I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. aprila

OVAN

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku. Kako je u dobrom aspektu sa Marsom, šanse za uspeh su zagarantovane. Ambicije su pojačane, kao i kreativna mašta a uz sve to pravilno korišćenje energije. Spremni ste za akciju, kraća putovanja,pokretanje novih stvari, projekata, učenje ali i sklapanje novih sporazuma. Sve vam je na dohvat ruke a od brzine zavisi koliko toga ćete ostvariti. Vrlo brzo će se pokazati i finansijski učinak. Venera napušta vaš znak u sredu, pa ćete biti raspoloženi za ugađanje partneru, zajedničke večere, lepa iznenađenja u vidu poklona. Ograničite unos opijata.

BIK

Od srede ste pod uplivom vašeg vladara Venere, što će potrajati oko mesec dana. Lep period za umetnike, kreativce, muzičare, stvaraoce ali i sve koji naginju ekstravaganciji zbog aspekta sa Uranom. To podrazumeva i netrpeljivost prema ograničenjima, sputavanju u ispoljavanju želja, osećanja, načina delovanja. Burne reakcije su gotovo neminovne, pod uslovom da se neko protivi vašem načinu poslovanja ili odlukama. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na sentimentalnom planu. Ako u ovom periodu sklapate nove veze, one će biti kratkog veka. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Iskoristite ovu nedelju, dok je Merkur u vatrenom znaku, da obavite sve važne konsultacije i dogovore. Pre svega oko finansija, budućih projekata ili poslovne saradnje. Novi počeci su sasvim izvesni ako ste dovoljno hrabri, smeli, da rizikujete i uhvatite se u koštac sa konkurencijom. Sve što se odnosi na inostranstvo, putovanja, obrazovanje, transport, ostavite za kraj meseca. Informacije koje pristižu nisu dovoljno jasne i zato ne donosite konačne odluke. Vikend iskoristite za opuštanje i uživanje u zadovoljstvima, tajnim ljubavnim susretima. Umor.

RAK

Početkom nedelje je mlad Mesec koji deluje na vaše polje karijere. Izvrsno ako ste započeli nešto novo, inicirali projekat od javnog značaja ili uspostavili saradnju sa mladim ljudima. Odlično se snalazite u privatnim poslovima, finansijskim, a krajem nedelje vas čeka veći dobitak. Neki će sumirati utiske i shvatiti da su prošli bolje nego što su očekivali. Možda ćete biti u iskušenju da prekinete poslovnu saradnju sa nekom osobom, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom. Razmišljate o osobi koja vas neodoljivo privlači i spremni ste na korenite promene. U dobroj ste formi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U ovom periodu vas čeka mnoštvo aktivnosti, promena, putovanja. Preduzimljivi ste, energični, skloni sklapanju poznanstava. Sunce u dobrom aspektu sa Marsom i Jupiterom omogućava ekspanziju na raznim poljima. Na neki način imate životnu priliku da ostvarite sve svoje želje i planove i da se uzdignete na društvenoj lestvici. Svako poslovno udruživanje biće dugotrajno i uspešno. Porodica je uz vas kao i bračni ili emotivni partner. Slobodni mogu da uspostave romantično poznanstvo kroz poslovne kontakte. Sijate.

DEVICA

Kao da ste u neizvesnosti kada je reč o karijeri i poslovnom statusu. Konstantno se nešto dešava, aktivni ste ali ne vidite jasnu sliku ili konačan ishod. Ipak, finansijska situacija je odlična ako ste sa nekim u ortakluku ili planirate udruživanje. Do kraja nedelje se uzdržite od radikalnih promena jer već naredne nedelje planete menjaju svoje pozicije i najavljuju drugačiju perspektivu. Moguć kraći put sa emotivnim partnerom, a ako ste slobodni, možda upoznate neku zanimljivu osobu. Potrudite se da što više vremena provodite na svežem vazduhu.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u sredu. U narednih mesec dana imaće značajan upliv na finansije. Fokus može biti na velikim poslovima, finansijskim, bankarskim operacijama, osiguranju, raspolaganju imovinom, nasledstvom i slično. Neophodno je da se više pozabavite štednjom, iako nisu isključeni iznenadni troškovi ili investicije. Pre svega ako ste sa nekim u ortakluku ili zavisite od bračnog partnera. Izazovni aspekti sa Uranom i Plutonom ukazuju na uzbudljiv ljubavni period i da ćete biti prilično rastrzani između obaveza i porodice. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Odličan poslovni period bar za većinu. Ako se bavite uslužnim delatnostima ili privatnim biznisom, ne dižete glavu od posla. Već početkom nedelje su mogući novi projekti, dogovori, planovi za buduću saradnju. Mars je u odličnom aspektu sa Suncem a to podrazumeva inicijativu s vaše strane, ispunjenje ambicija ako ste na rukovodećoj poziciji. Lep period za sportiste, sve koji se bave vojnim, državnim ili nekim militantnim zanimanjem. Venera od srede utiče na bračne odnose u povoljnom smislu. Šanse za zaljubljivanje su pojačane ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

STRELAC

Nova poslovna saradnja, o kojoj maštate, može se ostvariti u drugoj polovini nedelje. U svakom slučaju, dolazi do značajnih promena  ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim biznisom, zanatskim poslovima. Neizvesnost vas prati oko nekretnina, kupovine ili izdavanja stambenog prostora, ali uskoro i tome dolazi kraj. Ako zavisite od nekog člana porodice, poželjno je da uspostavite konstruktivan dijalog i rešite sve nedoumice. Slobodni će uživati u izlascima, sportu, zabavi i osvajanju suprotnog pola. Sportski ste nastrojeni i puni energije.

JARAC

Za većinu je ovo naporan poslovni period koji se nastavlja gotovo do kraja naredne nedelje. Ipak, biće nekih promena od srede ako se bavite privatnim biznisom. Moguće su uspešne finansijske špekulacije, dobici sa više strana, ili ćete se upustiti u investicije od većeg značaja. Kao da delujete na dva koloseka, s jedne strane uspeh, dobici, a na drugoj izdaci, štednja. Pod uslovom da niste raščistili sa prošlošću, vučete neke repove za sobom. Spremni ste na odricanja, kada je reč o porodici, onima koje volite. Nova ljubav ako ste slobodni. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Komunikacija sa okolinom je na zavidnom nivou. Raspoloženi ste za razmenu informacija, znanja, za kraća putovanja, učenje, bavljenje marketingom, komercijalnim poslovima. Mnogi od vas  su na nekoj vrsti prekretnice, što će se do kraja maja ispoljiti na specifičan način. Kao da ste u fazi stavljanja tačke na sve što ste do sada radili i čeznete za nečim potpuno novim, spektakularnim. Venera od srede ima harmoničan uticaj na porodične i bračne odnose. Uživaćete u pažnji emotivnog partnera. Proverite rad hormona.

RIBE

Sada ste u povoljnom finansijskom periodu jer je priliv novca izuzetno dobar. Prihodi sa više strana, a na pomolu su i novi poslovni aranžmani. Od srede Venera utiče na polje komunikacije. To će doprineti lakšem uspostavljanju kompromisa i sklapanju novih poznanstava, saradnji sa umetnicima, stvaraocima, kreativnim osobama. Možete se posvetiti pisanju ili aktivnostima u kojima uživate, koje vas na neki način oplemenjuju. Očekuje vas romantično poznanstvo na kraćem putu ako ste mlađi. Zauzeti će osetiti poboljšanje u porodičnim odnosima. Krećite se što više.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh