I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11.do 18.marta

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je nedelja akcije, ali ne od samog početka. Ponedeljak ćete startovati pospani, usporeni, mrzovoljni…a od utorka otpočinje akcija. Sve ono što vas je mučilo iz prethodnog perioda – nesporazumi, kašnjenja, odlaganja- kreće upravo ove nedelje. Kada je novac u pitanju, moguće je da će vam stići opomena za neplaćeni račun ili račun koji je uvećan i nije ono što ste očekivali, međutim, isto tako krajem nedelje možete dobiti povišicu, nagradu ili novac koji dugo čekate. Od utorka kreću neočekivani događaji, jedan za drugim, kako prijatni tako i neprijatni, i nizaće se tako tokom narednih mesec i po dana. Zato budite oprezni od 12. do 20. marta da biste  mogli da iskontrolišete stvari ukoliko bude nekih neočekivanih neprijatnosti. Na ljubavnom planu za sada stojite i čekate, kao da posmatrate situaciju oko sebe. Sviđa vam se neko o kome ili ne znate dovoljno ili mislite da je zauzet. U pravu ste, možda je bolje da za sada krijete svoje emocije jer će se uskoro pokazati sve što je bilo sakriveno od vas. Vikend pred vama je možda i najbolji u celoj nedelji, uživajte. Kada je zdravlje u pitanju, nervozni ste, pritisak varira, ne možete da spavate, ali ovu nedelju više će obeležiti zdravstveni problem člana porodice ili prijatelja. Uživajte dragi Zrenjaninci,bolja vremena dolaze.

BIK – Dragi Bikovi, izgleda da ćete ove sedmice uspešno prevazići neprijatnosti i nesporazume. Prošla nedelja je za vas bila stresna i naporna, a tokom ove dolazi do smirivanja situacije i vratiće vam se optimizam, nada i kontrola nad situacijom. Krajem nedelje očekuje vas razgovor sa pretpostavljenim, i to će proći mnogo bolje nego što ste očekujete. Činjenica je da je situacija pomalo kontradiktorna u vezi posla i novca – sa jedne strane ćete biti podržavani mnoštvom novih planova i ideja, a sa druge strane upozoravani i opominjani, zato ipak pazite šta radite u narednom periodu. U ljubavi vas muče stare rane i kao da niste u stanju da raščistite prošlost, stalno se vraćate na staro i prebirate po tome ko je šta i kome rekao, učinio ili šta ste vi trebali da učinite. Krajem nedelje pruža vam se šansa da se „prošlost“ sama javi – pazite tada šta ćete reći ako vam je zaista stalo. Kad god imate problem vi ga rešavate hranom, apetit se otvara pod stresom, ali vreme je za dijetu od utorka. Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena dolaze.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, polje posla vam je i dalje sjajno postavljeno, i taj trend će biti nastavljen cele nedelje. Za sada vam preporučujem da se držite onoga što ste započeli, dakle starog posla i starih kontakata, a navala novih mogućnosti koja se očekuje od utorka, može vas učiniti nesigurnim i uneti haos u vaše razmišljanje i planove. Zato za sada nastavite da vodite stari posao, a nove kontakte i mogućnosti zapisujte i o tome razmišljajte kasnije. Vaš vladar Merkur još uvek ide unazad i još niste spremni da se izjasnite. Novac i dalje kasni, ali se krajem ove i početkom sledeće nedelje situacija veoma popravlja. Kada je ljubav u pitanju, tu ste puni novih planova. Standardno, i prošlost je još uvek tu ali i gomila novih situacija. Možete se rasplinuti i napraviti sami sebi problem. Ulazak Marsa u sazvežđe Ovna za vas može biti vrlo stimulativno po pitanju ljubavi, ali nemojte žuriti jer će taj aspekt potrajati i može doneti više od jedne osobe i situacije. Osećate se odlično ove nedelje, puni ste energije, i možete odlučiti da počnete da vežbate. Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena dolaze.

Tulips I love zrenajnin

PerSu marketi

RAK – Dragi Rakovi, početkom nedelje bićete konfuzni i nećete baš biti sigurni koji potez da povučete u vezi posla, ali kako nedelja bude odmicala, vratiće vam se samopouzdanje i krenućete u akciju. Pred vama će od sredine ove nedelje pa u narednih mesec i po dana biti vrlo važan poslovni period, stresan, neprijatan u pojedinim trenucima, ali ipak oslobađajući. Novac vas i dalje brine, ali krajem ove nedelje možete očekivati priliv sredstava. Na polju ljubavi, početkom nedelje, možete biti zbunjeni preokretom situacije. Slobodnim Rakovima se može dogoditi da se pomire sa starim partnerom ili da sretnu nekoga koga dugo nisu videli i da iz toga ispadne vrlo prijatna situacija. Zauzeti Rakovi će pomalo biti zbunjeni ponašanjem partnera početkom nedelje, ali će na kraju izgladiti situaciju i povratiti kontrolu. Dobro se osećate i mogli biste ove nedelje da otpočnete detoksikaciju organizma i dijetu – mlad mesec kreće od početka nedelje, što vam ide na ruku. Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena dolaze.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, izgleda da sve ono što vas je brinulo kada je posao u pitanju, i što je predstavljalo problem, upravo ove nedelje počinje da se rešava. Od utorka, prijatnu vest donosi vam jedna ženska osoba, i to će vas učiniti veoma radosnim jer se vest odnosi na posao, i sjajne nagoveštaje. U smislu finansija i novca – nećete ostati bez njega, u izgledu je ali vas ove nedelje može zateći i neki manji trošak, račun koji niste očekivali, odlaganje isplate ili rata kredita. Kada je ljubav u pitanju, ove nedelje dolazi do naglih promena –  Lavovi koji su nedavno imali raskid, mogu doći u situaciju ponovnog pomirenja sa partnerom. Upravo će partner ove nedelje preduzeti niz mera i situacija kako bi vas uverio u svoju privrženost. Mnogo priče i akcije sa njegove strane mogu vas učiniti opravdano sretnim. Zdravi ste i zato se veoma prijatno osećate, jer mnoge stvari počinju da se razvijaju u željenom pravcu.Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena dolaze.

DEVICA – Drage Device, pred vama je nedelja u kojoj trebate više da verujete sebi, svojim instinktima a manje da se trudite da ubedite svoje pretpostavljene ili one sa kojima radite, da ste u pravu. Ćutite, radite po svom i nemojte ulaziti u raspravu – verujte sebi i ovaj put nemojte previše da odlažete donošenje nekih odluka. Izgleda da vam novac stiže ove nedelje. Neko ko vam je ostao dužan sada vam vraća dugove, a takođe, možete baš ove nedelje početi da radite i dobiti prvu isplatu ili vest o istoj.  Krajem nedelje dolazite konačno na „zelene grane“. Na ljubavnom planu, vraćate se na neku osobu iz prošlosti kroz slučajni susret ili će se ona sama javiti, ali bićete u prilici da razmišljate o tome. Sve zavisi od vas, ali imajte na umu da ako jednom nije valjalo –  neće ni drugi put. Muče vas pritisak i vrtoglavica – vreme je za vežbe i šetnje u prirodi. Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena dolaze.

makovi I love Zrenjanin

VAGA – Drage Vage, pred vama je veoma dobra nedelja sa mnoštvom ponuda, kontakata i „vrata“ koja se polako otvaraju, ali savet bi bio da ipak ne žurite jer možda ne vidite jasno stvari. Dugo ste bili u lošem periodu i sada nemojte prihvatati prvu šansu koja vam se ukaže – polako, biće toga još u narednih mesec i po dana. One Vage koje su bez posla, sada ga trebaju tražiti, a one koje rade imaće vrlo aktivan i stresan period prepun pritisaka. Od utorka vas očekuje priliv novca, dobre šanse i brza zarada. Na planu ljubavi, kao da niste završili sa prošlošću i neko vam se može javiti telefonom ili na preko Fejsbuka, a za koga ste mislili da ste davno zavrsili. Izviniće vam se ali i „napasti“ zbog nekih vaših propusta. Nove osobe koje srećete učiniće vam se suviše napadne i agresivne. Izgleda da vam u ovom periodu ne prilaze baš mirne osobe, a mogući su kontakti i sa uniformisanim licima. Moram skrenuti pažnju da je takav trend u narednih mesec dana, ali prođite ga mirno. Nervoza je učinila svoje, iscrpljeni ste i nemojte uzimati lekove na svoju ruku. Uživajte dragi Zrenjaninci, dolaze ipak bolja vremena.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, u narednom periodu dosađivaćemo vam neprekidnim ponavljanjem da je Saturn u vašem znaku, ali ovog puta iako je retrogradan nije loše postavljen, naprotiv. Može vam doneti unapređenje na osnovu ranijeg iskustva ili ako ste nešto morali da trpite u prethodnom periodu, sada će vam dati nagradu. Novac će takođe biti vraćen, a ukoliko želite nešto da uradite sa nekretninama, učinite to sada  tako što ćete prodati ono što imate ili je nasleđeno i kupiti novo – nemojte ulaziti u kredit. Kada je ljubav u pitanju, vaš partner od utorka kao da postaje nervozan – dakle ili hoćete vezu ili brak ili nećete. Nemojte se posle kajati, sada jeste vreme da se odlučite i preduzmete odgovornost, naročito ako ste u dužoj vezi. Vaš vladar Mars od utorka ulazi u polje Ovna te vam može doneti glavobolju, pritisak u glavi, problem sa okom i moguću povredu glave, čuvajte se malo. Uživajte dragi Zrenjaninci, dolaze ipak bolja vremena.

STRELAC – Dragi Strelčevi, na dobrom ste putu da izađete iz prilično konfuznog perioda u koji ste upali sopstvenom krivicom. Od utorka, a naročito krajem nedelje kao da se podižete, vraća vam se raspoloženje, stvari su mnogo jasnije, a već krajem ove i početkom sledeće nedelje, stiže vest koju dugo očekujete i od koje zavisi veoma važna stvar u vašem životu. Sada je vreme da budete mudri, nikako razmaženi, i da se prihvatite posla, studenti knjige – krenite i uspećete. Nešto u kući nije u redu sa instalacijama, strujom – moguć je kvar a čuvajte se i manjeg požara. U sferi ljubavnih odnosa, najbolje ćete se ove nedelje uklopiti sa jednim Lavom, Ovnom, dakle vatrenim znacima, a ako je osoba sportista ili uniformisano lice, to vam još više odgovara. Vraćate se u formu iz koje ste izašli zadnjih meseci i počinjete da trenirate. Uživajte dragi Zrenjaninci, dolaze ipak bolja vremena .

kamilica I love Zrenjanin

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je dobra poslovna nedelja te ako imate mogućnosti, posavetujte se sa starijim kolegama ili prijateljima i pokušajte da donesete pravu odluku kada je posao u pitanju. Ako želite da menjate firmu ili donesete neke važne odluke u vezi novca, nemojte to činiti sami i sačekajte period posle 18.marta. Aktivniji ste nego inače na polju ljubavi ove nedelje, a pored toga vas može kontaktirati neko iz prošlosti. Ako ste u vezi ili braku, partner je malo nervozan, možda s razlogom jer ste postali aktivniji u komunikaciji sa drugim ljudima. Izlazite više i prihvatate flertovanje koje vas može odvesti u nekom nepredviđenom pravcu koji nećete moći da kontrolišete. Dobro se osećate u suštini, jer su vam poslovni problemi ipak na dohvat rešenja. Uživajte dragi Zrenjaninci, dolaze ipak bolja vremena .

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je sjajna nedelja, prepuna preokreta. U zadnje vreme dosta brinete o novcu, možda zato što ste imali nepredviđene rashode, ali ove nedelje imaćete šansu da ispravite neke stvari i povratite staro stanje, stari posao ili ukoliko ne radite, nađete novi posao. Pokrenite se i budite aktivniji, uzmite stvari u svoje ruke. Ako sada pošaljete svoj CV ili pozovete prijatelje da vam pomognu da nađete posao, možda čujete sjajnu vest. Novac stiže preko ženske osobe, majke ili sestre. Takođe, drage Vodolije, od utorka ulazite u pravno administrativni period, stiže plavi koverat, rešenje od suda, odluke, pozivi, ali mislim da su ovaj put dobre vesti u pitanju. Izraženi su problemi sa komšilukom, pazite na instalacije i struju. Na polju ljubavi izgleda da baš i nije nešto išlo dobro tokom prošlih meseci, međutim, to se sada menja i možete očekivati zaista prijatna iznenađenja i na tom planu. Pred vama je aktivniji period, udvara vam se komšija, neko koga srećete na putu ili se dopisujete sa njim. Vreme je da se smirite, počnete da brinete o sebi. Vežbajte više i pazite na ishranu. Uživajte dragi Zrenjaninci, dolaze ipak bolja vremena .

RIBE – Drage Ribe, kod vas je u zadnjih mesec dana došlo do vrlo pozitivnih preokreta i morate izmeniti stav o sebi i to kako ga zauzimate pred drugima. Dobićete šansu da radite, novi posao je na vidiku u roku od dve nedelje, sve dolazi na svoje mesto. Šta može biti problem? Strah,drage Ribe, neosnovani strah. Vi se izgleda plašite i lepih stvari, misli da nećete uspeti da odgovorite izazovu. Plašimo se i mi astrolozi da ćete se u zadnjem momentu predomisliti i reći „ne“ sada kada vam se stvari otvore. Iskreno vam želim da se trgnete, i ovaj put ne razmišljate puno o posledicama, naročito kada je posao u pitanju. Ako se otvorilo inostranstvo – krenite, ako neko u porodici treba da se podvrgne nekoj intervenciji – pomozite, ako treba da se ostavi stara veza koja ne valja – rešite, dakle akcija, drage Ribe. Pred vama je lepa budućnost, naročito ovog leta i velika je šteta da zbog svog straha i dalje tavorite u starom. Sve zavisi od vas, prepustite se uživanju i okolnostima koje vas ovaj put vode u dobrom pravcu. Uživajte dragi Zrenjaninci, bolja vremena ipak dolaze.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh