I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. juna

OVAN

U ovom periodu su pojačane ambicije i želja za dokazivanjem na iracionalan način. Poseban oprez je neophodan zbog izazovnog aspekta Marsa sa Saturom sredinom nedelje. Pod uslovom da ste prilično uravnotežena osoba, možete osetiti veći napor u poslovima vezanim za građevinu, zemlju, rudarstvo. Takođe, u kontaktu sa militantnim ustanovama, vojskom, policijom ili ako se bavite mašinstvom, inženjerskim poslovima. Usaglašavanje sa porodicom i starijim članovima je otežano. Ako ste mlađi, na pomolu je nova ljubav. Čuvajte se povreda.

BIK

Finansijska situacija je sve bolja a to vam na specifičan način podstiče entuzijazam. Izuzetno ste vešti u sklapanju sporazuma, povezivanju različitih interesnih grupa, u posredovanju. Bićete nagrađeni za svoj trud ili će vas angažovati u projektu od izuzetnog značaja. Obratite pažnju na komunikaciju ali i sve što se tiče administracije, dokumenata, računa, poreskih obaveza i slično. Ako ste u iskušenju da trošite novac na nešto što niste planirali, dobro razmislite. Društveni život je sve zanimljiviji, a biće i romantičnih susreta. Pažljivo vozite.

BLIZANCI

S obzirom da ste pod uplivom Sunca i Venere, uglavnom, uživate u naklonosti okoline. Lep aspekt za kreativce, sve koji su naklonjeni stvaralaštvu, umetnosti i estetici. Mogu se javiti finansijski problemi sredinom nedelje, ali će biti rešeni brže nego što ste očekivali. Realizovaćete putovanje koje je bilo pod znakom pitanja ili poslovni aranžman sa strancima. Izbegavajte rasprave sa starijim osobama i sudske procese. Potreba za ljubavlju, zabavom je izuzetno naglašena. Bićete u centru pažnje i neodoljivi za suprotni pol. Vitalni ste.

RAK

Mesec je u fazi rasta i pojačava sposobnost  komunikacije sa drugima. Ipak, možete osetiti svojevrstan pritisak zbog Marsa u vašem znaku. Odnosno potrebu da sve obavite u što kraćem roku. Pokušajte da što smirenije reagujete ako se javi nestrpljenje u kontaktu sa autoritetima ili starijim osobama. Nije pogodan trenutak za sudske procese, rešavanje pravnih problema. Najbolje bi bilo da ih odložite za jesen jer se uskoro bliži pomračenje u vašem znaku. Pronađite kompromis u odnosu sa bračnim partnerom. Mogući su tajni ljubavni susreti ako ste mlađi. Stomačne tegobe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Početkom nedelje je aktuelna opozicija Sunca sa Jupiterom što ukazuje na ekstravaganciju. Ako ste u fazi pregovora mogu se javiti razlike oko ugovorenih pitanja, posebno kada je reč o finansijama. S druge strane, izbegavajte olako potpisivanje dokumenata sve dok u potpunosti ne budu prihvaćeni vaši zahtevi i sugestije. Možda ćete se pozabaviti pravnim problemima ili finansijskim špekulacijama. Društveno ste aktivni i ne propuštate nijednu proslavu, rođendan ili zabavu. Uživate u flertu i nezavisnosti ako ste mlađi. Hedonizam.

DEVICA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Usmerava vas na svakodnevne obaveze i bolju organizaciju poslova. Imate odličnu saradnju sa ženama ali i javnošću.Raste popularnost ako se bavite poslovima vezanim za lepotu, estetiku, umetnost, trgovinu ali i obrazovanje. Sredinom nedelje obratite pažnju na troškove, posebno ako ste skloni krupnijim investicijama. Možda ćete biti u iskušenju da menjate poslovne saradnike. Prilično ste popustljivi prema emotivnom partneru, ali s razlogom. Ako vas privlači osoba na položaju, strpite se. Balansirajte ishranu.

VAGA

Poslovno ste razapeti ste na više strana ali i svesni ciljeva koje treba ostvariti. Na neki  način okolina diktira tempo, a od vaše prilagodljivosti zavisi ishod. Aspekti su povoljni za rukovodioce, sve koji su u ulozi šefa, ili pokretači nečeg novog. Posebno kada je reč o sportu, aktivnostima vezanim za decu i omladinu. Možda ćete u ovom periodu više pažnje posvetiti pravnim stvarima i administraciji. Za većinu bi najbolje bilo da negde otputuje i to sa dragom osobom. Svakako vas čeka izuzetna romansa u inostranstvu ako ste bez stalnog partnera. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars je u izazovnom aspektu sa Saturnom sredinom nedelje. Bitno je da to imate u vidu ako osetite tenziju između vas i nekog od koga zavisite. Takođe, ako ste u iskušenju da branite nečije stavove, ideologiju, filozofiju. Od onih ste koji ne vole da stoje po strani, ali to ne znači da za svakog  morate da podmećete leđa. Sreća vas prati na finansijskom planu, a ovih dana ste u prilici da obavite uspešne transakcije. Na emotivnom planu se sve odvija kako se samo poželeti može. Držite konce u svojim rukama ako ste od nedavno u vezi. Oprez u saobraćaju.

STRELAC

U ovom periodu imate brojne kontakte, susrete i dogovore sa uticajnim ljudima. Ukazuju se prilike za napredovanje, širenje uticaja i skretanje pažnje javnosti. Izvesne su interakcije sa pravnim licima ali i raznim udruženjima. Tema koja vas i dalje zaokuplja se odnosi na imovinska i porodična pitanja, nekretnine,  nasleđe, osiguranje, kredite i finansijske operacije. Neophodne su vam konsultacije sa nekim u koga imate poverenje. Emotivni partner ali i okolina vas uvlače u zanimljiva društvena događanja.Uživaćete u ljubavi i naklonosti drage osobe. Kontrolišite šećer.

JARAC

Saturn, vaš vladar, potencira sve što je ostalo nezavršeno u prošlosti. Dakle, komunikacija sa drugima podrazumeva dodatnu opreznost. Mogu se otvoriti stare rane, sve što je vezano za porodična pitanja,imovinu, nasleđe, ali i lična prava. Izbegavajte sučeljavanje sa starijim osobama, autoritetima ili osobama koje naginju konzervativnijim stavovima. Ne dozvolite da vas instinkti vode u situacijama gde to nema nikakvog značaja. Posebno kada je reč o bračnim i emotivnim odnosima. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Trenutno niste u poziciji da birate poslove, saradnike ili projekte koji vas inspirišu. Za neke je ovo period prekovremenog rada, dodatnih aktivnosti na koje nisu računali. Dajete sve od sebe, crpite maksimum jer ste svesni koliko je važno da se dokažete. Moguća je borba oko položaja ili rivalstvo, konkurencija, posebno ako ste zaposleni na određeno. U boljoj ste poziciji ako se bavite privatnim biznisom, nečim što je kreativno i u čemu uživate. Ljubavni zanos vas ne napušta a to je ono čemu dajete prioritet i što vas ispunjava. Izbegavajte iscrpljivanje na poslu.

RIBE

Prilično ste optimistični kada je reč o poslovima i karijeri. Ne bez razloga, ali  ne preterujte. Bitno je da pronađete pravu meru ako se bavite javnim poslom, drugima predstavljate autoritet ili sarađujete sa strancima. Izazovan aspekt Jupitera sa Suncem podrazumeva konstantno nezadovoljstvo finansijama ili ekstravagantne zahteve. Ukoliko se sučeljavate sa pretpostavljenima ili rešavate pravne probleme, izaberite prvu polovinu nedelje. Najbolje se osećate kod kuće u društvu emotivnog partnera ili porodice. Uzbudljivi susreti ako ste mlađi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh