I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. februara

OVAN

Ove nedelje dominira izazovan aspekt između Marsa i Neptuna. Predstavlja svojevrsnu proveru jer osećanja, instinkti i razum nisu najbolje sinhronizovani. S obzirom da je u četvrtak solarno pomračenje, budite obazrivi u donošenju odluka. Proveravajte vesti i papirologiju vezanu za inostranstvo. Nepredviđeni problemi, oko usaglašavanja sa poslovnim saradnicima, mogu se rešiti boljom strategijom ali i strpljenjem. Venera u polju tajni donosi razna iskušenja, idealizaciju partnera ali i platonske ljubavi. Skloni ste infekcijama.

BIK

Pomračenje Sunca, koje je u četvrtak, deluje na oblast karijere i može da ukaže na novi početak. Srećom, Venera kao vaš vladar je u dobrom aspektu sa Saturnom. Naravno, sve zavisi od vašeg zalaganja, delovanja u prošlosti. Aspekt ima pozitivan uticaj na sklapanje trajnih, plodnih veza, a ukazuje na odlične prilike u društvenim i finansijskim poslovima. Možete se osloniti na starije i proverene prijatelje. Većina je privržena dugogodišnjem partneru. Slobodni imaju potrebu za mirnnim životom u dvoje što će se lako ostvariti. Moguće alergije.

BLIZANCI

Venera ima blagotvoran upliv na karijeru, posebno ako se bavite umetnošću, diplomatijom ili ste poslovno vezani za žene. Merkur podstiče umne sposobnosti, originalno razmišljanje i plodne ideje. Povoljan je za putovanja, istraživački rad, proširenje mentalnih interesovanja. S druge strane, obratite pažnju oko pomračenja u četvrtak zbog izazovnog aspekta sa Jupiterom. Pazite šta izjavljujete, potpisujete, šta obećavate, a prepisku čuvajte zbog zakonskih provera. Zanimljiv ljubavni život ako ste slobodni. Više se odmarajte.

RAK

Pomračenje Sunca, u četvrtak, deluje kod vas na oblast finansija. Obratite pažnju na davanje obećanja, rasipnost, ukoliko ste u iskušenju da pokrenete nove poslove ili proširite već postojeću delatnost. Sačekajte par dana sa podizanjem kredita, novčanim špekulacijama i kupovinom-prodajom nekretnina. Vikend je idealan za kraća poslovna putovanja ali i dogovore sa strancima. Lep period za emotivne susrete, ljubavi na daljinu ili putovanje u dvoje. Može vas očarati kolega sa fakulteta ako ste mlađi. Regulišite ishranu i svakodnevne navike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pomračenje Sunca je u opozitnom znaku u četvrtak. Stavlja u prvi plan partnerske i javne odnose. Dvojak aspekt koji nekima daje sklad, harmoniju, dok kod drugih prouzrokuje neravnotežu ili gubitke. Iskoristite upliv Urana, koji podstiče stvaralačke talente i organizatorske sposobnosti, da privedete kraju važne dogovore. Dobar je za kraća putovanja ali i prekidanje uobičajene rutine. Možete razotkriti suštinu nekog problema. Izbegavajte bilo kakva preterivnja u odnosu sa bračnim ili  emotivnim partnerom. Proveravajte krvni pritisak i racionalnije raspoređujte energiju.

DEVICA

Vaš vladar Merkur je povezan sa pomračenjem Sunca a deluje na oblast svakodnevnih poslova. Podrazumeva usklađivanje poslova sa ličnim željama i planovima. Obratite pažnju na papirologiju, dokumenta, račune, knjigovodstvo, šta potpisujete i  s kim sklapate dogovore. Na pomolu su značajne promene u poslovanju, saradnji ili dobijanju podrške. Od prevashodnog značaja je taktičko posredovanje i timski rad. Između vas i bračnog partnera vlada poverenje i sklad. Slobodni su skloni zaljubljivanju. Kontrolišite unos medikamenata.

VAGA

Samokontrola je ključna reč za aspekt izneđu Venere i Saturna. To znači da čvrsto stojite na zemlji, da ste rezervisani po pitanju novina ili poslovnih ponuda koje podrazumevaju veći rizik. Pomračenje pada u vaše polje kreativnosti a ima specifičan upliv na finansijske špekulacije koje treba izbegavati u ovoj nedelji. Imate podršku autoriteta, starijih osoba, što može biti presudno u rešavanju ekonomskih problema. Odlično prolazite po pitanju sentimentalnog života jer je ovo faza uspostavljanja dugotrajnih veza. Potražite savet dermatologa ako vam je koža osetljiva.

ŠKORPIJA

Kao da ste izgubili kompas ili vam trenutno nedostaje inspiracija. Shvatite da je to prolazno i da nema razloga za brigu. Možda je najbolje da se pritajite, o svemu dobro razmislite, bar ove nedelje dok ne prođe pomračenje. Deluje na vašu privatnost, što može biti od važnosti ako se bavite porodičnim biznisom, nekretninama. Usaglašavanje sa ostalim članovima porodice je otežano, ali uspećete u svojim namerama. Venera ima zanimljiv uticaj  na emotivne odnose a šanse da se zaljubite su na dohvat ruke. Ojačajte imunitet vitaminima i mineralima.

STRELAC

Vladar karijere je u polju komunikacije što omogućava prilagođavanje u različitim situacijama. Pomaže u studiranju, učenju, predavanju, pisanju, marketingu i svim komercijalnim poslovima. Sredinom nedelje je pomračenje koje može uticati na važne odluke. Izbegavajte kupovinu automobila, tehnike, potpisivanje važnih  dokumenata, ili vodite računa o papirologiji. Možda će neko od bliske rodbine potražiti vaš savet ili podršku. Najbolje se osećate kod kuće, u krugu porodice i onih koje volite. Budite oprezni  u saobraćaju i za volanom.

JARAC

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Stavlja naglasak na porodična pitanja, poslove sa nekretninama, iznajmljivanjem lokala, prodajom zemljišta. Budite pažljivi kada je reč o novim investicijama, jer pomračenje deluje na oblast novca i finansiranja. Ne preporučuju se pozajmice, krediti, bar do kraja nedelje. Razmotrite sve vidove finansiranja dok ne budete u potpunosti sigurni da nema prevelikog rizika. Ako ste slobodni, može vas privući izuzetno atraktivna osoba na kraćem putu. Možda ljubav u susednom gradu. Zdravije se hranite.

VODOLIJA

U četvrtak je pomračenje Sunca u vašem znaku! Obično se oseća mnogo ranije, pa ste, najverovatnije, primetili da se  nešto čudno dešava. Ne deluje na svakoga isto, što znači da možete u pozitivnom smislu, otkriti puno toga o sebi. Moguće su promene u intimnom i profesionalnom životu, velike transformacije. Kod nekih se javlja potreba za slobodom, nezavisnošću, nestrpljivost. U svakom slučaju, bitno je da ne preterujete. Ljubavni život je zanimljiv, ako ste slobodni, jer podrazumeva udvaranje kolege sa posla. Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE

Dok je Mars u polju karijere ne ostavljate nikoga ravnodušnim. Spremni ste da se dokazujete ili radite po svome. Imate uspeha u sportu, poslovima koji podrazumevaju hrabrost i borbenost. Venera vas čini omiljenim u  javnosti, posebno ako ste kreativni, bavite se umetnošću ili ste prisutni u medijima. Ova nedelje je interesantna za dogovore, tajne sastanke ili poslove koji podrazumevaju diskreciju. Slobodni su atraktivni za suprotni pol i skloni ljubavi na prvi pogled. Lep aspekt sa Saturnom obećava dugotrajnost odnosa. Prijaće vam detoksikacija.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh