I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. oktobra

OVAN

Mars, vaš vladar, je u aspektu sa Suncem a do kraja nedelje će ova kombinacija biti ojačana energijom Jupitera. Kao da vam se vraća polet, dobra energija, što će doprineti bržoj realizaciji planova. Lakše dolazi do afirmacije a imaćete uspeha i u finanijskoj oblasti. Isplate koje kasne, najzad, stižu a obradovaće vas i vest o povišici ili novčanoj nagradi. Javni odnosi su od prevashodnog značaja, kao i partnerstvo, udruživanje i konsultacije sa različitim interesnim grupama. Atraktivni ste za okolinu a naročito suprotni pol. Šanse za romantična poznanstva i avanture su na dohvat ruke. U dobroj ste formi.

BIK

Radite punom parom i dajete sve od sebe kako bi se dokazali onima koji sumnjaju u vaše kvalitete. Početkom nedelje Saturn kreće direktno, a kako je u vašem polju karijere, očekujte značajne promene. Možda u vašoj firmi ima turbulencija, ili je došlo do izvesne reorganizacije, u svakom slučaju, neophodna je fleksibilnost s vaše strane. U narednoj nedelji ćete tačno znati o čemu se radi a i u kom smeru ide vaša karijera. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom donosi ravnotežu u sentimentalnim odnosima. Nove veze imaju šansu da dugo potraju. Vežbajte.

BLIZANCI

Ovo je poslednja nedelja, u ovoj godini, u kojoj je Merkur, vaš vladar, retrogardan. Izdržite još malo ako ste pod utiskom da ništa ne ide kako ste isplanirali. To ne znači da nemate rezultata, već da ste pomalo dezorijentisani, jer spoljašnje okolnosti diktiraju tempo. Kao da osluškujete šta se dešava u okolini i onda pokušavate da se uklopite u situacije, koje su, blago rečeno, iznenađujuće. Prvenstveno, ako se bavite nekim kreativnim poslom, obrazovanjem, umetnošću. Venera vas podržava kada je reč o braku, ljubavi ali i društvenom životu. Više se krećite.

RAK

Mesec je u fazi rasta, mada tranzitira znake koji ga ne podržavaju. Možda ćete često menjati raspoloženje ili će okolina imati snažan upliv na vaše odluke. Bolje ćete funkcionisati ako se bavite privatnim biznisom, poslovno putujete, sarađujete sa strancima ili ste na nekoj državničkoj funkciji. Ima signala za pozitivne promene koje će se od nedelje realizovati. Sve što ste se dogovarali, ili planirali, a tapakalo je u mestu, dobija smisao kakav ste priželjkivali. Lep period za slobodne Rakove, kada je reč o sentimentalnom životu. Ljubav kroz poslovne kontakte. Izbalansirajte ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Kako dani budu odmicali sve ćete biti zadovoljniji situacijom na poslu. Slagaće se kockice, jedna po jedna, sve na šta ste tako dugo čekali počeće da se realizuje. Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom, koji uskoro kreće direktno, ukazuje na ekspanziju i da ćete lakše dolaziti do cilja. Mnogi će napredovati u karijeri, pre svega, ako je posao povezan sa strancima, putovanjima, trgovinom, nekom vrstom razmene… Uspeh vas očekuje i u obrazovanju, učenju novih stvari, studiranju. Nešto se menja i na emotivnom planu, pre svega, ako je bilo prekida u odnosu. Aktuelni su bivši partneri. Kondicija je na zavidnom nivou.

DEVICA

Možda vam se čini da tapkate u mestu, ponavljate iste radnje a tako će biti do kraja nedelje. Merkur je još uvek retro, do ponedeljka, kada kreće direktno zajedno sa Jupiterom. Završite sve što je neophodno, platite račune, proverite dokumentaciju, papirologiju. Uzdržite se od grandioznih kupovina, nepromišljenih troškova. Ipak, biće pozitivnih dešavanja, najava za poslovnu saradnju u drugom delu sedmice. Najbolje se osećate u svom domu, u krugu porodice ili u društvu emotivnog partnera. Jačajte imunitet svežim voćem i povrćem.

VAGA

Stelijum planeta u vašem znaku je zanimljiv, pogotovo što je tu i retro Merkur, koji vas na neki način koči. Kao hteli bi, ali ne znate kada je pravo vreme, ili znate i zato oklevate. Uskoro dolazi do značajnih promena jer će dosta planeta krenuti direktno. Ove nedelje je Saturn na redu a kako je u aspektu sa vašom vladarkom Venerom, jasno je da ćete doneti razumne odluke. Sreća vas prati u kreativnim poduhvatima, poslovima koji su povezani sa zabavom, umetnošću, sportom, obrazovanjem. Uživaćete u izlascima sa prijateljima, udvaranju i naklonosti partnera. Sportski ste nastrojeni.

ŠKORPIJA

U odličnom ste finansijskom periodu ali i poslovnom. Iako je većina planeta u polju tajni, pa se toliko ne ističete, ne privlačite pažnju na sebe, vi vredno radite i postižete zavidne rezultate. Mars je u lepom aspektu sa Jupiterom što možete iskoristiti za rešavanje pravnih situacija ili važne državne poslove. Nikako da se usaglasite sa određenim klijentima, saradnicima, ali od nedelje se  stvari ubrzavaju i rešavaju u vašu korist. Nešto na porodičnom planu se pokrenulo i to iz temelja. Dobro funkcionišete u odnosu sa emotivnim partnerom. Vitalni ste.

STRELAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku i usmerava na porodične, intimne probleme. Još uvek se borite sa nagomilanim poslovima ali do kraja sedmice bi trebalo da se sve okonča. Sa finansijama, donekle, tapakate u mestu. Ako ste u  dugovima, potrudite se da to što pre rešite, ali nikako ne prekoračujte budžet. Ima izgleda za putovanje, kontakte sa inostranstvom ili učenje na daljinu. Odličan period za studente i sve koji se bave obrazovanjem. Venera u vašem znaku obećava puno ljubavi, simpatije, udvaranja, sreću u dvoje. Uživajte!

JARAC

Naglašeno polje karijere i Saturn, vaš vladar, koji kreće direktno početkom nedelje. Nešto što se mesecima odugovlačilo sada će se pokrenuti. To može biti povezano sa finansijama jer je u kući novca, zarada, sa nekim dugom, nasleđem, investicijama i slično. Eventualno, sa dugoročnim poslovima ili projektima od kojih ste digli ruke. Dobar aspekt sa Venerom, vladarem karijere, može doneti zaokret ili osvajanje boljeg položaja. Na emotivnom planu podrazumeva produbljivanje emotivnog odnosa ili rođenje nove veze. Sklonost infekcijama, prehladama.

VODOLIJA

Početkom nedelje Saturn, vaš suvladar, kreće direktnim hodom. Uskoro će i Jupiter koji je još u vašem znaku. Sve to ukazuje na dobru priliku da se rešite prošlosti, odnosno problema koji su se dugo razvlačili. Takođe, imate otvoren, čist vidik, bez ikakvih prepreka za realizaciju dugoročnih planova. Možete se osloniti na savet ili pomoć dugogodišnjeg prijatelja, nekoga ko vam je blizak, a najverovatnije se radi o emotivnom partneru. Ako je bilo nekih nejasnoća u vašem odnosu, sada ćete sve oduvati sa lakoćom. Slobodnima – nova ljubav. Dobro se suočavate sa izazovima.

RIBE

Nešto se pokreće ovih dana a vi to intuitivno predosećate. Prvo je krenuo Saturn, direktno, u ponedeljak će vaš vladar Jupiter. On je u lepom aspektu sa Suncem, što ukazuje na korisnu inicijativu koja može imati dalekosežne posledice za budućnost. Venera vas čini omiljenim u poslovnim krugovima, dobrim diplomatom, predusretljivim i uspešnim u svemu što je vezano za inostranstvo. Dobar aspekt za rešavanje pravnih problema. Za slobodne Ribe je ovo period zanimljivih susreta, poznanstava koja lako mogu prerasti u nešto mnogo više. Skladni odnosi za sve koji su u braku i dugim vezama. Senzitivnost.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Photo by Alvin Leopold on Unsplash

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh