I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. marta

OVAN

U ovom periodu ispoljavate finansijsku i poslovnu preduzimljivost. Zainteresovani ste za sve što je praktično, daje dugoročne rezultate i omogućava uspeh u materijalnoj i ekonomskoj sferi. Dobri aspekti vašeg vladara Marsa sa Saturnom i Plutonom podrazumevaju osvajanje velikih ciljeva i podršku autoriteta. Polako ali sigurno stičete popularnost i moćne prijatelje. Kreativni potencijal možete usmeriti ka humanitarnim poduhvatima. Iako ste prilično impulsivni, na ljubavnom planu je sve kako se samo poželeti može. Izdržljivi ste i vitalni.

BIK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku, pa ste više raspoloženi za lenčarenje nego za rad. Uz podršku Venerinih aspekata, a pre svega šarma, uspećete da realizujete neke od projekata. Pod uslovom da su vezani za umetnost, lepotu ili finansije, privatan biznis. Ako ste više usmereni na društvene aktivnosti, timsko delovanje, na poslove vezane za udruženja, klubove i slično, obratite pažnju na uspostavljanje  novih kontakata. Ulazite u buran i romantičan ljubavni period. Nećete trpeti nikakva odlaganja niti prepreke u ispunjavanju intimnih želja. Prijaće vam masaža.

BLIZANCI

Dok je Merkur retrogardan fokusirani ste na više poslova. Većina se suočava sa odlaganjima, iznenadnim preokretima, ponavljanjima ili nedokučivim situacijama. Ipak, prilično se dobro snalazite jer ste majstor u prilagođavanju i lako preokrećete situacije u svoju korist. Mesec je u vašem znaku u utorak i sredu što će uticati na komunikaciju, naročito sa ženama ili većim brojem ljudi. Nova ljubavna avantura ili tajni susret na putu, doneće pravo osveženje u vaš prilično učmali emotivni život. Oprez ako ste već u vezi. Više se relaksirajte.

RAK

Period pred vama je obeležen brojnim susretima, kraćim putovanjima i poslovnim uspehom. Obratite pažnju na pisma, poruke, vesti koje pristužu, naročito u drugoj polovini nedelje. Biće prilike za uspešne finansijske transakcije. Ipak, izbegavajte pozajmice, nove investicije, rasipanje novca i uplitanje u zamršene zakonske situacije. Za vas je najbolje da se ne izjašnjavate o stvarima koje niste dovoljno proučili. Imate utisak da vas emotivni partner iskušava ili ste zbunjeni njegovim ponašanjem. Prepustite mu inicijativu, doći će i na vas red. Umor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sada ste u fazi iskušenja ili imate utisak da nije pravi trenutak za prepuštanje da se stvari odvijaju svojim tokom. I u pravu ste! Ne preporučuje se bilo kakav nemar ili oslanjanje na druge, isticanje u javnosti. Ipak, uspeh je zagarantovan jer imate dovoljno energije, talenata, snage da se izborite sa svim problemima i preprekama. Pre svega, pažljivo rukujte finansijama, izbegavajte kredite i krupnije investicije. Zanimljivi ste za okolinu a, pre svega, za suprotni pol. Moguća romansa kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Otporni ste i puni energije.

DEVICA

Konstantno ste u pregovorima sa poslovnim saradnicima i potencijalnim ortacima. Za sada je sve nesigurno ili imate utisak da ne dobijate prave informacije. Potpisivanje ugovora ostavite za kraj meseca, a do tada ćete imati pravu sliku o projektu koji vam se nudi. Ako je neophodno potražite savet pravnika, posebno ako se bavite nekretninama ili planirate neku veću investiciju. Retro Merkur je povoljan za otkrivanje tajni ili poverljive  razgovore sa bračnim partnerom. Mlađima predstoje zanimljivi susreti i nove ljubavi. Više spavajte.

VAGA

Venera utiče na  kreativnost i stavlja u prvi plan sve koji se bave stvaralaštvom, medijima, umetnošću, muzikom, ili podučavanjem dece. Na neki način ste razapeti na više strana ili će pored redovnih poslova biti i honorarnih. Dobici su izvesni od privatnog biznisa, ako ste vlasnik teretane, kozmetičkog salona, frizerskog, bavite se masažom, plesom, gimnastikom, sportom uopšte. Radite na usklađivanju svakodnevnih i privatnih obaveza, kako bi bili u stanju da se više posvetite emotivnom partneru i deci. Ljubav na prvi pogled za mlađe. Jačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Vaše ambicije se prilično lako ostvaruju jer ste u prethodnom periodu detaljno razradili plan. Obratite pažnju na sve što je novo ili na finansijske pregovore, transakcije, jer to može biti kamen spoticanja u daljem radu. Retro Merkur deluje na oblast zabave, rekreacije, sporta, obrazovanja i na neki način usporava dogovore. S druge strane, unosi nesigurnost ili nerazumevanje u komunikaciji. Na ljubavnom planu ima prilično iskušenja, varnica, strasti. Sve to prija vašem temperamentu a neki se mogu fatalno zaljubiti. Puni ste energije.

STRELAC

Okupirani ste privatnim poslovima. Ne dižete glavu od nagomilanih obaveza i čini se kao da tome nema kraja. Većina planeta stavlja  akcenat na ono što se dešava u kući, pa ste u prilici da se pozabavite nekretninama, rešavanjem životno važnih problema. Poželjno je da razdvojite bitno od nebitnog i da ne gubite dragoceno vreme na sporedne stvari. Sredinom nedelje dobijate satisfakciju za sve što ste do sada postigli. To je i prilika da se o svemu posavetujete sa nekom bliskom osobom ili emotivnim partnerom. Ljubav na putu. Sklonost infekcijama.

JARAC

Zadovoljni ste postignutim rezultatima i kako se stvari trenutno odvijaju. Možda će vas u ovom periodu sputavati administrativni problemi, sve što se odnosi na papirologiju, dobijanje informacija, potvrda. Proveravajte svaki dokument ili vest koju dobijate jer su izvesne pogrešne interpretacije i procene. Dobar je period za duboke analize i istraživanje, proučavanje misterija i završavanje poslova koje ste ostavili po strani. Oscilacije na emotivnom planu su gotovo neminovne kod mlađih. Kanališite energiju kroz sportske aktivnosti.

VODOLIJA

Dok ste pod uplivom Venere lako ostvarujete kompromise sa drugima. Popularni ste u svom okruženju ali i u javnosti, ako profesionalno zavisite od medija. Trenutno razmišljate o upuštanju u nove projekte ali sačekajte do kraja meseca. Nekima će kasniti isplate ili će biti teškoća oko finansijskih dogovora. Izbegavajte sumnjive transakcije, veće kupovine, prodaju nekretnina. Biće dosta aktivnosti u kući, možda renoviranja, popravki. Ljubavno nebo se otvorilo, a na vama je da privučete ono za čim toliko čeznete. Moguće paralelne veze. Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE

U periodu ste ispunjenom mnoštvom aktivnosti, interesovanja, susreta, kraćih putovanja. Sve zavisi od dobre organizacije i usklađenosti sa saradnicima. Imate podršku autoriteta i mnogi su spremni da sa vama pregovaraju o dugoročnim projektima. Za sada, ne otkrivate svima svoje planove, što je dobro. Neki susreti se odlažu ili će se potpisivanje novih ugovora odložiti do kraja meseca. Brine vas emotivni status ili ste nesigurni u partnera. Venera u kući tajni podrazumeva povlačenje, patnju ili platonske ljubavi. Otvoren razgovor rešiće sve nedoumice. Hranite se zdravo.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh