, veća ulaganja, poslove sa inostranstvom i stranim kompanijama. Sve o čemu ste do sada maštali sada može da se realizuje. Dakle, radite na promociji ideja jer sredinom nedelje možete ostvariti veći profit ili obaviti uspešne transakcije. Na neki način ste u prednosti  u odnosu na druge ali ste svesni da bez marljivog rada i truda, nema ni rezultata. Rutinske obaveze zapostavljate što može uticati na porodične odnose. Ljubav na daljinu za slobodne. Vežbajte.

VAGA

Sada ste u fazi kada ste prilično okupirani karijerom i poslovima. Svest o ciljevima raste, posebno ako ste na početku karijere ili radite na novom projektu. Mars vas čini dominantnim, što je idealno za šefove i sve koji rukovode. Takođe, ako ste željni dokazivanja, imate priliku da skrenete pažnju na sebe. Odlično se snalazite u poslovnim partnerstvima, ortaklucima, svuda gde je važan timski duh. Aspekt je odličan za sportiste. Venera je u kombinaciji sa Marsom što naglašava strasti. Čini vas atraktivnim i privlačnim za suprotni pol. Konstruktivno usmeravajte energiju.

ŠKORPIJA

Možda ste ovih dana frustrirani zbog finansijske situacije koja je poljuljana. Nezadovoljni ste zaradama, koje su manje nego što ste očekivali. Dešavaju se iznenadni kvarovi ili imate nepredviđene troškove, pa vas sve to opterećuje. Ipak, to je samo prolazna faza i ne bi trebalo da se zbog toga brinete. Mars u polju inostranstva je zanimljiv  za sportiste ali i manuelne radnike. Kao da ste u svom elementu kada negde otputujete. Prijaće vam pažnja i naklonost emotivnog partnera ovih dana. Venera u polju braka unosi harmoniju u vaš odnos. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Venera u kući svakodnevnih aktivnosti unosi radost u vaš poslovni prostor. Idealan aspekt za poslove koji su vezani za žene, kao što su saloni lepote, sve što se odnosi na kozmetiku, modu. Donosi  uspeh, popularnost među saradnicima. Skloni ste timskom radu a dobro se snalazite u posredovanju, posebno ako se bavite pravnim poslovima. Možda će ovih dana biti izazovnijih predmeta za rešavanje, ali uspećete da sve privedete kraju. Dosta pažnje posvećujete bračnom partneru ali i on vama. Volite da razmenjujete mišljenje i da se o svemu dogovarate. Uživajte u prirodi.

JARAC

Nedelja započinje Mesecom u vašem znaku. Možda razmišljate o korenitim promenama. Mars u opozitnom znaku ukazuje na borbu koju možda vodite ako ste sa nekim u ortakluku ili se bavite javnim poslovima. To je aspekt dominacije i ukazuje na napor da se održi imidž, položaj. Donekle otežava kompromise ali samo pod uslovom da se tvrdoglavo držite svojih principa. Ipak, obavićete mnoštvo konstruktivnih  dijaloga sa istomišljenicima. Budite popustljiviji u odnosu sa bračnim partnerom. Treba vam više odmora i relaksacije.

VODOLIJA

Mesec je u vašem znaku u utorak i sredu a to je prilika da započnete neki posao. Dakle, odličan aspekt za sve koji su bili nezaposleni ili čekaju produženje ugovora. Povoljan je i za sklapanje novih aranžmana, naročito sa ženama ili ako se radi o javnim poslovima. Još uvek ste u fazi kada se prilično trošite na radnom mestu, kada se gomilaju obaveze. Za neke je to prilično naporan tempo ali većina se odlično snalazi. Porodični život je u usponu ali i emotivni kod onih koji imaju nerešen status. Biće dosta prilike za nova poznanstva. Odmarajte se.

RIBE

Ovo je period kada dobijate podršku koju ste priželjkivali. To nije samo verbalna, već i finansijska. Mogući su krediti, sponzorstva, nasledstvo ili dobici od partnerstva. U svakom slučaju, spremni ste za velike poduhvate, projekte i poslove sa inostranstvom. Venera u kući komunikacije ukazuje na  lepe susrete, uživanje u poeziji, čitanju, bavljanju umetnošću i stvaralaštvom. Dosta ste usmereni na porodične odnose, braću, sestre a ovih dana će biti značajnih dogovora. Mlađima predstoje izjave ljubavi, kraći put sa partnerom. Okružite se pozitivnim ljudima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh