I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. avgusta

OVAN

Ovu nedelju iskoristite za aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo, koje su kreativne ili su povezane sa sportom i zabavom. U nedelju će Mars, vaš vladar, promeniti znak. To znači da ćete do oktobra biti okupirani  rutinskim obavezama, odnosno, da nećete dizati glavu od posla. U međuvremenu, razmislite o svojim prioritetima. Dobra strategija može za vas biti od presudnog značaja u postizanju uspeha, posebno ako se bavite dugoročnim projektima. Nikoga ne ostavljate ravnodušnim, što znači da lako osvajate. Slobodni su na dobrom putu da se zaljube. Zračite energijom.

BIK

Venera u dobrom aspektu sa Suncem ima pozitivan upliv na raspoloženje. Takođe na odnose sa okolinom, uspostavljanje saradnje sa umetnicima, autoritetima iz oblasti povezanih sa muzikom, filmom, lepotom, modom, stvaralaštvom. Za većinu je ovo period pogodan za odmor, opuštanje ili obavljanje privatnih poslova. Aspekt iskoristite da napunite baterije jer će naredne nedelje vaš vladar promeniti znak. Naklonjeni ste porodičnom okupljanju, komforu, druženju sa prijateljima i poznanicima. Ako ste u dužoj vezi uživaćete u pažnji drage osobe. Vodite računa o ishrani.

BLIZANCI

Većina planeta utiče na komunikaciju i prilagođavanje okolini. To podrazumeva razmenu ideja, informacija, znanja, putovanja, naročito kraća. Možete skrenuti pažnju javnosti ako se bavite pisanjem, novinarstvom ili marketingom. U drugoj polovini nedelje dominira izazovan aspekt Merkura sa Uranom koji može pojačati nervozu ili brzopletost. Možda će se pokvariti neki planovi ili će biti razmimoilaženja u mišljenju sa pojedinim saradnicima ili emotivnim partnerom. U svakom slučaju, radi se o prolaznom aspektu. Mlađi će uživati u romantičnom putovanju. Oprez u saobraćaju.

RAK

U četvrtak je pun Mesec koji utiče na finansije. U fazi ste kada privodite kraju važan projekat, nešto zaključujete ili ćete sklopiti izuzetno isplativ poslovni dogovor. Ako se radi o investiranju s vaše strane, budite obazriviji, posebno ako ste sa nekim u ortakluku. Možda ćete biti primorani da se prilagođavate iznenadnim zahtevima saradnika. Ipak, nećete biti razočarani konačnim ishodom. Druga polovina nedelje je bolja po pitanju emocija i ljubavi. Raspršiće se sve što vas je sputavalo u odnosu sa partnerom. Izbegavajte stresne situacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Za vas je pun Mesec u opozitnom znaku, u četvrtak, prilično bitan. Trenutno ste u centru pažnje i u poziciji da realizujete svoje snove. Okolina je blagonaklona prema vama, naročito autoriteti. Obratite pažnju na dogovore ili ugovore koje potpisujete jer bi vas nemarnost mogla skupo koštati. Možda će vas  neko od poslovnih prijatelja iznenaditi svojim ponašanjem ali to možete prebroditi fleksibilnijim pristupom. Emotivno ste ispunjeni, a to ima čaroban efekat na sve što preduzimate. Nova ljubav ako ste do sada bili bez stalnog partnera. Vitalni ste.

DEVICA

U nedelju će Mars započeti  tranzit vašim znakom. To znači da ćete krenuti u akciju i da vas ništa neće zaustaviti na putu do uspeha. Do tada, možete biti kolebljivi ili ćete se boriti sa problemima kojima nikako da vidite kraj. Izazovan aspekt Merkura, vašeg vladara, sa Uranom, nagoveštava nestrpljenje i da ste spremni za radikalne rezove. Bitno je da energiju konstruktivno usmeravate, odnosno da izbegavate obavljanje više poslova odjednom. Vi ste od onih koji ljubomorno čuvaju svoju intimu i to vas čini ispunjenim. Tajne ljubavi. Prolazna nervoza.

VAGA

Društveno ste orijentisani  i usmereni na realizaciju planova. Venera je u dobrom aspektu sa Suncem što obezbeđuje naklonost autoriteta. Ukazuje na popularnost u umetničkim krugovima. Prilično ste uspešni kada je reč o finansijama ali budite oprezni kada je reč o novim investicijama. Možda će biti iznenadnih troškova, prekoračenja budžeta ili će neko od vas zatražiti pozajmicu. Omiljeni ste u društvu, među prijateljima i rado viđen gost na slavljima. Biće prilike za romantična upoznavanja, ako tragate za srodnom dušom. U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA

Usmereni ste na karijeru i činite sve što je u vašoj moći da unapredite svoj status. Uglavnom, sve se odvija u pravcu koji vama odgovara a uskoro ćete dobiti i zvaničnu potvrdu. Možda će vas uznemiriti nesuglasice sa prijateljem ili poslovnim saradnikom oko tekućih problema. Nema razloga za brigu jer to neće uticati na realizaciju projekta. Mars, vaš vladar, menja znak u nedelju što će doneti izvesno rasterećenje po pitanju odgovornosti. Emotivni partner je prilično tolerantan, pun razumevanja za vašu okupiranost poslom. Rekreirajte se.

STRELAC

Prilično ste opušteni i naklonjeni aktivnostima koje vas ispunjavaju. Iskoristite ovu nedelju za maksimalno uživanje ili posvećivanje temama koje su neuobičajene, a možda i poslovima sa inostranstvom. U nedelju Mars prelazi u vaše polje karijere i najavljuje period koji će biti ispunjen radom i mnoštvom novih obaveza. Nije isključeno da do vas stigne vest o prekovremenom radu ili dodatnim poslovnim odgovornostima. Uvek ste spremni da spakujete kofere i negde otputujete, a to ovog puta može da bude i romantična avantura. Odlično se osećate.

JARAC

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku. Bavićete se porodičnim i privatnim temama. Ipak, fokus je i dalje na finansijskoj i materijalnoj  sigurnosti. Biće promena ako ste usmereni na bankarske poslove, sve što je vezano za poreze, kredite, osiguranja ali i nove investicije. Druga polovina nedelje je zanimljiva za poslovne aranžmane sa inostranstvom ili neko putovanje. Možda ćete spojiti lepo i korisno, odnosno, uživati u obilasku neke destinacije u društvu drage osobe ili bračnog partnera. Mlađi su naklonjeni avanturama. Prilično ste pokretljivi.

VODOLIJA

U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku. To je prilika da nešto zaokružite, ostvarite dogovor, saradnju ili javnosti plasirate neku avangardnu ideju. Naklonjeni ste progresu, kooperaciji, stvaranju saveza, udruženja ali sa originalnim ljudima, nezavisnim, kreativnim. Možete drugima ponuditi svoje ideje, inovacije iz oblasti tehnike, naučnih izuma, telekomunikacija i svemu što je okrenuto budućnosti. Obratite pažnju na komunikaciju sa bliskim članovima porodice i emotivnim partnerom. Ovo je period strastvenih ljubavi i susreta. Moguća nesanica.

RIBE

Trenutno ste u brojnim pregovorima sa poslodavcima ako još uvek  nemate rešen profesionalni status. Ostali ne dižu glavu od obaveza, posebno ako se bave uslužnim delatnostima ili su privatnci. Krajem nedelje Mars prelazi u polje javnosti i partnerstva što će značiti izvesno rasterećenje. Pripremite se za razna sučeljavanja, rešavanje pravnih problema ili veći društveni angažman. Konačno se nazire rasplet na emotivnom planu ili u vezi koja je bila prilično nesigurna. Ljubav će zakucati i na vaša vrata. Relaksirajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh