I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. jula

OVAN

Dok je Mars, vaš vladar, u aspektu sa Venerom i u polju zabave, više ste usmereni na društvena okupljanja i udovoljavanje sopstvenim hirovima. Na poslovnom planu može biti manjih uspeha ako ste kreativni, umetnički nastrojeni, bavite se sportom, obrazovanjem dece i slično. Finansijski ćete ojačati ali to nije razlog da se previše opustite. Ostavite nešto i za putovanje koje planirate sa nestrpljenjem. Aspekt vas čini privlačnim, veselim, razdraganim, strastvenim. Ljubavi na prvi pogled, su sasvim izvesne, za vikend. Sportski ste nastrojeni.

BIK

Na neki način tenzija na radnom mestu popušta, ali ste svesni da je to samo privid. Nešto se pokrenulo u prethodnom periodu i samo je pitanje dana kada će se obelodaniti sve što se skrivalo ispod tepiha. Privatni biznis je nešto gde se odlično snalazite a ovih dana se mogu pokrenuti novi projekti. Komunikacija sa okolinom je sve bolja a sada ste u prilici da završite administrativne obaveze, sve što ste dosta dugo razvlačili. Venera u aspektu sa Marsom ukazuje na pojačanu strastvenost, velika očekivanja i pomalo dramatičan odnos sa partnerom. Aktivirajte se.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Jupiterom što znači da ste u svom elementu. Konstruktivno razmišljate, donosite prave odluke, što će se najviše odraziti na oblast finansija, pre svega ako se bavite nekretninama, privatnim biznisom, uslužnim delatnostima. Dobici su izvesni kroz ulaganja, investicije, finansijske špekulacije komercijalne poslove. Verbalno ste jaki što možete iskoristi kao prednost u pregovorima ili potpoisivanju ugovora. Na sentimentalnom planu je uzbudljivo. Biće udvaranja, kraćih putovanja sa partnerom. U dobroj ste formi.

RAK

Sada ste pod uplivom Merkura koji favorizuje intelektualce, trgovce, pisce, svetske putnike. Razmena informacija, mišljenja sa okolinom ali pre svega, bliskim osobama je u prvom planu. Otvaraju se mogućnosti za  susrete sa onima koji su daleko. Finansijska situacija je nešto bolja jer su se smanjili troškovi a biće mogućnosti i za dodatne zarade, honorarne poslove. Obratite pažnju na papirologiju, administraciju jer je sada povoljan trenutak da i to završite. Više ste za druženja, prijateljske skupove, ali neće izostati ni strastveno udvaranje. Opustite se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku, pored Marsa i Venere. Odličan aspekt za preduzetnike a donosi i uspeh u poslovima od javnog značaja. Puni ste energije, ambiciozni ali je neophodno da prepoznate pravi trenutak za delovanje. Prethodni period je bio turbulentan ali sada možete da odhnete jer se sve odvija po ustaljenom redu. Nema razloga za brige, strahove, jer su drugi, i te kako, prepoznali vaš potencijal. Emotivni život je pun neodumica, tajni, nerešenih situacija a uz to vas razdiru strasti. Moguća nova ljubav krajem nedelje. Uravnoteženi ste.

DEVICA

Merkur u dobrom aspektu sa Jupiterom obećava veći priliv novca, finansijski uspon. Za većinu je ovo period ekspanzije, kada se obavljaju konstruktivni dogovori, pregovori, naročito sa pretpostavljenima, ali i sa strancima. Izvesna su povoljna poznanstva ili ćete osetiti mnogostruke prednosti određenih susreta i poslovnih transakcija. Svaki vid partnerstva, udruživanja, ortakluka, može se osetiti kao pun pogodak. Iako ste raspoloženi za prijateljske susrete biće i tajnih strastvenih momenata. Uživaćete daleko od očiju javnosti. Zdravstveno ste zaštićeni.

VAGA

Kao da se poslovna komunikacija ubrzala što će vam, itekako, prijati. Susreti sa intelektualcima, mladim osobama, autoritetima, sve će to obeležiti ovu sedmicu. Biće i timskog poslovanja, sastanaka, dogovora sa različitim grupama, što kreativicima, sportistima, humanitarcima, stranački opredeljenima… I u svemu ćete se odlično snalaziti, diplomatski rešavati probleme a biće i pozitivnih poena. Venera u aspektu sa Marsom pojačava strasti ali i privlačnost, pa možete biti zanimljivi za suprotni pol. Ipak, više preferirate prijateljstva i zabavu. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Sve što vas je iritiralo na radnom mestu više nije aktuelno. Tenzija je popustila ili su se oponentni, konkurencija, udaljili a to znači da imate odrešene ruke. Sve za šta ste se zalagali dolazi do punog izražaja, pa možete lagano da privodite kraju svoje projekte. Obratite pažnju na troškove jer ste skloni prekoračenju budžeta. To se odnosi i na investicije, koje treba pažljivije planirati. Kod vas se sve emotivno uzburkalo, ljulja, nikako da se talasi smire. Možda vas je neko na poslu oborio s nogu ali tako deluje Mars u aspektu sa Venerom. Proverite krvni pritisak.

STRELAC

Eto, dočekali ste  ono što priželjkujete, odnosno rasplet u finansijskom smislu. Rešavaju se pitanja nasleđa, sve u vezi nekretnina, a u prilici ste i da nešto kupite, prodate ili investirate u nove projekte. Poslovni ortakluci su u punom zamahu, ili ćete preko bračnog partnera ostvariti određen profit. Prilično dobro stojite i kada je reč o inostranom poslovanju, čak se može desiti da iznenada negde otputujete. Usmereni ste na porodična pitanja a ovih dana ćete se više kretati u krugu onih koji su vam bliski. Ljubav na daljinu za mlađe. Usporen metabolizam.

JARAC

Sve zbog čega ste brinuli u prethodnom periodu polako pada u zaborav. Merkur i Sunce u polju partnerstva otvaraju neka nova poglavlja za udruživanja, dogovore i poslovnu saradnju. Javna komunikacija je sve bolja a biće prilike i za konsultacije, rešavanje pravnih problema. Stabilizacija će se osetiti i na finansijskom području, ali to ne znači da će vam novac padati s neba. Štednja je i dalje za vas imperativ. Odnos sa bračnim partnerom je sve bolji pa ćete se više baviti porodičnim temama, dogovarati oko tekućih problema. Više se odmarajte i relaksirajte.

VODOLIJA

Sve što se pokrenulo u prethodnom periodu sada se polako odmotava. Javni i partnerski odnosi su u prvom planu. Međutim, sada drugačije reagujete, sa više razumevanja ili, tačnije, manje tenzije. Bilo je puno toga nepredvidivog zbog izazovnog aspekta između Urana i Marsa a samo vi znate šta vas je snašlo. Uglavnom, aspekt se najviše osetio kod onih koji zavise od javnog mnjenja, kao što su novinari, umetnici, političari, pravnici. Strastveno reagujete na sve partnerove izazove a njih ima. Ljubav na prvi pogled ako ste usamljeni. Kontrolišite stres.

RIBE

Jupiter, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Merkurom. Sinonim je za zdrav razum, intelekt, nadprosečnu inteligenciju. To znači da  u ovom periodu donosite konstruktivne odluke, da ste poslovni, puni entuzijazma i posebno nadahnuti za određene aktivnosti. Naklonjeni su vam obrazovani ljudi, stranci, talentovani, kreativni, i uvek spremni  da vas podrže u specifičnim projektima. Uspeh vas čeka u transakcijama. Komunikacija sa emotivnim partnerom je sve bolja. Okrenuti ste porodici i deci. Uživajte u rekreaciji.

Piše: AstrologVesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh