I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. maja

OVAN

Odličan period za plasiranje novih ideja, nečeg potpuno drugačijeg ako ste inventivni, okrenuti tehnici. Mars u dobrom aspektu sa Uranom ukazuje na moć brzog delovanja, odlučivanja u situacijama koje su nesvakidašnje, neuobičajene. Biće iznenadnih dobitaka za zanatlije, privatne biznismene i sve koji su kreativni. Sreća vas prati u studiranju, učenju, pisanju, prenošenju znanja, informacija. Uvek ste spremni za kraća putovanja a ovih dana planirate i letovanje zajedno sa partnerom. Nisu isključene kraće avanture za mlađe i slobodne. Raspoloženi ste za sve vrste sportova.

BIK

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku. Daje priliku za ekonomski rast kroz mudru inicijativu, finansijske poteze, neki vid ulaganja, kupovinu zemljišta, poljoprivredne poslove. Favorizovani su i umetnici, kreativci, svi koji su originalni ili na neki način naginju ekstravaganciji. Tranzit Jupitera kroz vaše polje dobitaka započinje u petak i donosi ostvarenje planova i napredovanje uz pomoć prijatelja ili nekog udruživanja. Dosta ste posvećeni porodici, rodbini  bez obzira na prostornu udaljenost. Nove ljubavne prilike za slobodne. Vitalnost je sve bolja.

BLIZANCI

S obzirom na to da Jupiter, planeta sreće i blagostanja, prelazi u vaše polje karijere u petak, očekujte pozitivne promene. Tranzit će potrajati  do kraja jula, pa ste u prilici da napredujete, ostvarite visok položaj, rejting u javnosti, pravosuđu ili na nekoj rukovodećoj poziciji. Često je indikator srećnih okolnosti, susreta sa važnim osobama, velikodušnim, koje su spremne da vam pomognu, da vas podrže u ispunjenju ciljeva. Sa emotivnim partnerom ste na istim talasnim dužinama. Okruženi ste obožavaocima, raspoloženi za flert ako ste mlađi. Blistate.

RAK

U utorak je mlad Mesec koji deluje na vaše polje ciljeva. Uz pomoć prijatelja možete ostvariti neke svoje planove, želje ili pokrenuti nove projekte. Otvaraju se mogućnosti za interakcije sa inostranstvom ili poslovna putovanja. Skloni ste aktivnostima koje vam pružaju  zadovoljstvo, koje se odvijaju iza zatvorenih vrata, u tišini, jer se tako najbolje koncentrišete. Mogući su intimni razgovori, savetovanje od strane emotivnog partnera ili ćete se više posvetiti ljubavi, ugađanju onima koje volite. U dobroj ste fizičkoj formi, uvek spremni za kretanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Mlad Mesec u polju karijere najavljuje dobar start ako ste od nedavno zaposleni ili tek gradite svoju karijeru. Uspeh vas čeka po pitanju finansija i to u poduhvatu koji je neuobičajen. Sunce u dobrom aspektu sa Neptunom ukazuje na neobične tendencije, sklonost duhovnosti, prijemčivost za sve što se dešava oko vas. Mogu vas inspirisati posebne ličnosti ili ćete produbiti svoju komunikaciju sa onima koje volite. Nova simpatija kroz druženje, ili poznanstvo preko prijatelja, ako ste bez stalnog partnera. Obratite pažnju na krvni pritisak i cirkulaciju.

DEVICA

Od petka Jupiter započinje tranzit vašim poljem javnosti i partnerstva. Donosi veliku sreću u svim pravnim poslovima, rešavanju zakonskih problema. Osetićete poboljšanje u poslovnim odnosima, posebno ako ste sa nekim u ortakluku ili planirate novo udruživanje, saradnju. Uživaćete u društvenim kontaktima, rastu popularnosti ako zavisite od javnog mnjenja. Aspekt ukazuje na skladne odnose u braku a slobodnima daje priliku za upoznavanje velikodušnog, obrazovanog, uspešnog i bogatog partnera. Radite na poboljšanju svoje kondicije i zdravlja.

VAGA

Za vas tranzit Jupitera kroz polje rada, od petka, obećava sreću na profesionalnom planu. Nekima napredovanje, novu šansu za zaposlenje, bolju zaradu ili proširenje poslovne saradnje. Vaše organizacione sposobnosti dolaze do izražaja a nije isključena ni ponuda za projekte vezane za inostranstvo. U svakom slučaju, sve ćete raditi s lakoćom, vedrinom, novim elanom ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom, privatnim biznisom. Možda mislite na nekog ko je daleko ili planirate zajedničko putovanje koje se lako može ostvariti. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u opozitnom znaku stavlja u prvi plan poslovno partnerstvo. Dakle, nešto novo je na pomolu ili ćete promeniti saradnike. U drugoj polovini nedelje je aktuelan tranzit Jupitera kroz polje kreativnosti, što će potrajati nešto više od dva meseca. Iskoristite taj period na najbolji mogući način jer vam donosi sreću na mnogim poljima. Isplatiće vam se finansijske špekulacije, svaki vid hazarda,aktivnosti vezane za sport, zabavu, estradu, podučavanje… Podrazumeva sreću u ljubavi, zadovoljstvo, zaljubljivanje. U dobroj ste formi.

STRELAC

Jupiter, vaš vladar, u petak menja znak i prelazi u polje intime, privatnosti. Gotovo do kraja jula se zadržava u znaku koji ga podržava. Ukazuje na podršku porodice, uspešno bavljenje privatnim biznisom, raspolaganje nekretninama, možda kupovinu stana, kuće ili renoviranje. Ovaj period iskoristite za pregovore, potpisivanje ugovora, obavljanje pravnih poslova i svega što je povezano sa administracijom. Lep period za intimne susrete, nova poznanstva i društveni život. Harmonija u braku ako ste zauzeti. Odlično se osećate.

JARAC

Poslovna situacija je stabilna i bez većih pomeranja. Prilično lako obavljate svakodnevne obaveze jer ste usavršili organizaciju poslova a okruženi ste saradnicima koji vas podržavaju. Na neki način dominirate u javnim poslovima, pre svega ako su državni ili ako ste uključeni u politička dešavanja. Od petka Jupiter napušta polje novca, zarada, pa budite štedljiviji u narednih dva meseca. Aspekt ima pozitivan upliv na studiranje, učenje i sve što se odnosi na putovanja, kontakte sa inostranstvom. Privlači vas osoba sa kojom poslovno sarađujete. Prepustite inicijativu bračnom partneru. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Jupiter napušta vaš znak u petak i prelazi u polje novca, zarada i materijalne sigurnosti. Podrazumeva povećanje zarada, dobitke, razne finansijske pogodnosti i sreću na poslovnom planu. Možete se upustiti u projekte od većeg društvenog značaja, sve što ima veze sa inostranstvom, saradnjom sa strancima ili putovanjima. Neophodno je da u narednih dva meseca pažljivo osluškujete i ništa ne prepuštate slučaju. U boljoj poziciji su mlađi, oni koji su slobodni jer će uživati u izlascima, flertu i udvaranju. Ostali su pomalo frustrirani porodičnom situacijom. Slabija cirkulacija.

RIBE

Ulazite u fantastičan period od petka jer Jupiter, planeta sreće, tranzitira prvim poljem i vašim znakom. Gotovo do kraja jula imate njegovu zaštitu a od vas zavisi kako ćete to iskoristiti. Napredovaćete u profesionalnom smislu, jer ćete nailaziti na osobe koje su spremne da vam pomognu, da vas podrže u vašim nastojanjima ili sarađuju sa vama. Puno ćete putovati ili će vas poslovi usmeravati na inostranstvo, širenje vidika. Najbolje se osećate u krugu porodice, u svom domu, igrajući se sa decom i u ćaskanju sa emotivnim partnerom. Imate moć regeneracije.

Piše astrolog Vesna Lalić

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh