I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. decembra

OVAN

Od vas zavisi kako ćete reagovati na okolnosti koje nisu sjajne jer je Mars, na neki način, sputan u polju tajni. Biće prilike za poslovna putovanja, saradnju sa strancima, obnavljanje ugovora, ali pod nekom vrstom prinude. Možda ste u fazi povlačenja, čekanja ili inicijativa ne nailazi na odgovor. Finansijski učinak je slabiji nego što ste očekivali, ali nemate razloga za nezadovoljstvo, jer ste odradili odličan posao. Druga polovina nedelje je idealna za putovanja, provod i uživanje u društvu prijatelja. Magnetski ste privlačni za suprotni pol. Kanališite strastvenost.

BIK

Venera i Merkur imaju dobar upliv na javne i partnerske odnose. U prilici ste da razrešite većinu sporova, pravnih problema ili konflikata, ukoliko ih je bilo. S druge strane, uspeh je zagarantovan u oblasti saradnje, ortakluka, udruživanja, bilo kakvih poslovnih konsultacija i sklapanja saveza. Od četvrtka Merkur deluje finansije i poželjno je da se uzdržite od rizičnih transakcija. Takođe od pozajmica i kredita. Okrenite se ljubavi, jer ste sada u periodu kada privlačite pažnju i lako se možete zaljubiti na prvi pogled. Harmonija u braku. Žene su sklone hormonalnim poremećajima.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur menja znak od četvrtka. Utiče na društveni život, kulturna dešavanja, finansijske poslove ili dogovore sa advokatima, pravnicima. Većina je usmerena na sklapanje veza, saradnju sa drugima, posredništvo, posebno ako se bavite marketingom, komercijalnim poslovima, sarađujete sa strancima. Ukoliko su poslovi povezani sa bračnim partnerom, očekujte povećanje prihoda ili sticanje prednosti nad rivalima. Biće dogovora sa dragom osobom, putovanja, izlazaka i uživanja. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Pripazite na usnos slatkiša.

RAK

Mesec je u opozitnom znaku  početkom nedelje. Stavlja akcenat na odnose, kako javne tako i partnerske. Mogući su susreti sa autoritetima, starijim osobama, ili konsultacije čiji je cilj rešavanje dugoročnih problema. U drugoj polovini nedelje Merkur prelazi u polje rada i svakodnevnih obaveza. Bićete raspoloženi za susrete, nove kontakte i dogovore ako se bavite trgovinom, marketingom, ekonomijom i organizacijom poslova. Biće prilike i za poslovna putovanja. Venera utiče na strastvenost, pa ste skloni avanturama i eksperimentisanju. U dobroj ste formi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce je još uvek u izazovnim aspektima sa Marsom i Neptunom a to utiče na strpljenje. Kako vam to nije jača strana, povedite računa o reakcijama. Izbegavajte ekstravaganciju, rizične poslovne poteze, naročito u vezi finansija, transakcija, investiranja. Možda će vas iritirati pojedini članovi udruženja, ili ako ste u nekom ortakluku, međusobne nesuglasice. Konflikti mogu biti povezani sa neuobičajenim troškovima. Ako ste u braku uživaćete u pažnji ukućana i bračnog partnera. Mlađi su skloni paralelnim vezama. Ne zapostavljajte sport i rekreaciju.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Do tada izbegavajte donošenje važnih odluka jer je na poslednjim stepenima znaka. Posebno ste ranjivi kada je reč o privatnom biznisu, operacijama sa nekretninama, poslovnim partnerstvima. Biće konsultacija sa saradnicima, ali i pravnicima, advokatima, eventualno, ortacima u poslu. Dobro proučavajte dokumenta, ugovore koje potpisujete. Venera ima pozitivan uticaj na zarade, posebno kada je reč o ženama. Raspoloženi ste za porodična okupljanja a partneru ste prepustili vođstvo. Više se odmarajte.

VAGA

Zadovoljni ste poslovnom i finansijskom situacijom. Prihodi sa više strana ako se bavite kreativnim zanimanjem, umetnošću, modom, dizajnom, poslovima vezanim za žene. Druga polovina nedelje je povoljna za dogovore, nove kontakte, rešavanje administrativnih problema. Merkur stavlja u prvi plan komunikaciju, primanje informacija, što je idealno za predavače, novinare, pisce, trgovačke putnike,komercijaliste. Moguć zanimljiv susret na kraćem putu ili ljubav na daljinu, ako ste mlađi. Možda preko interneta. Izbalansirajte ishranu.

ŠKORPIJA

Ovo je period kada ste finansijski prilično uspešni. Sve do četvrtka ste pod uplivom Merkura a onda on prelazi u polje zarada. Mogući su novi aranžmani sa strancima ili dogovori na visokom nivou. Prihodi sa više strana nisu isključeni, kao ni honorarni poslovi. Sa Venerom u vašem znaku lako zadobijate pažnju publike i otuda uspeh ako se bavite zabavom, muzikom, glumom i srodnim oblastima. Lep aspekt za ljubav, pronalaženje emotivnog partnera ako ste do sada bili usamljeni. Ipak, većina je sklona erotici i strastvenim susretima. Izbegavajte opijate.

STRELAC

Pored Sunca i Jupitera, od četvrtka će vašim znakom tranzitirati i Merkur. Planeta razuma, intelekta,komunikacije. Odličan aspekt za karijeru, pod uslovom da ste skloni planiranju. Dolaze do izražaja organizacione sposobnosti, posebno ako ste na rukovodećoj poziciji ili poslujete sa strancima. Ipak, izazovni aspekti Marsa i Neptuna, mogu ukazati na nepredviđene teškoće ako se bavite privatnim biznisom, pa imajte to u vidu. Kada je reč o ljubavi, tu ste na svom terenu, ali uživate na sebi svojstven način. Prilično ste tajanstveni. Kanališite energiju.

JARAC

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Dakle, akcenat je na radu, obavezama, organizaciji i tačnosti. Dosta pažnje posvećujete starijim osobama, možda autoritetima i tradicionalistima. Mars deluje na komunikaciju, pa je neophodan oprez. Bitno je ne samo šta potpisujete, već i šta javno izgovarate. Birajte reči, pažljivo slušajte druge i ne donosite preuranjene zaključke. Druga polovina nedelje podrazumeva povlačenje, možda odmor ili konsultacije iza zatvorenih vrata. Uživaćete u društvu prijatelja ali i emotivnog partnera. Proveravajte ispravnost vozila.

VODOLIJA

Venera deluje na karijeru na specifičan način ako se bavite diplomatijom, politikom, ali i stvaralaštvom. Donosi razna priznanja, nagrade, javna gostovanja, pisanje, promociju knjiga. Od četvrtka Merkur menja znak  tako da će imati upliv na ostvarenje ciljeva ali i finansije. Izvesni su zanimljivi susreti, dogovori, interakcije sa udruženjima, strankama, klubovima. Biće više sastanaka i težnje ka timskom delovanju. Možda ste zapostavili privatan ili bračni život na račun posla. Ako ste mlađi, privlači vas neko na položaju. Naučite da se opustite.

RIBE

Iskoristite prvu polovinu nedelje za rešavanje finansijskih poslova. Venera i Merkur  su pogodni za raspolaganje tuđom imovinom,za dobijanje kredita, pozajmica, ili poslovne aranžmane sa bankama, osiguravajućim društvima. Takođe, za sve što se tiče nasleđa,alimentacija, sastavljanje testamenta ili poslove u vezi tužilaštva, policije i slično. Od četvrtka možete planirati putovanje ili dogovore sa strancima. Moguća ljubav na daljinu, ili sa nekim ko je poslovno vezan za inostranstvo. U odličnoj ste kondiciji i skloni kretanju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh