I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. septembra

OVAN

Mars u aspektu sa Merkurom ukazuje na period kada je neophodno brzo donošenje odluka. Bićete u situaciji da naglo reagujete, ponekad oštro, naročito u odnosu sa podređenima, bliskim saradnicima. Svakodnevne obaveze su prioritet i možda će vam biti teško da ispunite rokove. Naglašeno polje rada i zdravlja stavlja u prvi plan pružanje usluga, kako medicinskih, tako i zanatskih.Venera u polju ljubavi i zadovoljstva doprinosi lepom raspoloženju i uživanju u izlascima. Susret sa nekim ko vam je značio u prošlosti ako ste slobodni. Vežbajte!

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Naklonjeni ste hedonizmu, poslovima koji nisu previše zahtevni. Mars i Merkur imaju dobar upliv na sportske i rekreativne aktivnosti. Dakle, ako se bavite pedagoškim radom, vaspitanjem dece, radite u školi. Odlično za prezentacije, zabavne poduhvate, iznajmljivanje prostorija i fitnes sala. Privatan biznis je, ipak, nešto gde imate najviše uspeha a ovih dana vas čekaju dobici. Harmoničan odnos sa porodicom i bračnim partnerom donosi Venera. Može vas privući neko stariji ako ste još uvek sami. Boravite što više u prirodi.

BLIZANCI

Od utorka je Mesec u vašem znaku. Možda ćete na trenutak imati osećaj da vas drugi sputavaju u izražavanju. Izazovni aspekti sa Saturnom i Marsom ukazuju na mnoštvo aktivnosti i da dosta zavisite od okolnosti. Ipak, sredinom nedelje dolazi do stabillizacije kada ćete brzo i efikasno rešiti sve probleme. Venera u polju komunikacije  je odlična za rešavanje zakonskih stvari ili konsultacije sa pravnim licima. S druge strane, ima povoljan uticaj na emotivne i ljubavne odnose, posebno ako ste već u dužoj vezi. Problemi sa varenjem.

RAK

Tokom ove nedelje Mesec će tranzitirati kroz vaš znak u četvrtak i petak. Najavljuje bitna dešavanja na privatnom i prodičnom planu. Povoljan je za putovanja i dobijanje podrške javnosti. Ipak, budite na oprezu početkom nedelje, posebno ako poslujete sa starijim i konzervativnijim osobama. Može biti odugovlačenja oko važnih pitanja ili nesuglasica. Bitno je da se držite svog pravca i da ne rasipate pažnju na nevažne stvari. Uvek se možete osloniti na porodicu i bračnog partnera. Ljubav kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Naučite da se opustite.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Venera je još uvek u vašem znaku ,što ima odličan uticaj na sva dešavanja vezana za karijeru. Puno postižete bez većeg truda i uz pomoć šarma. Privlačite pažnju svojim potezima, nastupom i predusretljivošću. Naglašeno polje zarada i materijalne sigurnosti ukazuje na dobitke sa više strana i da se odlično snalazite u svakoj situaciji. Ipak, ove nedelje Sunce u izazovnom aspektu sa Saturnom može značiti ograničenje ili gubitak novca. No, to vas neće naročito pomeriti. Sreća vas prati u ljubavi a to je i najvažnije. Problemi sa kičmom i cirkulacijom.

DEVICA

Merkur se vratio u vaš znak tako da ste na dobrom putu da završite sve započeto. Ipak, izbegavajte ishitrene odluke, brzopletost i rizične poteze. Period je povoljan za putovanja, poslove, obrazovanje, komercijalu, izdavaštvo, trgovinu i saobraćaj. Mnoštvo interesovanja ukazuje na česte promene i, eventualno, rasipanje energije. Uspeh vas čeka u sportu, militantnim profesijama, vojnim i svemu što podrazumeva energičnost i jaku volju. U ljubavi ste prilično tajanstveni ali znate tačno šta želite i kako da to ostvarite. Privrženi ste dugogodišnjem partneru. Iscrpljenost.

VAGA

Ova nedelja je u znaku pozitivnih aspekata Venere sa Jupiterom i Saturnom. Društveni i finansijski interesi su na uzlaznoj putanji. Možete ostvariti planove i ciljeve koje ste sebi zacrtali, posebno ako se odnose na budućnost. Aspekt je povoljan za sklapanje trajnih prijateljstava i značajnih veza. Ipak, neophodno je zalaganje i sa vaše strane ako želite da izvučete maksimum iz ovih aspekata. Izbegavajte neistomišljenike i ne verujte svim glasinama. Uživajte u razonodi, izlascima, udvaranjima i ljubavi. Emotivna veza kroz prijateljstvo. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Venera ima odličan upliv na karijeru i poslovnu situaciju. Stavlja u prvi plan umetnike, diplomate, pravnike,javne ličnosti. Okruženi ste ženama, umetnicima, kreativcima, osobama iz javnog života. Na neki način uživate u svemu što vas okružuje i lako ostvarujete saradnju. S druge strane, neki su aktivniji u stranačkom životu, ili su više posvećeni prijateljima, udruženjima, ortaklucima i timskom radu. Sa emotivnim partnerom ste uspostavili odnos kakav se samo poželeti može. Naravno, u vašu korist. Pažljivo sa medikamentima.

STRELAC

Naglašeno polje karijere ukazuje na dinamičan period i da ste izuzetno motivisani da se dokažete. Biće zanimljivih poslovnih kontakata, novih aranžmana ili mogućnosti za proširenje delatnosti. U prvom planu su trgovci, inženjeri,zaposleni u vojsci i militantnim ustanovama, sportisti. Kao da polako izlazite iz začaranog kruga i sada jasnije sagledavate sopstvene mogućnosti. Obratite pažnju na komunikaciju sa autoritetima. Jupiter je u lepom aspektu sa Venerom, najlepšim aspektom za ljubav. Idealno ako planirate putovanje u dvoje. Kostobolja.

JARAC

Vaš vladar Saturn je u lepom aspektu sa Jupiterom i Venerom. To donosi priliku za napredovanje, dobre poslovne poduhvate a razvija i ugled. Izvesna su priznanja, posebno ako poslujete sa inostranstvom, bavite se važnim državnim poslovima. Možete biti uspešni u poslovima sa nekretninama, građevinom, rudama. Neke će prijatno iznenaditi dobici od ortakluka a nije isključen ni neki vid sponzorstva, finansijske podrške. Ovo je stabilan period za sve koji su u braku i dužim vezama. Obratite pažnju na ishranu ako ste skloni žučnim tegobama i išijalgiji.

VODOLIJA

Poslovna situacija se prilično promenila. Za neke je ovo period borbe da se održi imidž ili postojeći položaj. Svakako, većina doživljava trasformacije, posebno u odnosu sa saradnicima, pretpostavljenima. Aspekti su povoljni za sve koji se bave bankarskim poslovima, ekonomijom, osiguranjem, kao i za hirurge, političare, vojna zanimanja. Ipak, Venera u polju  javnosti ima odličan uticaj na društveni život. Možda vas često pozivaju na svečanosti, slavlja i zabavu. To je i šansa da upoznate srodnu dušu, pod uslovom da ste slobodni. Rekreirajte se.

RIBE

Ovo je period kada napredujete na mnogim poljima. Jupiter je u odličnom aspektu sa Saturnom i podržava dugoročne projekte i poslove. Sve što ste dugo godina gradili, planirali, sada daje rezultate. Naglašeno polje javnosti ukazuje na brojne kontakte, udruživanje, važnost ortakluka i dogovora. Prilično lako dominirate u verbalnim duelima, diskusijama ili kritikama, ako se bavite novinarstvom i  srodnim profesijama. Savetuje se oprez u partnerskim odnosima, bračnim i emotivnim. Simpatija na radnom mestu za mlađe. Psihosomatske tegobe.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh