I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. novembra

OVAN

Dobar aspekt Marsa, vašeg vladara, sa Jupiterom podrazumeva uspešno kanalisanje energije u originalne akcije. Ostvarićete ambiciozne poduhvate vezane za inostranstvo i kontakte koji proširuju vidike. Aspekt je povoljan za organizaciju poslova, propagandu, pravne i državne delatnosti, finansijske transakcije. Raščišćava se atmosfera, tako da ste u mogućnosti da zaključite sporazume sa važnim klijentima ili udruženjima. Ako ste u prilici, povedite emotivnog partnera na put jer vas čeka sjajan provod i dobra zabava. Polako ali sigurno se vraćate u formu.

BIK

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Stavlja akcenat na partnerske odnose. Iako ste u fazi kada ne dižete glavu od posla, svakodnevnih obaveza, može se javiti potreba za odmorom, mirom, spokojstvom. Ako se ulenjite, to neće potrajati dugo jer će vas drugi uvlačiti u mnoštvo aktivnosti. Za sada, izbegavajte potpisivanje važnih sporazuma, pokretanje novih projekata i ortakluke sa bliskom rodbinom. Slobodni su skloni tajnim ljubavnim susretima i velikim očekivanjima. Budite oprezni u novim vezama. Sklonost infekcijama i alergijama.

BLIZANCI

Iako je Merkur do kraja nedelje u povratnom hodu, njegovi povoljni aspekti sa Saturnom i Neptunom pružaju obilje mogućnosti. Pre svega, ako se oslanjate na starije osobe, autoritete  koji su spremni da vas podrže u kreativnim poduhvatima. Sreća vas prati u poslovima sa inostranstvom ili pregovorima sa strancima. Moguća ponuda oko koje ćete se dvoumiti ali bez razloga. Proveravajte dokumenta i sve što je vezano za knjigovodstvo ako se spremate za put. Većina uživa u pažnji emotivnog partnera, izlascima i zabavi. U formi ste.

RAK

U utorak je pun Mesec koji  može uticati na ishod važnog poslovnog poduhvata. Pre svega, stavlja u prvi plan ostvarenje saradnje, zajedničkih planova, ciljeva, koji će biti krunisani finansijskim uspehom. To mogu biti dogovori vezani za medicinu, farmaciju, kozmetiku, neki vid zanatstva ili privatan biznis. Iako ste prilično sumnjičavi prema svemu što je novo, nepoznato, ovoga puta ste spremni na rizik. Mlađi su na dobrom putu da se zaljube. Neki će kroz poslovne kontakte upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu. Nesanica je prolaznog karaktera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Za vas pun Mesec, početkom nedelje, može biti od izuzetnog značaja za karijeru. Ukazuje na ispunjenje, završetak nekog posla,važne životne faze. Stičete popularnost, skrećete pažnju na sebe ili ćete biti okruženi mnoštvom ljudi. Žene imaju poseban uticaj na ono što radite i često pomažu u ostvarenju ciljeva. Odličan period za zarade i sticanje finansijske sigurnosti. Lični magnetizam i verovanje u sebe je ono što vodi ka uspehu a vi ste toga, i te kako, svesni. Ne možete da se požalite ni na emotivni status jer vas sa svih strana obasipaju ljubavlju i pažnjom. Zračite energijom.

DEVICA

Trenutno ste pod utiskom da ništa ne ide kako ste planirali, ali izdržite još malo. Posebno kada je reč o finansijama, ulaganjima, transakcijama i svemu što se odnosi na materijalnu sigurnost. Kao da ste iscrpeli sve rezerve i sad tapkate u mestu. Komunikacija je posebna tema, korespodencija, kao da su svi izgubili kompas, pa se većina dogovora, sastanaka odlaže u nedogled. Najbolje bi bilo da se povučete još nedelju dana, dobro osmislite strategiju i krenete u akciju. Kao retko ko uživate u pažnji porodice, emotivnog partnera i prijatelja. Proveravajte ispravnost vozila.

VAGA

Prilično ste aktivni u javnom životu. Mars će još neko vreme imati upliv na partnerske odnose i sve poslove gde ste u ulozi lidera. Tenzija slabi ako je bilo nekog pritiska sa strane, posebno kada je reč o starijim osobama, autoritetima. Većina je usmerena na saradnju, razmenu znanja, informacija, studiranje, obrazovanje, kraća putovanja. Interakcije sa inostranstvom mogu biti plodonosne ako se oslonite na svoju intuiciju i kreativnost. Venera u aspektu sa Neptunom ukazuje na sklonost romantici i zaljubljivanju. Čuvajte se infekcija i mogućih alergija na hranu.

ŠKORPIJA

Pun Mesec u opozitnom znaku ima dobar upliv na partnerske odnose i sve što se odnosi na ortakluke. Ipak, dosta toga može ostati nedorečeno, nedefinisano ili zavijeno velom tajne. Na neki način vam to i odgovara. Ne želite da bilo ko utiče na vaše odluke, planove, niti da vas ometa u ostvarenju ciljeva. Na finansijskom planu sve teče kako se samo poželeti može ako poslujete sa inostranstvom. Takođe, ako se bavite privatnim biznisom. Prilično ste se opustili kada je reč o emotivnom životu. Ugađate partneru ali i on vama. Vitalnost je sve bolja.

STRELAC

Iako ste pod uplivom planeta sreće nekako ste tajanstveni i  mistični. Za sada skrivate planove od javnosti a oni mogu biti kako profesionalni, tako i privatni. Biće susreta i sastanaka iza zatvorenih vrata, konsultacija sa važnim osobama. Neko je spreman da vas protežira u aktivnostima i poslovima od šireg društvenog značaja. Finansijska situacija možda nije onakva kakvu priželjkujete ali uskoro dolazi poboljšanje. Ovo je period kada maksimalno uživate u ljubavi, a neki razmišljaju o braku i zajedničkom životu. Aktivni ste i puni energije.

JARAC

Ova nedelja je ključna za sve poslovne aktivnosti. Saturn je u povoljnom aspektu sa Merkurom što vas čini postojanim, odgovornim i vrednim. Obavićete važne razgovore, prepisku, ili potpisivati važna dokumenta. Dobar je trenutak da razmislite o ulaganju novca, kupovini kuće, stana, zemljišta ili nekretnine. Do vas stižu poverljive informacije, vesti, koje mogu imati upliv na buduće planove ili finansijsku situaciju. Na ljubavnom nebu vlada harmonija, posebno ako ste u braku ili dužoj emotivnoj vezi. Slobodni su skloni tajnim susretima. Posvetite se sportu.

VODOLIJA

Na neki način ste u centru pažnje. Lako stičete priznanja za svoj angažman ako ste pred očima javnosti ili na rukovodećoj poziciji. Pun Mesec ima pozitivan uticaj na projekte koje privodite kraju. Takođe na dogovore koji podrazumevaju finansijsku podršku, neki vid sponzorisanja i protežiranja. Prijatelji pružaju oslonac, udruženja, stranke, klubovi, kao i kontakti sa inostranstvom. Društveno ste aktivni i uvek rado viđen gost na važnim sastancima, slavljima, zabavama, okupljanjima. Kod vas se prepliću ljubavni i prijateljski odnosi. Jačajte imunitet.

RIBE

Vi ste od onih koji uvek veruju u pozitivan ishod i to ne bez razloga. Drugi rado sarađuju sa vama i uvek su spremni da vas podrže u delikatnim situacijama. Ovo je period ekspanzije kada je reč o karijeri, statusu. No, uslov je da ste usmereni na grandiozne projekte, planove i ciljeve od opštedruštvenog značaja. Biće susreta sa  obrazovanim, plemenitim, bogatim strancima, intelektulacima. Odličan period za diplomate, pravnike, biznismene, sve koji se bave turizmom. Neophodno je da razmislite od prioritetima kada je reč o ljubavnom životu. Privlači vas neko na položaju. Više spavajte.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh