I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. februara

OVAN

Mars, vaš vladar, u nedelju menja znak. Kako će do kraja marta biti u egzaltaciji i delovati na karijeru, mnogi su u prilici da postignu ciljeve koje su sebi zacrtali. Lakše se afirmišete u javnosti ako se bavite politikom, državnim poslovima, sportom, zanimanjima koja podrazumevaju borbenost i hrabrost. Na druge delujete podsticajno jer ste puni ideja, entuzijazma i odlično se snalazite u svim društvenim situacijama. Sa Venerom u prvoj kući magnetski privlačite suprotni pol i lako se zaljubljujete na prvi pogled. Imunitet je sve bolji a jača i sposobnost za regeneraciju.

BIK

Ovo je dobar period za rukovodioce, privatnike, sve koji su pred očima javnosti. Možda ćete biti u situaciji da brzo donosite odluke ako se bavite pravom, politikom, sportom. Ipak, većina je sklona povlačenju, poslovima koji iziskuju minimalne napore. Kao da vam je neophodno vreme za punjenje baterija jer se osećate iscrpljeno, ili preferirate aktivnosti koje podrazumevaju kreativnost, zadovoljstvo, uživanje u muzici, umetnosti. Neki su tajno zaljubljeni, maštaju o susretu sa osobom koja je zauzeta ili daleko na putu. Prijatno iznenađenje krajem nedelje. Problemi sa reproduktivnim organima.

BLIZANCI

Iskoristite ovu nedelju da završite sve aktivnosti koje ne podnose odlaganje ili su vezane za rokove. Posle toga Merkur kreće retrogardno a to znači da ćete često biti u situaciji da nešto odlažete. Menjaće se okolnosti bez vašeg učešća a sve to može poremetiti poslovne planove. Do kraja nedelje je fokus na javnim poslovima, rešavanju pravnih situacija, na dogovorima sa ortacima i usaglašavanju sa potencijalnim saradnicima. Kako ste društveno orijentisani i uvek raspoloženi za druženja, uživaćete u izlascima i novim poznanstvima. Ljubav kroz prijateljstvo. Alergije.

RAK

Prilično ste popularni u svom okruženju a i omiljeni u poslovnim krugovima. Venera ima lep uticaj na karijeru ako se bavite javnim poslovima, diplomatijom, pravom, umetnošću. Potreba za dokazivanjem postepeno raste a može se desiti da u narednom periodu skrenete pažnju na sebe svojim kontraverznim stavovima i nastupima. Želećete da se udružujete ili budete deo tima i na taj način da plasirate svoje ideje. Žene će se više oslanjati na bračnog partnera ili tražiti pažnju suprotnog pola. Nova ljubav ako ste slobodni. Više se odmarajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Posvećeni ste prijateljima, poznanicima, udruživanju a najbolje se osećate kada ste deo tima. Poželjno je da do kraja nedelje osmislite poslovnu strategiju i da se držite planova jer vas čeka naporniji period. Već u nedelju Mars menja znak, tako da će do kraja marta delovati na svakodnevne poslove i obaveze. To podrazumeva rad bez predaha ,što može biti zanimljivo ako se bavite uslužnim delatnostima, sportom ili nekim vidom zanatstva. Svakodnevni život je prilično raznolik, dinamičan i emotivno uzbudljiv. Uživaćete u pažnji drage osobe. Vitalni ste.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan odnose sa javnošću, ženama, većim brojem ljudi. Bićete promenljvi, senzitivniji nego obično. U zavisnosti kako se osećate tako ćete donositi odluke. S obzirom da Merkur, vaš vladar, uskoro kreće retrogardno, poželjno je da sve važnije poslove, vezane za rokove, privedete kraju. Izbegavajte finansijske špekulacije i sve što je rizično. Imate želju da se pokrenete, zabavite, animirate emotivnog partnera u čemu ćete i uspeti. Ako ste bez stalnog partnera biće prilike za novo poznanstvo. Sklonost sportu.

VAGA

Ovih dana usmerite pažnju na organizaciju poslova i ništa ne prepuštajte slučaju. Ako ste preopterećeni brojnim obavezama, razmislite o prioritetima. Sve što je suvišno izbacite iz rasporeda. Venera ima pozitivan upliv na javne i društvene kontakte, ortakluke, pravne poslove. Krajem nedelje Mars menja znak i stavlja akcenat na privatan biznis ili aktivnosti koje obavljate kod kuće. Možda ćete se posvetiti renoviranju, popravkama, radovima u bašti. Prilično lako uspostavljate ravnotežu u emotivnim odnosima. Slobodni će uživati u naklonosti i udvaranju nekoliko osoba. Ako osećate umor promenite način ishrane.

ŠKORPIJA

U nedelju Mars, vaš vladar, menja znak.Uticaće na svakodnevnu komunikaciju, način razmišljanja.Do tada, pažljivo donosite odluke u vezi novca, ulaganja, poslova koji su novi i podrazumevaju neku vrstu rizika.Privedite kraju aktivnosti koje ne trpe odlaganja, sve što se odnosi na obrazovanje,umetnost, kulturu, pisanje.U fokusu će biti odnosi sa rodbinom, braćom, sestrama ali i prijateljima.Mislite samo na ljubav i zadovoljstvo.Možda vas nadahnjuje osoba nesvakidanjih osobina koju ste nedavno upoznali.Puni ste energije.

STRELAC

Mars napušta vaš znak u nedelju. U narednom periodu delovaće na finansije, zarade, materijalnu sigurnost. To znači da ćete raditi više nego obično,možda na novim projektima. Aspekt je naročito povoljan za inženjere, mehaničare, sve koji se bave državnim ili vojnim poslovima. Obratite pažnju na sve što ima veze sa privatnim biznisom ili nekretninama. Proveravajte papirologiju, dokumenta a poželjno je i da izbegavate potpisivanje ugovora. Ljubavni život je izuzetno dinamičan i pun preokreta ako ste mlađi. Sklonost avanturama. Uživajte u sportskim aktivnostima.

JARAC

Na putu ste da realizujete mnoge snove, s obzirom da u nedelju Mars prelazi u vaš znak. To podrazumeva veću samodisciplinu, dobru koordinaciju i organizaciju u sprovođenju planova. Na neki način raste vaša privlačnost i moć dokazivanja ali je neophodno da energiju usmeravate na konstruktivan način. Aspekt je zanimljiv za sportiste, sve koji se bave vojnim zanimanjima, državnim, ili su lideri u svom poslu. Privrženi ste porodici i emotivnom partneru. Uglavnom, najviše vremena provodite u kući jer se tu najbolje osećate. Vežbajte.

VODOLIJA

Ova nedelja je prilično mirna i ne donosi nikakva uzbuđenja.Ali bi bilo poželjno da se pripremite za naredni period kada Merkur krene retrogardno.Uticaće na finansijsku i poslovnu situaciju pa bi bilo preporučljivo da se pozabavite poslovnom strategijom.Mogu kasniti isplate, ili  dogovori vezani za visinu prihoda, kredite, pozajmice i slično.Nisu isključena ni predomišljanja kada je reč o novim projektima i dogovorima.Većina uživa u prijatnim susretima, kraćim putovanjima i flertu.Možda vas privlači osoba koja je iz susednog grada.U dobroj ste kondiciji.

RIBE

Dok je Merkur u vašem znaku možete se osloniti na intuiciju, elokvenciju, ispoljavanje talenata, maštovitosti. Dakle, ako ste naklonjeni kreativnosti, umetnosti, igri, plesu, pisanju, muzici i srodnim oblastima. Poželjno je da se pripremite za narednu nedelju jer će ova planeta biti retrogardna  do kraja marta. Podrazumeva kašnjenja, odlaganja, kvarenje planova pa završite sve što je neophodno. Mogu vas pogrešno razumeti, tumačiti vaše postupke na iracionalan način… Ipak, na pravom ste putu da ostvarite romantične snove i ljubav. Pažljivo sa medikamentima.

Astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh