I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 11.2. do 18.2.

OVAN – Dragi Ovnovi, tokom ove nedelje moći ćete da rešite neke situacije koje vas duže vreme pritiskaju. Sada će se isplatiti to što ste toliko bili uporni. Nedavni nesporazumi polako će se raščistiti, i moći ćete da odahnete jer ste ponovo povratili poverenje nekih vama važnih ljudi. Ovo će vas naučiti da ubuduće ne pričate otvoreno sve i svakome, i da napravite prioritete među ljudima. Ponekad je bolje prećutati neke stvari – put u “pakao” popločan je najboljim namerama, zapamtite to.Trenutno vam se čini da ste preuzeli previše odgovornosti na poslu, i polako gubite samopouzdanje, ali ne brinite – uspećete sve. Novac stiže sa dve strane. Po pitanju ljubavi, moram reći da stižu problemi. Ako sumnjate u partnera, bilo bi bolje da se smirite jer možete “natrčati” na trač. Takođe, ako ste slučajno u situaciji da krijete svoj emotivni život od očiju javnosti, i želite da zadržite takav status veze – preporučujem da se primirite ove nedelje. Slobodnim Ovnovima može prići vrlo zanimljiva osoba, veoma originalna, ali moguće i zauzeta. Pazite na alkohol i na lekove koje uzimate.

BIK – Dragi Bikovi, preuzeli ste vrlo važne aktivnosti u sferi posla, i vrlo lepo napredujete. Nije preporučljivo da se previše oslanjate na druge, pogotovo na tuđu sugestiju i informaciju. Ako ste započeli nešto novo, ne širite to, završite posao do kraja, a ukoliko vam je neophodna saradnja – prihvatite je sa rezervom. Saradnici će vas totalno zabuniti, uplašiti preko mere i moguće obmanuti. Prihvatite posao i koji vas baš ne čini srećnim, odraite to rutinske, proći će i ovaj period. Ukoliko ste u ozbiljnijoj vezi, to će prerasti u trajnost i stabilnost. Nažalost, čini se da će vas partner smatrati pomalo sebičnim i prebacivaće vam neke stvari koje ste zanemarili – možda je u pravu. Ako ste slobodni, izgleda da se iz nekog flerta ove nedelje može desiti velika ljubav, ali pazite se razlike u godinama. Grip se može vratiti.

BLIZANCI – Dragi moji Blizanci, žao mi je što moram da kažem, ali pred vama je nedelja malera. Budite oprezni, ne vidite stvari jasno. Jupiter u vašem znaku zaneo vas je. Ove nedelje njegov kvadrat ka planetama iz sazvežđa Ribe definitivno se neće dobro odraziti na vaš posao. Pogrešne informacije, vaša nepažnja, besmislene greške i procene, laž, iluzija – mogle bi doneti veliki neuspeh. Dakle, savet je da ne rizikujete previše ove nedelje, nemojte potcenjivati problem i precenjivati sebe jer baš zbog toga možete izgubiti novac. Ako želite uspeh, pokušajte da u prva tri dana vi date nekome neku informaciju, pomoć ili ustupak, da biste dobili nešto za uzvrat do kraja nedelje. Kada je ljubav u pitanju, tu je situacija sasvim drugačija i mnogo bolja. Mnogi Blizanci mogu baš ove nedelje začeti prinovu, odlučiti da započnu zajednički život sa nekim ili razgovarati o braku. Slobodni Blizanci mogu sresti partnera na putu, iz daleka, inostranstva ili na fakultetu. Lepi razgovori prelaze u vrlo jake emotivne trenutke, uživajte.Više se odmarajte.

RAK – Dragi Rakovi, pred vama nije baš sjajna poslovna nedelja. Imaćete osećaj da vas nedovoljno poštuju na poslu, da ste u drugom planu i da nazadujete. Samo delimično ste u pravu, ovo je privremeno stanje. Mirujte ove nedelje i gledajte da ne pričate mnogo. Kada je novac u pitanju, razmišljate o nekim novčanim transakcijama, kreditima ili pozajmicama – posavetujte se sa partnerom i nemojte ulaziti sada u to. Na polju ljubavi čeka vas nedelja nesporazuma. Ako ste slobodni, ovo baš i nije nedelja u kojoj možete sresti nekog značajnog, a ukoliko vam se neko dopada, bolje da tako i ostane jer se može desiti da budete pogrešno shvaćeni ako priđete prvi. Zauzeti Rakovi kao da sumnjaju u partnera i ni sami više ne znaju šta je istina a šta ne. Spavajte više, provodite vreme na vazduhu, i to je jedna vrsta meditacije – prijaće vam.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV – Dragi Lavovi, konačno je došla nedelja u kojoj bi vaš uloženi trud mogao da se isplati. Istrajte u svojim naporima, jer neće sve ići glatko ali će se pokazati da ipak ima koristi od vašeg angažovanja sve ovo vreme. Sam početak nedelje počinje informacijom o prilivu novca – ušli ste u nedelju dobitaka. Vraćaju vam dugove ili dobijate. Ipak, čuvajte novac jer će u ovoj godini sporo dolaziti. Istovremeno, pazite gde držite novčanik. U ljubavi vas očekuje nedelja  u kojoj je bolje da ne ulazite u bilo kakav flert jer bi vas mogao skupo koštati. Imaćete neizdrživu potrebu da uletite u rizik, flert ili ljubavnu vezu, da se sjurite ne misleći o posledicama. Jupiter iz sazvežđa Blizanaca pravi sjajan trigon sa Venerom iz vašeg polja ljubavi. Tačno je da će biti prilika i šansi i da vam se mogu udvarati, ali budite ipak odmereni i strpljivi, nije vreme za rizik. Odmor vam je preko potreban.

DEVICA – Drage Device, ulazite u nedelju veoma važnih promena na poslovnom planu i odlično ste aspektovani ka uspehu. Možda će vam nedostajati podrška i razumevanje saradnika – budite taktični kao što uvek jeste i izbeći ćete veće neprijatnosti. Novac stiže ove nedelje neočekivano kroz posao koji se rutinski odrađuje i monoton vam je, ali ipak donosi veći priliv novca, prihvatite to. Na ljubavnom planu niste baš u sjajnom periodu, i partner kao da se udaljava od vas a ni vi niste posebno zainteresovani. Kao da ste se umorili i na trenutak uplašili od svega. Možda je bolje da budete sami uz neku dobru knjigu, dok se ne smire strasti.

Ljubav I love Zrenjanin

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je veoma važna nedelja za posao u kojoj ćete imati i snage i osećaj da dobro procenite i prevaziđete sve neprijatnosti koje su vas pratile poslednjih godinu dana u vezi posla i novca. Dakle, zasucite rukave sada, zaboravite na prošlost, prihvatite šansu i uspećete. Možda osetite kolebanje, nepoverenje, ali u suštini, produžite dalje ovog puta i uspećete. Upravo ove nedelje mogli biste aktivirati potpuno novi posao i način na koji zarađujete novac – uđite u rizik. Venera u Vodoliji, vašem astrološkom polju ljubavi mogla bi vam doneti prijatne trenutke i nova poznanstva, ali ostali tranziti utiču na nepoverenje i stvaraju sumnju u partnera koja nije opravdana, opustite se. Priliv energije koji osećate ipak usmerite na posao i počnite da trenirate nešto, pokrenite se, prijaće vam.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, imate pred sobom prilično nemirnu nedelju kada je posao u pitanju. Vodite se razumom a ne srcem, pravite hladne i mirne procene a u kritičnim situacijama, ako treba, preuzmite ličnu odgovornost i ne nasedajte na spletke. Ne radite nešto što nije u skladu sa zakonom. Potrebne su vam odmerenost i mudrost a izazovi su prolaznog karaktera. Ne menjajte ništa u dosadašnjem radu i odlukama, bez obzira na pritisak sredine. Kada je ljubav u pitanju, možda bi ove nedelje sve trebali da držite u tajnosti kako biste izbegli mešanje sredine i moguće spletke koje sada mogu biti veoma naglašene. Prećutite svoje emotivne doživljaje i najboljem prijatelju, biće bolje tako. Žene Škorpije mogle bi da započnu vezu sa muškarcem koji nosi neku vrstu uniforme – lekar ili policajac, a takođe može biti prisutna i razlika u godinama, ali i neki problem u njegovom emotivnom statusu. Možda je u pitanju razvedena osoba. Imunitet vam je opao, menjajte ishranu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je nedelja u kojoj ćete razmišljati da promenite posao. Može vam se dogoditi da otpočnete da radite nešto honorarno ili da vam hobi postane posao. To je dobro, ali samo kao privremeno rešenje – za “duge staze” to neće moći. Ne vidite stvari jasno, ostanite tu gde jeste kada je posao u pitanju i radite nešto dodatno kako biste povećali prihode. Čuvajte novac ove nedelje jer vam ukućani mogu trošiti više nego što želite. Na polju ljubavi je moguće da vas greje ljubav iz prošlosti. To ne treba da radite, ali ako se desi obnova veze, držite to u tajnosti bar neko vreme. Ako prihvatite poziv prijatelja za izlazak, mogli biste upoznati vrlo zanimljivu osobu, na prvi pogled ekscentričnu ali ipak veoma simpatičnu. Možda je to bolja varijanta od “podgrejane”, stare ljubavi. Bićete baš srećni i zadovoljni ove nedelje.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je sjajna poslovna nedelja i zaista možete biti zadovoljni. Ovo je vaše vreme, i trud koji ste uložili tokom zadnje dve godine sada će se isplatiti. U odličnom ste periodu za veliku satisfakciju i ostvarivanje u karijeri i na polju novca. Nemojte biti lenji i dajte sve od sebe ovih dana, isplatiće vam se. Pozitivni uticaji na polju posla uticaće na vašu potrebu da menjate nešto i na emotivnom planu. Zauzeti Jarčevi ulaze u veoma stabilan period kada će nesuglasice biti zaboravljene. Slobodni Jarčevi imaće potrebu da započnu nesto novo. Odlično se osećate, puni ste elana i volje i imate potrebu da započnete vezu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Uživajte u ovoj nedelji.

VODOLIJA – Drage Vodolije, premoreni ste bili od posla i prošle, a izgleda da će tako biti i ove nedelje. Smanjite tempo, ne morate baš u svemu da učestvujete. Iskreno,vreme je za odmor jer ste na ivici iscrpljenosti. Bilo bi dobro da vikend otpočnete već u četvrtak. Kada je novac u pitanju, ove nedelje prisutni su veći izdaci, budite pažljivi sa sumom kojom raspolažete. Iako će uskoro doći do stabilizacije i većih priliva, to neće biti baš ove nedelje. Zauzete Vodolije koje su se možda udaljile od partnera prošlih nedelja, sada će početi ponovo da sređuju svoje odnose. Slobodne Vodolije – Venera je još uvek u vašem znaku, družite se, izlazite više sa prijateljima, mogli biste upoznati vrlo zanimljivu osobu. Ipak, zdravlje je važnije od svega, vreme je za odmor.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj ćete pevazići neke nelagodne situacije u koje ste upadali tokom prethodne nedelje. Bolje se osećate i komunicirate sa ljudima veselije. Bili ste zbunjeni, umorni, uplašeni prethodne nedelje i nije vam se radilo, zato se obim posla smanjio. Sada krećete od početka. Posao se vraća u normalu kao i prilivi novca, i vi ponovo gledate svetlije u budućnost. Kupite neku sitnicu sebi. Na polju ljubavi, slobodnim Ribama savetujem da izlaze ove nedelje. Možda realnije treba procenjivati osobe koje vam se dopadaju, da ne biste doživeli neprijatnost. Pitajte svoje prijatelje o tome kakve su vam šanse, posavetujte se sa njima. Razlika u godinama može biti sporna,više vam odgovaraju mlađe osobe. Zauzete Ribe ulaze u konflikt sa partnerom, imate osećaj da niste voljeni i podržani od strane partnera. Grešite, partner je samo umoran. U odličnoj ste formi, bez obzira što dominira vaše promenljivo raspoloženje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh