I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. septembra

OVAN

Mars, vaš vladar, od utorka menja znak. Izazovni aspekti sa Uranom i Venerom ukazuju na raskorak između razuma i osećanja. Privlačiće vas sve što je nekonvencionalno, rizično i pruža osećaj nezavisnosti.Bitno je da izbegavate preterivanja, posebno ako ste naklonjeni reformama, svemu što je novo, u trendu. Iako razmišljate o finansijskim transakcijama, bilo bi bolje da se uzdržite još neko vreme. Lični magnetizam raste a to može imati uzbudljiv uticaj na ljubavno-erotski život. Negujte toleranciju u odnosima. Prolazna napetost.

BIK

Oblast karijere je, od utorka, pod uplivom Marsa. U pozitivnom smislu daje energiju, ambicije, i odličan je za sportiste, sve profesije gde je bitna fizička spremnost. Ipak, budite obazrivi zbog izazovnih aspekata jer su često indikator pogrešnog rasuđivanja. Dakle, izbegavajte uplitanje u besmislene postupke koji dovode do novčanih gubitaka ili raskida sa prijateljima, poslovnim saradnicima. Pažljivo rukujte tehničkim i električnim uređajima. U ljubavi očekujte neočekivano. Iznenadni sastanci, nagli rastanci, zaljubljivanje, ako ste mlađi. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Ovo je period kada ste usmereni na rešavanje porodičnih i privatnih problema. Merkur je u lepim aspektima sa Jupiterom i Plutonom, što je idealno za bavljenje nekretninama, pitanjima nasleđa, vlasništva, zakupa ili renoviranje stana. Odnos sa podređenima ili poslovnim saradnicima je na zavidnom nivou. Neko će vas angažovati u važnom poslovnom poduhvatu ili ćete uspešno realizovati sve što je komercijalno i vezano za inostranstvo. U kući je živa atmosfera a biće i prijatnih poseta, razmene mišljenja sa bračnim partnerom. Pažljivo sa medikamentima.

RAK

Mesec je u prvoj fazi što je zanimljivo ako planirate nešto novo, započinjete privatan biznis.Ipak,tranzit Marsa kroz polje rizika, od utorka, otežava realizaciju planova. Možda će se intezivirati poslovi vezani za državne ustanove, osnivanje firmi, registracije, ili sastavljanje testamenta, dokumenata o bezbednosti, osiguranju i slično. U povoljnijoj ste situaciji ako se bavite stvaralačkim radom, umetnošću ili turizmom. Venera ima specifičan upliv na ljubavne odnose jer podstiče strastvenost i ljubomoru. Posvetite više pažnje porodičnoj harmoniji. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

S obzirom da će Mars, od utorka, tranzitirati polje partnerstva i javnosti, obratite pažnju na komunikaciju. Ovo je dominantna pozicija tako da ste u prilici da drugima nametnete svoje stavove. Naglašen je entuzijazam i potreba za timskim radom, okupljanjem, udruživanjem sa istomišljenicima. U svakom slučaju, izvesni su korisni savezi ako se bavite kulturom, umetnošću, tehnikom, inovacijama, naukom. Rasprave, konflikti sa rodbinom, bračnim partnerom, mogu poljuljati svakodnevnu harmoniju. Ako ste slobodni, uživaćete u zabavi, izlascima i novim poznanstvima. Vitalni ste.

DEVICA

Dok ste pod uplivom Sunca i Merkura uživate u popularnosti i dobrim odnosima sa okolinom. Odličan aspekt za pregovore sa autoritetima, državnim organima, starijim osobama, ali i mlađima. Od utorka Mars aktivira polje rada, tako da nećete dizati glavu od posla i svakodnevnih obaveza. Aspekt je karakterističan za uslužne delatnosti, zanatske poslove, sve u vezi tehnike, servisiranja. Većina je usmerena na dugoročne poslove i sve što ima uticaja na budućnost. Moguć kraći put sa emotivnim partnerom ili iznenadan uzbudljiv susret ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

VAGA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje.Akcenat je na privatnom biznisu, poslovima vezanim za porodicu. S druge strane,možete biti okupirani masom sveta,popularni u svojoj okolini. Žene su značajne kada je reč o poslovnom rejtingu ili je većina planova usmerena na javne poslove. Venera deluje na finansije a izazovni aspekti ukazuju na iznenađenja, sklonost rizičnim potezima i novim aranžmanima. Atmosfera u porodici se menja na bolje, od utorka. Zanimljiv ljubavni period za mlađe i sve koji su slobodni. Vežbajte.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, menja znak od utorka. Delovaće na polje privatnosti i porodice.P ažnja će biti na poslovima sa nekretninama, stanom, zemljištem ili nasledstvom. Moguća su renoviranja, popravke, ulaganje u tehniku, opremanje kancelarije, agencije. Menjanje životnih uslova je nešto što već duže vreme planirate ili postepeno realizujete. Imate podršku prijatelja ili nekog autoriteta. Upliv Venere i Jupitera u vašem znaku je izuzetno povoljan. Prilično ste strastveni i spremni na razne ludosti kada je reč o ljubavi. Kanališite višak energije.

STRELAC

Karijera je pod uplivom Merkura i Sunca što doprinosi brzoj afirmaciji. Odnosi sa saradnicima su konstruktivni, posebno ako se bavite trgovinom, ekonomijom, menadžmentom, pisanjem, intelektualnim poslovima. Mars napušta oblast finansija, tako da na tom planu dolazi do stabilizacije. Dakle, neće biti iznenadnih troškova. Delovaće na komunikaciju,odnos sa bliskom rodbinom i kraća putovanja. Tajne ljubavi i susreti su nešto zbog čega će vaše srce brže kucati nego obično. Sklonost avanturama ako ste slobodni. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Mars napušta vaš znak od utorka. Delovaće na oblast novca i materijalne sigurnosti. Donosi brze zarade, honorarne poslove ili sklonost rizičnim potezima. Budite spremni na iznenadne troškove ili manje gubitke. To nije razlog za paniku jer ćete brzo nadoknaditi izgubljeno. Možda ćete investirati u poslovne aranžmane sa strancima ili kupovinu firmirane robe. U svakom slučaju, budite obazrivi kod sklapanja ugovora sa strancima. Društveni život je u usponu. Biće poziva na slavlja, zabave, a ljubav je izvesna kroz prijateljske susrete. Vitalni ste.

VODOLIJA

Od utorka Mars tranzitira vaš znak. Čini vas energičnijim, dinamičnijim i privlačnijim za okolinu. Aktivniji ste, skloni kretanju, sportu, putovanjima. Odličan aspekt za transport, kontakte i sve poslove gde je važna komunikacija, prenos informacija ili organizacija aktivnosti. Uglavnom, uživate u onome što radite, a imate i podršku javnosti, obrazovanih ljudi, intelektualaca i stranaca. Ovo je period ekspanzije, ali je neophodno da uskladite želje i realne mogućnosti. Neodoljivi ste za suprotni pola i lako osvajate. Puni ste energije.

RIBE

Ovo je period kada ste više usmereni na umne aktivnosti, kada se bavite naukom, filozofijom, visokim obrazovanjem. Aspekti deluju na oblast obrazovanja i inostranstva gde postižete zavidne rezultate. Dobici su izvesni kroz ulaganja, finansijske špekulacije i komercijalne poslove. Dobar aspekt Jupitera i Merkura možete iskoristiti za potpisivanje ugovora i sklapanje unosnih aranžmana sa strancima. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Ako ste slobodni, čeka vas uzbudljiva avantura na putu i susret koji ćete dugo pamtiti. Psihosomatske smetnje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh