I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10.12. do 17.12

OVAN – Dragi Ovnovi, moji Zrenjaninci, pred vama je nedelja u kojoj je najbolje okrenuti se razgovorima i planovima oko putovanja ili rada u inostranstvu. Merkur je ušao u sazvežđe Strelca i pomoći će vam da konačno utvrdite tačne datume oko putovanja ili posla u inostranstvu. Nervozni ste, i vaša porodica trpi zbog toga. Vi ste tip kod kojeg zbog posla porodica trpi. Hajde za promenu smanjite nervozu. Glas od čoveka koji je već u inostranstvu stiže krajem sedmice, i to povoljan. Ukoliko imate ideju da prodate ili kupite nekretninu, sam početak nedelje vrlo je dobar za takav dogovor. Kada su finansije u pitanju, pred vama je nedelja u kojoj se ništa bitno po tom pitanju neće dogoditi. Po pitanju ljubavi, tu je situacija malo komplikovanija. Već duže vreme osećate se usamljeno, i moguće je da upravo ove nedelje jaka seksualna privlačnost i početna strast budu naglašeni. To vas može okrenuti nekome iz prošlosti, ili nekome ko je stariji od vas, a moguće i zauzet. Izbegavajte mlađe partnere – jaka strast se može pretvoriti u sukob i mržnju. Ovnovi koji su u dužoj vezi ili braku, imaće tešku nedelju pred sobom, punu sukoba i dugo potiskivanih negativnih emocija koje sada mogu izbiti u prvi plan. Poslednje dve godine osećate kako vam život prolazi a vi kao da nemate uticaja na to – opustite se malo, nemojte kažnjavati partnera koji vas voli. Uživajte u prolaznom flertu ili avanturi. Volite svoj grad i ljude u njemu.

BIK – Dragi Bikovi, moji Zrenjaninci, pred vama je nedelja bez nekih posebnih dešavanja na poslovnom planu. Ako ste u prethodnim nedeljama obavljali neke razgovore na poslovnom planu, tokom ove nedelje može doci do realizacije planiranog. Možda baš zato ove nedelje počnete da rešavate lična pitanja vezana za finansije, kredit, novac od nekretnina. Ne bi bilo loše da prošetate do banke i dobijete informacije oko kredita, vaših primanja, dugovanja. Činjenica je da ne cvetaju ruže, neki članovi u porodici polako ostaju bez posla, klasična slika u našem gradu. Vi je sada posebno osećate. Morate sada napraviti plan kako preživeti ovu zimu – razmišljate o prodaji nekretnine, zemlje… Venera, vaš vladar će polako isploviti iz sazvežđa Škorpije, nema više iluzija i zaluđivanja starim stvarima. Jasno vam je sve, novca nema, pa nema. Slobodnim Bikovima sviđa se neko sa posla, a onima zauzetim naredna nedelja doneće iskušenja tipa konflikta sa partnerom baš oko novca koji je potrošen unapred ili još nije stigao. Nije trenutak da prebacujete partneru bilo šta kada je novac u pitanju, zna on to i sam. Volite svoj grad i ljude u njemu.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, moji Zrenjaninci, pred vama nije baš neka bitna nedelja, ali vi ćete se opet osećati sigurnije jer ste možda u prethodnom periodu doneli vrlo važne odluke i dosta ste toga uradili za sebe, tako da sada osećate da ste na pravom putu. Osećate se sigurnim, što i jeste istina. Kada su finansije u pitanju možete očekivati novac od već odrađenog posla, a Merkurov ulazak u znak Strelca početkom nedelje doneće razmišljanja o obrazovanju, kontakte sa nekim ko je daleko od vas, priče o putovanju za Novu godinu u inostranstvo. Kada su emocije u pitanju, niste baš nešto raspoloženi ove nedelje, postaćete malo nervozni, skloni konfliktima, jetkim odgovorima, nervozni. Primećivaćete sitnice i bićete spremni da reagujete na svaku reč koja je progrešna. Izgleda da ćete u narednom periodu sedeti na dve stolice – stara veza za koju dobro znate da nije za vas, kao i veza sa novom osobom koja dolazi preko posla, a koja vas intelektualno jako stimuliše i podsticajno deluje na vas. Savet bi bio da se ne zatrčavate. Tačno je da treba završiti sa prošlošću, ali se i nova osoba treba prethodno dobro proveriti, možda je i ona na neki način zauzeta. Polako, vreme će pokazati. Ne petljajte sa familijom, njihovi problem postaju sve teži. Ipak, volite svoj grad i ljude u njemu.

RAK – Dragi Rakovi, moji Zrenjaninci, početak radne nedelje biće vrlo dinamičan, spremite se na razna dešavanja na poslovnom planu. Situacija na poslu nije bila baš sjajna cele godine, ali evo nedelje u kojoj biste mogli nešto vrlo pozitivno da saznate i pokrenete. Kada su finansije u pitanju, to vas naravno najviše nervira jer ste tu najviše u problemu – od leta finansije su u znatnom padu i niste u stanju da povratite stara primanja. Možda se zato ipak trebate fokusirati na sređivanje kućnog budžeta – restriktivne mere su neophodne. Takođe, komunikacija oko promene posla, vesti, glasovi, informacije jesu u trendu i Merkurov ulazak u vaše polje posla može doneti konačno olakšanje ili dobru vest, čak i ako to ne podrazumeva odmah porast prihoda. Kada su emocije u pitanju, pred vama baš i nije sjajna nedelja – možete se razočarati u nekog od članova porodice već na samom početku nedelje. Spustite loptu i povucite se, jer se ionako u zadnjih dve godine osećate dovoljno loše. Ne treba vam sad rasprava sa najbližima. Ispraćate jednu tešku godinu u kojoj ste svi patili, pustite je da ode u miru. Osećate se usamljenim i izdanim, to je ipak subjektivni osećaj, oslobodite se nervoze i pokušajte opuštenije da komunicirate sa okruženjem. Živi ste, zdravi, loša godina je iza vas, a pred vama je nova šansa i bolji period, nemate razloga za depresiju. Volite svoj grad i ljude u njemu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, moji Zrenjaninci, pred vama je nedelja u kojoj ćete već u ponedeljak doživeti nagle zaokrete, naročito ako ste već duže vreme rešili da se selite, prodajete nekretnine i menjate sredinu. Eto vama događaja – zima je, sneg je pao, vanredno stanje, ali to nema veze sa vama. Kod vas se dešava svašta i pazite šta želite, ostvariće vam se. Događaji se tiču isključivo novca, ne preko posla, već od nekretnine, nasleđa ili tuđeg novca. Kupac za kuću kuca na vaša vrata, a vi niste načisto šta činiti. Dakle – krenite, prodajte, selite se. Nerviraju vas ukućani rođeni u znaku Riba, Bika, jer su agresivni, lenji, tvrdoglavi, a vi ćete morati sami da donesete odluku, bez podrške. Nije vam sada baš do ljubavi, novac, nekretnine i posao sada imaju prioritet. Umorni ste od besparice i od toga činjenice da porodica očekuje da vi sami sve obezbedite. Slobodni Lavovi mogli bi malo da izađu jer upravo na mestu za zabavu počinje novo, vrlo lepo poznanstvo. Iako vas to trenutno baš ne zanima,  nova ljubav je na pomolu. Sve je jasno, vi ste odluke već davno doneli, želite da menjate posao i sredinu, da prodate nekretninu. Pred vama je nedelja u kojoj bi se to moglo desiti, samo smanjite doživljaj i razradite taktiku. Volite svoj grad i ljude u njemu.

DEVICA – Drage Device, moji Zrenjaninci, kada je posao u pitanju pred vama je jedna mirnija nedelja. Vi ste već napravili taktiku i krenuli u realizaciju, period stresa i dilema je iza vas. Doneli ste odluku i ova nedelja potvrđuje da ste bili u pravu. Ako niste spavali prethodnih nedelja zbog posla, sada ćete ipak odahnuti jer ste odluke doneli. Poslovni partner će vam praviti dinamiku, postavljajući pred vas neke nove uslove. Držite se donetih odluka, morate napraviti prioritet. Ove nedelje veći je akcenat na dešavanja u porodici. Osećate se usamljeno jer je donošenje odluka na vama. Dinamika u porodici naglašena prethodne nedelje nastavlja se. Shvatićete da ste sami i da morate donositi odluke. Pokušajte bolje da organizujete svoje vreme. Doneli ste poslovne odluke, i sada je vreme za ljubav ako to sami dozvolite. Nemojte se osećati toliko odbačenim, usamljenim. Već krajem ove nedelje mogući su vrlo prijatni kontakti sa nekim ko dolazi iz inostranstva, uživajte u razgovoru bez obaveza. Volite svoj grad i ljude u njemu.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, moji Zrenjaninci. Sam početak nedelje za vas može biti obeležen napetošću i tenzijom u vezi nekog novca koji očekujete, naplatom dugovanja ili nečega što je trebalo da stigne odavno ali nije. Veoma ste iscrpljeni prethodnim dešavanjima, vaš život nikako da se sredi, trpite više nego što možete da izdržite i vaš život nikako da se stabilizuje. Znam da su vam svi astrolozi obećavali da će biti lakše kada Saturn izađe u oktobru, ali došao je i decembar a stvari ne idu baš najbolje. Verujte mi, izdržite još samo malo. Svaki znak je to iskusio, tako ćete i vi, sve će doći na svoje mesto. Iritira vas Mars iz sazvežđa Jarca, nove neprijatnosti su na vidiku, ali sve ćete to mnogo lakše podneti ove nedelje. Navikli ste se na to zadnjih dve godine. Očekujte priliv novca sredinom nedelje, to će vam povratiti nadu u bolje sutra. Kada je ljubav u pitanju, kao da ove nedelje niste baš zainteresovani za nove početke, više vas brine novac koji treba da stigne. Kao i svima, tako i vama  kažem : volite svoj grad i ljude u njemu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, moji Zrenjaninci, nešto vam ne ide od kako je jesen krenula. Srećom vi i niste baš neki optimista koji unapred sve uzima zdravo za gotovo. Polako shvatate da nešto nije baš u redu. Ne osećate se najbolje, a zdravlje je primarna stvar koju treba kontrolisati u narednom periodu. Ljudi u poslovnom okruženju polako vas izdaju i vi shvatate da zebnja koju osećate od leta ima realne osnove, ne možete verovati nikome. Na emotivnom planu, partner vas ogovara, razmislite kome ste poverili život, ljubav, tajne – verujte rođacima, prijateljima, sestri kada vam kažu da vas partner polako izdaje. Sa druge strane nemojte izigravati policajca i proveravati sve što partner govori. Pred vama su dve godine provere onoga što ste uradili u prošlosti. Onaj ko je zaslužio proći će ispit, a ako ste ukazali poverenje nekome ko to ne zaslužuje, pašće na ispitu već sada. Vi znate dobro s kim možete nastaviti dalje. Krajem nedelje vaši rođaci i prijatelji iz najbolje namere prenose vam nešto što bi trebalo da znate, verujte im. Volite svoj grad i ljude u njemu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, moji Zrenjaninci, vi polako gubite živce ove nedelje, međutim, Venera krajem nedelje ulazi u vaš znak i dobijate veliku satisfakciju. Krupne poslovne promene su pred vama. Studenti Strelčevi, dobro bi bilo da iskoristite ovaj decembarski rok, imaćete uspeh na ispitima, takođe ukoliko tražite posao moguće je da baš ove nedelje dobijete pozitivan odgovor na poslatu molbu. Pokrenite se, dobra godina je pred vama. Kada je ljubav u pitanju bolje je da se okrenete novim stvarima uprkos tome što bi se krajem nedelje prošlost mogla aktivirati – zaboravite na to. Ukoliko vas prošlost stigne, ne tražite u tome ništa što ima veze sa karmom. U pitanju je samo lična korist, odbacite to i okrenite se novim kontaktima i ljudima. Budite oprezni, ipak ove nedelje prošlost je ta koja vas može proganjati. Volite svoj grad i ljude u njemu.

JARAC – Dragi Jarčevi, moji zrenjaninci, cela ova nedelja kao po običaju kod vas je opet obeležena poslovnim dešavanjima i praktičnim stvarima. Nažalost, koliko god vi pokušavali da kontrolišete stvari, planirate i ugovarate, stvarnost je potpuno drugačija. Niste u stanju ništa da isplanirate. Zastoj na finansijskom, poslovnom planu, totalno će vas paralisati – blokade u komunikaciji obeležiće ovu nedelju. Potrebno je da prođe neko vreme pre nego što opet dobijete šansu na poslovnom planu, i zato ukoliko niste ništa uspeli da postignete u zadnje dve nedelje, popustite sada. Kada je ljubav u pitanju, bolje bi bilo da porazgovarate sa partnerom da se nesporazum ne bi produbio. Napravili ste neke greške i propuste tokom zadnjih meseci dok ste svu svoju pažnju usmeravali na posao. Ispravite sada to kroz razgovor. Shvatam da ste premoreni zbog poslovnih dešavanja ali ćete sada biti u situaciji da ako nešto sami ne preduzmete – partner će se sam povući jer se oseća zapostavljenim. Prošlost nije baš neko rešenje za usamljene Jarčeve, dajte šansu prijatelju. Volite svoj grad i ljude u njemu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, moji Zrenjaninci, kada je posao u pitanju – ništa novo na vidiku, ali  iako je takav trend, u vašoj glavi je prava bura i vi od sredine nedelje po običaju dižete revoluciju ni iz čega i rešavate da iz korena menjate sve. Teško vam je sa vama samima, srećom okruženje je naviklo i neće vas ozbiljnije shvatiti. Ukoliko ste emocijom vezani za posao, već duže vreme rešavate se da prekinete sve i dignete ruke od svega, međutim ne ide. Partner vas ne shvata ozbiljno. Navikao je na vaše ispade i potrebu da ga šokirate, tako da vas ni ovaj put neće shvatiti ozbiljno. Možda je najbolje rešenje za Vodolije da okupe svoje prijatelje pred kraj nedelje i uoči praznika provedu prijatan vikend sa ljudima koji vas vole i razumeju vašu promenjivu prirodu. Partner se ni ne trudi da vas shvati, to je u ovom momentu nemoguće. Smanjite doživljaj i prestanite da ga maltretirate preteranim očekivanjima. Razmislite o tome kako biste smanjili pritisak na finansijskom planu koji vas očekuje u drugoj polovini sledeće godine – nađite dodatni izvor prihoda ili promenite posao, prijatelji će vam pomoći. Vi volite svoj grad i ljude koji žive u njemu, vama nije potrebno posebno govoriti da treba te vrednosti da poštujete i volite.

RIBE – Drage Ribe, moji Zrenjaninci, nezadovoljni ste poslom ovih dana i mada biste se najradije posvađali sa svojim šefom i ljudima sa posla, vi ipak ćutite i indirektino stavljate do znanja da niste  zadovoljni. Pripazite na šta trošite novac jer vam ova nedelja ne donosi baš mnogo, može se desiti da ono na šta ste sigurno računali a tiče se novca – izostane potpuno krajem nedelje, zato oprez sa finansijama. Premoreni ste, previše ste se posvetili partneru, njegovim potrebama i problemima, okrenite se sebi. Prilično aktivan početak nedelje bez izgleda na finansijski uspeh usrećiće vas i učiniti nervoznim. Spustite loptu, sledeća godina daće vam rezultate na finansijskom planu koji sada možda kasne. Previše ste se posvetili partneru. Volite svoj grad i ljude u njemu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh