I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. jula

OVAN

Mars će u narednih desetak dana, dok ne promeni znak, imati snažan upliv na privatan biznis. Možete se pozabaviti nekretninama, zemljištem, građevinarskim radovima. Aspekt je značajan i za političare, sve koji imaju udela u lokalnoj vlasti. Krajem nedelje obratite pažnju na odnose sa pretpostavljenima i onima koji su na visokoj poziciji. Izbegavajte nesmotreno ponašanje i prepirke sa neistomišljenicima jer to ne vodi u željenom pravcu. Mlađi se odlično zabavljaju, uživaju u izlascima, novim kontaktima. Ljubav na prvi pogled. Pažljivo rukujte električnim aparatima.

BIK

Venera u polju novca, zarada, donosi finansijski uspon. Lep aspekt sa Jupiterom ukazuje na društveno napredovanje, da se možete istaći svojim profesionalnim delovanjem. Sklapate nova prijateljstva a stara se produbljuju ili ćete uživati u poslovnim putovanjima. Biće konsultacija ako se bavite trgovinom, maloprodajom ali i advokaturom. Ipak, Mars u polju komunikacije podrazumeva oprez, posebno kada je reč o potpisivanju ugovora. Dosta se oslanjate na porodicu a ovih dana su aktuelni dogovori sa bračnim partnerom. Oprez u saobraćaju.

BLIZANCI

Ovo je period kada uživate u dugim razgovorima, razmeni mišljenja, u pisanju, studiranju, učenju. Lep aspekt između Merkura i Venere ukazuje na prijatne susrete sa ženama, umetnicima, pedagozima, osobama iz kulturnog života. Povoljan je za promene, kraća putovanja , posvećivanje društvenim obavezama. Sunce u kući novca je obično znak ekonomskog blagostanja, a sa Marsom stavlja akcenat na brzo delovanje i snalažljivost u prepoznavanju povoljnih prilika. Izuzetno ste raspoloženi za ljubav, udvaranje, dobar provod. Smeh je eliksir vaše vitalnosti.

RAK

Iako se sve odvija po planu, onako kako ste zamislili, pomalo ste nestrpljivi. Sačuvajte prisebnost, naročito krajem nedelje jer se ništa neće ubrzati samo zato što vi to priželjkujete. Sunce u prvom polju  podstiče ambicije i donosi naklonost uticajnih ljudi. Ipak, može isplivati i sve ono što je potiskivano u prethodnom periodu ili je bilo zanemareno. Zato oprez u komunikaciji jer Mars u vašem znaku podstiče ljutnju, netrpeljivost i borbenost. Porodični odnosi su kod većine u najboljem redu. Tajne veze i susreti ako ste slobodni. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Potreba da sa drugima razmenjujete ideje i stavove podstaknuta je Merkurom u vašem znaku. Naglašava mentalnu, intelektualnu stranu ličnosti, brzinu u repliciranju, pisanju. Možete se istaći u posredovanju, diplomatiji , trgovačkim poduhvatima, kao agent, menadžer. Sada ste u prilici da realizujete svoje želje i snove, posebno ako ste naklonjeni udruživanju, timskom radu. Donekle vas sputava Sunce u polju tajni, ali i to će se uskoro promeniti. Početkom nedelje ste emotivniji nego obično, što će doprineti većem zbližavanju sa bračnim partnerom. Kontrolišite rad srca.

DEVICA

S obzirom da je Merkur, vaš vladar, u polju tajni, prilično ste oprezni u izjašnjavanju. Izvesni su poverljivi razgovori, susreti, kovanje planova sa prijateljima za koje retko ko zna. Aspekt je idealan za poslove koji podrazumevaju diskreciju, analiziranje, istraživanje i koncentraciju.Venera ima odličan uticaj na javne poslove i sve što se odnosi na žene, umetnost, kreativnost, modu, kozmetiku, muziku, šou-biznis. Dobar aspekt za zarade ali i za ljubav. Ukazuje na naklonost osobe sa kojom poslovno sarađujete. U odličnoj ste formi.

VAGA

Možda ste pod određenim pritiskom kada je reč o karijeri. Za desetak dana tenzija će splasnuti jer će se sve završiti onako kako ste planirali. Mars je indikator novih poslova, šansi ili preokreta. U svakom slučaju, neophodno je da o svemu dobro razmislite ili potražite savet iskusnije osobe. Poželjno je da se ne suprostavljate autoritetima i da izbegavate kritičnost. Ipak, dobar položaj Venere utiče na raspoloženje u pozitivnom smislu, tako da ste okrenuti društvenom životu i prijateljima. Moguće su izjave ljubavi, udvaranje, zabave. Vitalnost je sve bolja.

ŠKORPIJA

Sa Merkurom u polju karijere imate podršku prijatelja u ostvarivanju planova. Mogući su zajednički poslovi ili će uticaj nekog od njih biti presudan u napredovanju. Mnogi  su poslovno vezani za inostranstvo, putovanja ili strane kompanije. Prilično ste srećne ruke kada je reč o finansijama, kreditima, osiguranju ili  nasleđu. Venera u osmoj kući može biti indikator dobitaka preko partnerstva, bilo poslovnog ili bračnog. Podstiče strasti a ima zanimljiv upliv na emotivni i erotski život. Privlačni ste za suprotni pol. Proveravajte ispravnost namirnica.

STRELAC

Vladar karijere je u kući inostranstva i obrazovanja što ukazuje na uspeh ako radite na fakultetu, ili ste uključeni u školski sistem. S druge strane, odlično se snalazite u poslovanju sa strancima jer su vam naklonjeni, što zbog znanja, mudrosti ali i otvorenog duha. Venera u  kući partnerstva i javnosti ima dobar upliv na rešavanje pravnih situacija, za potpisivanje ugovora i nove aranžmane. Popravlja imidž u javnosti. Doprinosi većoj popularnosti kod suprotnog pola a ukazuje i na ljubavne ponude. Nova ljubav za slobodne. Brzo se regnerišete iako ste skloni hedonizmu.

JARAC

Još desetak dana budite na oprezu, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Mars je indikator dominacije u javnim odnosima i doprinosi savladavanju prepreka. Ipak, kod ovog aspekta to se postiže energičnošću i žestinom a odsustvom strategije. Daje vam određenu prednost u odnosu na rivale ali ističe razlike koje lako prerastaju u problem. Dakle, radite na uspostavljanju kompromisa i nećete zažaliti. Venera u polju ljubavi doprinosi lakom pobuđivanju pažnje kod suprotnog pola. Mnogi će se zaljubiti ako to već nisu i uživati u zabavi. Prijaće vam plivanje.

VODOLIJA

Tokom ovog perioda radite na uspostavljanju čvrstih temelja sa saradnicima a naročito sa autoritetima. Merkur u polju partnerstva doprinosi boljoj komunikaciji sa javnošću. Naglašava društveni angažman, tako da vas pozivaju na važne sastanke, događaje, slavlja. Biće puno zanimljivih kontakata i potpisivanje  ugovora, sporazuma ili rešavanja administrativnih poslova. Lep aspekt sa Venerom ukazuje na harmoniju između vas i bračnog partnera. Ukoliko ste usamljeni, eto šanse za romantične susrete i nove ljubavi. Pripazite na ishranu.

RIBE

Merkur u kući svakodnevnih poslova ističe vaše talente i sposobnost za organizaciju. Česte su promene na radnom mestu ali se odlično prilagođavate i na neki način uživate u raznolikosti. Dobar aspekt sa Venerom ukazuje na brojne šanse za napredovanjem. Uživate simpatije okoline a to na neki način doprinosi većem samopouzdanju. Sada je prilika da završite sve što ima veze sa papirologijom, administracijom i knjigovodstvom. Venera podstiče zaljubljenost, sanjarenje, tako da većina uživa u naklonosti partnera. Sklonost infekcijama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh