I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. maja

OVAN

Mars, vaš vladar, menja znak u sredu. Delovaće na polje izolacije, podsvesti, tajni. Kako će, uglavnom, biti u izazovnom aspektu sa Merkurom, mogu vas mučiti sumnje, neodlučnost, konfuzije. Izbegavajte donošenje odluka na brzinu i ne rasipajte mentalnu energiju na previše aktivnosti. Balansiraćete između razuma i osećanja što će uticati na rešavanje zakonskih problema, pravnih situacija. Emotivniji ste nego obično, puni zahteva u odnosu prema dragoj osobi. Moguć kraći put ili je partner u susednom gradu. Nemir.

BIK

Početkom nedelje Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca. Ukazuje na prolazne teškoće kada je reč o finansijama, ili ćete se suočiti sa iznenadnim troškovima. U sredu Venera menja smer kretanja, odnosno postaje retrogardna, pa je i to još jedan od pokazatelja da je neophodan oprez u rešavanju ekonomskih problema. Nikako se ne upuštajte u rizične poslovne poduhvate i čuvajte vredne stvari jer su izvesne krađe, gubici… Ljubavna situacija je prilično zamršena ako niste u braku ili stabilnoj vezi. Tajne veze i predomišljanja ako ste mlađi. Infekcije disajnih organa.

BLIZANCI

Merkur tranzitira vašim znakom od utorka. S obzirom na to da je u svom sedištu, naglašava inteligenciju, logičko zaključivanje, radoznalost, elokvenciju. U prvom planu je komunikacija sa okolinom, učenje, prenošenje i primanje informacija, pisanje, kraća putovanja. Izazovan aspekt sa Marsom može biti zanimljiv u rešavanju pravnih problema, u rukovođenju, strateškim poslovima ili u sportu. Čeka vas puno aktivnosti.  Na emotivnom planu dolazi do promene, predomišljanja, ili ćete balansirati između dve osobe. Bolovi u ramenima i stopalima.

RAK

Mesec je u opozitnom znaku, početkom nedelje. Stavlja akcenat na partnerske i javne odnose. Kako je u opadanju, više ćete se oslanjati na svoje mentalne snage i intuiciju. Na putu ste da sklopite unosan posao koji će se dugoročno isplatiti. Uspeh vas čeka i u materijalnoj i u duhovnoj sferi, ako ste tome naklonjeni. Neki će se povući ili voditi tajne razgovore, konsultacije sa studentima, online časove. Uglavnom, uživate u komforu, muzici, umetničkim aktivnostima i svemu što vas relaksira. Ljubavni život je prilično tajnovit ili ga čuvate od očiju javnosti. Problemi sa zglobovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce je u dobrom aspektu sa Jupiterom i Plutonom i donosi uspeh rukovodiocima, političarima i onima koji se bave javnim poslom. U ovom periodu se možda bavite nasleđem, zaostavštinom, nekretninama. Izvesne su promene u pogledu poslovanja ako ste vezani ortaklukom, udruživanjem sa nekim a to može biti izvor frustracije. Bitno je da odluke ne donosite na brzinu, dok se ne organizujete, ili utvrdite sopstvene prioritete. Nikako da uskladite porodične i profesionalne obaveze. Mlađi su skloni avanturama a nije isključena ni nova ljubav. U dobroj ste formi.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Uticaće na karijeru i status. Privlačićete pažnju javnosti svojim izjavama, nastupima, kritikom ili inovacijama. Ipak, budite obazrivi u davanju izjava, jer je Mars u opozitnom znaku i često je indikator verbalnih konflikata. U pozitivnom smislu, možete se pozabaviti rešavanjem pravnih problema ili situacija koje iziskuju brzo delovanje. Iako pridajete važnost emotivnom partneru i njegovom mišljenju, ipak, mora da bude po vašem. Neophodan vam je odmor jer ste skloni iscrpljivanju.

VAGA

Ulazite u fazu kada nećete dizati glavu od poslova i obaveza. Pre svega, ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom, medicinom, zdravljem…Venera, vaš vladar, kreće retrogardno od srede. Deluje na polje studiranja, inostranstva, pa će se sve u vezi s tim odložiti. Dakle, poslovna putovanja, trgovina, izvoz-uvoz, izdavaštvo, učenje, obrazovanje ili predavanja u stranim zemljama. Aspekt deluje i na ljubavni život. Indikator je tajnih, neformalnih veza ili dvoumljenja, odustajanja od braka ili traganja za uzvišenom ljubavlju. Sklonost alergijama.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak od srede. Njegov upliv biće usmeren na polje sporta, kreativnosti, zabave. Bićete društveniji, naklonjeni propagandi i aktivnostima koje podrazumevaju edukaciju i zabavu. Idealno za učitelje, trenere, sportiste, ali i sve koji poseduju agencije, kafiće, restorane, salone lepote, mesta za zabavu. Izazovan aspekt sa Merkurom podrazumeva oprez ako ste naklonjeni finansijskim špekulacijama. Pojačana strastvenost ukazuje na uzbudljiv emotivni period i nove susrete, ljubavi na prvi pogled. Negujte zdrave navike.

STRELAC

Ove nedelje dve planete menjaju znak, odnosno Merkur i Mars i obe donose promene. Kod vas utiču na javni i privatni život. Komunikacija je u prvom planu i sada ste u prilici da obavite niz konstruktivnih razgovora, konsultacija sa saradnicima. To mogu biti mladi ljudi iz sveta kulture, obrazovanja, prava, novinarstva, umetnosti. Problem može biti usklađivanje sa privatnim životom ili biznisom. Možda vas čeka renoviranje, popravke, ili će biti dosta aktivnosti u kući. Zanimljiv ljubavni period ako ste slobodni. Relaksirajte se.

JARAC

Od ponedeljka Saturn, vaš vladar, kreće retro. Ove nedelje tri planete menjaju smer kretanja, a to sve utiče na svakodnevnu dinamiku. Kod vas deluje na polje zarada, finansija, materijalne sigurnosti i ukazuje na  vraćanje, ponovljenu situaciju. Možda rešavanje starog problema, nekog duga, nekretnine. Biće promena i u svakodnevnim, rutinskim poslovima a neki će produžiti poslovni ugovor ako je bio na određeno. Možda će vam privući pažnju neko na radnom mestu ako ste do sada bili bez emotivnog partnera. Budite oprezni u saobraćaju.

VODOLIJA

Od srede Mars napušta vaš znak i prelazi u polje novca, zarada. Ukazuje na veću poslovnu dinamiku, nove projekte, mogućnost brzih zarada ali i rizika. Izbegavajte finasijske špekulacije, transakcije, bar još neko vreme. Izvesne su ponude za poslovnu saradnju ako se bavite privatnim biznisom, trgovinom, zabavom, sportom… Dakle, sve što je kreativno ili radite iz zadovoljstva može pokrenuti novi vid poslovanja. Ovo je period izlazaka, zabave, druženja, novih poznanstava, flerta, ako ste bez stalnog partnera. Ne zanemarujte sportske aktivnosti i više šetajte.

RIBE

Mars će započeti tranzit vašim znakom od srede. Čini vas izrazito aktivnim, nemirnim, punim inicijative. Čak i nestrpljivim zbog izazovnog aspekta sa Merkurom. Aspekt je odličan za organizaciju poslova, za bavljenje sportom, aktivnostima  u vezi s tim, ali i za militantne profesije. S druge strane, ovo je period kada ste dosta okrenuti privatnom biznisu ili rešavanju problema vezanih za kuću, porodicu, nekretnine. Neptun je u izazovnom aspektu sa Venerom što vas čini romantičnim, sklonim maštanjima i velikim očekivanjima u ljubavi. Glavobolja.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh