I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. februara

OVAN

Sada ste u fazi kada tragate za nečim novim,neobičnim ili ste puni originalnih ideja. Mars je na poslednjim stepenima, pa budite obazrivi do četvrtka, pre nego što promeni znak. Aspekt sa Uranom deluje podsticajno ako se bavite inovacijama, tehnikom, umnom delatnošću. Ukoliko osećate pritisak na poslu, sačekajte drugu polovinu nedelje i sve će biti jasnije. Mogući su honorarni ili brzi poslovi, zarade, ali budite spremni na štednju u narednih mesec dana. Porodici uvek dajete prednost ako ste u braku. Mlađi su skloni flertu i zabavi. Pažljivo rukujte mašinama.

BIK

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. U prvom planu su porodična pitanja, kontakti sa ženama ali i javnošću. Možda ćete biti okruženi većim brojem ljudi, ili biti u situaciji da utičete na javno mnjenje. Mars tranzitira vaš znak od četvrtka, a kako je u padu, budite na oprezu narednih mesec dana. U pozitivnom smislu ukazuje na odlučnost, aktiviranje energije, uživanje u radu, naročito u sportu i poslovima koji podrazumevaju fizičku spremnost. Plamen strasti će se iznenada razbuktati kod onih koji su već duže vreme sami. Sklonost respiratornim infekcijama.

BLIZANCI

Merkur ima značajan uticaj na karijeru i poslove posebno ako ste naklonjeni umetnosti, stvaralaštvu, književnosti, pisanju i lepoti. Aspekt sa Venerom donosi lakoću u ophođenju i uspeh u pregovorima sa ženama, medijima. Izvesne su prilike za unapređenje na području društvenog ili intelektualnog delovanja. Lep aspekt za putovanja, finansije i emotivne odnose. Druga polovina nedelje donosi promene na ljubavnom planu. Mars prelazi u polje tajni  i nagoveštava uzbudljiv emotivni period  za jači pol ali i sve koji su  bez stalnog partnera. Rasejanost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK

Mesec je u fazi rasta i, samim tim, pruža šansu za bolja rešenja, intezivniji intelektualni i fizički napor. To je prilika da završite određene projekte, poslove koji su bili izuzetno zahtevni. S obzirom da Mars, fu četvrtak, napušta oblast karijere, možete osetiti promenu u vidu rasterećenja. Fokus će biti na organizaciji poslova, novim planovima, timskom delovanju i reformama. Još uvek ste društveno aktivni i zainteresovani za sve što se dešava oko vas. Stabilnost u braku i dugim vezama. Uzbudljiv emotivni susret ako ste do sada bili slobodni. Imunitet raste.

LAV

Na pomolu su promene u karijeri i poslovnoj politici. Od četvrtka Mars diktira tempo a to znači da ćete biti aktivniji nego obično. To podrazumeva hrabrost, borbenost, izlaganje rizicima ali i uspeh ako ste na rukovodećoj poziciji. Značajan je za vojna zanimanja, inženjerstvo, finansije, poljoprivredu, tehniku, mašinstvo, trgovinu. Ako ste raspoloženi za nove projekte sada je pravi trenutak za preuzimanje inicijative. U ljubavi se vodi borba između osećanja i razuma. Možda vas okupiranost obavezama razdvaja od emotivnog partnera. Obratite pažnju na cirkulaciju.

DEVICA

Merkur je u kući javnosti i partnerstva i stavlja u prvi plan dogovore, udruživanja, konsultacije. S obzirom da je u znaku koji podstiče maštovitost, vizije, zanimljiv je za pisce, književnike, umetnike, glumce, pesnike, filozofe. Čini vas harizmatičnim i zanimljivim za javnost, što ide na ruku političarima. Ipak, za većinu, ovo može biti zbunjujući period, i zato budite pažljivi u donošenju zaključaka i kod izbora poslovnih saradnika. Možda se sa emotivnim partnerom ne razumeta najbolje ali to je samo prolazna faza koju ćete prevazići. Više spavajte.

VAGA

Sve do četvrtka nema značajnijih promena na poslovnom planu.Potom, Mars menja znak tako da će u narednih meseca dana delovati na finansije. To podrazumeva zaključivanje ugovora sa bankama, osiguravajućim društvima ili rešavanje pravnih pitanja, nasleđa, sve oko kredita i poslovnih dogovora oko proizvodnje, dobijanja podrške od ortaka ili bračnog partnera. Možda uložite značajna sredstva u opremanje salona za lepotu ili u kozmetičke svrhe. Venera ima dobar upliv na porodične odnose i stabilne emotivne veze. Sklonost reumi i problemima sa kožom.

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars menja znak u četvrtak. Kako će do tada biti na poslednjim stepenima i u aspektu sa Uranom, osluškujte signale koje dobijate sa raznih strana. Ako osećate nestrpljenje, kao da ćete iskočiti iz kože, ili da vas drugi pritiskaju, samo stišajte strasti. Možda ste u fazi kada privodite kraju određene poslove, dogovore, a već ste u pregovorima oko novih projekata. U svakom slučaju, druga polovina nedelje donosi promene. Bićete dominantni u javnosti, ali i u partnerskim odnosima. Mnogima će srce zakucati ritmom ljubavi. Čuvajte se povreda na radu.

STRELAC

Poželjno je da do četvrtka obavite neophodne pripreme za buduće projekte. Druga polovina nedelje donosi mnoštvo obaveza i poslova. Mars menja znak tako da u narednih mesec dana nećete dizati glavu od posla. Aspekt je značajan ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim biznisom, vlasnik ste prodavnice, radionice, agencije, lokala i slično. Tu spadaju i razne popravke, kako tehnike, tako i  mašina, automobila, kompjutera. Dosta ste privrženi porodici, deci, bračnom partneru. Neophodan je iskren razgovor sa dragom osobom. Izbalansirajte energiju.

JARAC

Prilično dobro  vladate situacijom. Za mnoge ste autoritet kada je reč o poslu i karijeri. Uglavnom, oslanjate se na proverene prijatelje, ili one koji su se profesionalno dokazali. Druga polovina nedelje donosi značajne promene jer će oslabiti izazovan aspekt Marsa. Njegov upliv ste mogli osetiti ako se bavite privatnim biznisom ili politikom. Sada ste u prilici da se pozabavite finansijskim špekulacijama ili poslovima vezanim za sport, iznajmljivanje lokala, prostorija…Promena će biti i na emotivnom planu, novih ljubavi, izlazaka. U odličnoj ste formi.

VODOLIJA

Sunce u vašem znaku je povoljno za organizaciju poslova. Uz to, donosi naklonost uticajnih ljudi što može biti značajno za ostvarivanje ambicija. Druga polovina nedelje je zanimljiva jer Mars prelazi u vaše polje intime. Aspekt je značajan ako se bavite nekretninama, privatnim biznisom, izgradnjom stanova, prodajom zemljišta. Možda ćete više raditi kod kuće, ili će biti popravki, renoviranja. Nisu isključene nesuglasice sa ukućanima oko aktivnosti, pa imajte to u vidu. Tajanstveni ste kada je reč o ljubavi i emotivnim susretima. Proverite rad hormona.

RIBE

Merkur u vašem znaku podstiče maštovitost i literarne sposobnosti. Puni ste planova, vizija,prilagodljivi, znatiželjni i uvek spremni za promene. Lep aspekt za putovanja i nove kontakte, razmenu mišljenja. Mars od četvrtka napušta polje novca, pa ćete se osloboditi pritiska. Nekako ste izlazili na kraj sa nagomilanim troškovima ali je strpljenje počelo da vas izdaje. U narednom periodu obratite pažnju na komunikaciju i sve što se odnosi na saobraćaj. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, razmatrate život pod istim krovom. Moguće su alergije i problemi sa disajnim organima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh