I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. oktobra

OVAN

Vaš vladar Mars nema egzaktnih aspekata tokom ovog perioda, pa možete da odahnete. Ipak, još uvek ispoljavate borbenost, posebno kada je reč o reformama i potrebi za nezavisnošću. Većina je zainteresovana za sve što je nekonvencionalno, za tehniku, nauku, nova otkrića. Naglašena je oblast finansija i tu se prilično dobro snalazite. Bitno je da završite sve važnije poslove i transakcije do petka. Retro Venera može uzburkati emotivne i erotske odnose, pod uslovom da niste načisto sa osećanjima prema novom partneru. Okrenite se sportu.

BIK

Venera, vaš vladar, menja smer kretanja u petak. Dakle, biće retrogardna do sredine novembra. Ukoliko ste vezani za rokove, potrudite se da do tog datuma zaključite važne ugovore, obavite dogovore ili zatražite saglasnost autoriteta. Možda ćete se okrenuti obavljanju rutinskih obaveza, uvođenju reda u svakodnevnom životu, konsultacijama sa saradnicima ali i medicinskim ustanovama ili sticanju saveznika u poslu. Biće prilike za obnavljanje emotivnih veza, za vraćanje u prošlost ili tajne ljubavi. Dobro razmislite o prioritetima. Obavite sistematski pregled.

BLIZANCI

Početkom nedelje se možete osloniti na žene jer je Mesec u vašem znaku. Odličan aspekt za javno delovanje, sve što se odnosi na medije, veći broj ljudi. Okrenuti ste intelektualnim poslovima i kontaktima sa ljudima iz kulturnog života. Merkur deluje na oblast kreativnosti, stvaralaštva, zabave i sporta. Donosi uspeh i dobru zaradu privatnicima, vlasnicima lokala, agencija, frizerskih i kozmetičkih salona. Pomalo ste nesigurni kada je reč o ljubavi. Teško odolevate iskušenjima, naročito na radnom mestu i osobi koja obleće oko vas. Nemir.

RAK

Sredinom nedelje ste pod uplivom Meseca, vašeg vladara. Aspekt pojačava senzibilitet i utiče na javne i partnerske odnose. Možda će se pojačati sumnja u nečiju lojalnost, iskrenost ili poslovne namere. Obratite pažnju na komunikaciju, birajte reči jer ste podložni uvredama i nepoverenju. Izbegavajte ekstravaganciju kada je reč o finansijama, ulaganjima, kupovini tehnike ili nekretnina. Bračni partner je sklon nesmotrenosti ili ćete biti u raskoraku oko zajedničkih planova i ciljeva. Povratak stare ljubavi ako ste slobodni. Bavite se sportom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ovo je period kada uživate u komunikaciji i kraćim putovanjima. Pažnja je usmerena na učenje, studiranje, predavanja, pisanje, razmenu znanja, informacija. Možete sređivati dokumentaciju, papirologiju, račune, knjigovodstvo. Nesumnjivo ste dominantni kada je reč o javnim odnosima i lako namećete svoje stavove, ako ste u ortakluku ili udruženju. Većina se povinuje vašem vođstvu ali i mišljenju koje zastupate. Retro Venera deluje na porodične odnose krajem vikenda. Posvetite se dragoj osobi i uživajte u muzici ili filmu. U odličnoj ste formi.

DEVICA

Vaša poslovnost dolazi do izražaja, kao i talenat za organizaciju. Merkur ima upliv na finansije i donosi prihode sa više strana, posebno kada je reč o trgovini i komercijalnim poduhvatima. Zanimljiv period za zanatlije, privatnike, jer će biti aktivnosti više nego obično. Prevashodno kada je reč o tehnici, mašinama, popravkama, pružanju usluga. Od petka se naoružajte strpljenjem jer će biti odugovlačenja, kašnjenja, otkazivanja sastanaka i dogovora. Predomišljanje u emotivnim i ljubavnim odnosima. Pažljivo vozite.

VAGA

Uglavnom ste u svom elementu jer vas štite Sunce i Merkur. Imaju dobar upliv na odnose sa okolinom, razmenu mišljenja i sklapanje novih poslova. Finansijska situacija je odlična ali budite na oprezu od petka. Venera kreće retrogardno, a kako deluje na materijalnu situaciju, uzdržite se od nepotrebnih troškova i ulaganja u rizične projekte. Aspekt je povoljan za vraćanje dugova ili vrednih stvari koje ste već otpisali. Iznenađenja su izvesna i na ljubavnom planu. Možda se pojavi neko ko je davno ostavio trag u vašem srcu. Imate moć regeneracije.

ŠKORPIJA

Kao da ste se pritajili i obavljate većinu aktivnosti iza zatvorenih vrata. Obične, rutinske stvari su nekako po strani ili ste nezainteresovani za sve što je konvencionalno. Uživate u krupnim projektima, poslovima od šireg društvenog značaja, humanitarnim akcijama i svuda gde je neophodna pomoć. Pridajete važnost konsultacijama sa istomišljenicima, obrazovanim i mudrim osobama i uvek ste spremni da naučite nešto novo. Venera kreće retro od petka i delovaće na emotivni život. Preispitivaćete svoj ljubavni status. Proverite krvni pritisak.

STRELAC

Nema značajnijih promena sve do petka. Društveni život je naglašen, kao i poslovna saradnja sa prijateljima, pokroviteljstvo raznih udruženja, klubova i asocijacija. Potom ulazite u fazu koja je pogodna za stvaralački nastrojene podanike znaka. Retro Venera stavlja u fokus  poslove vezane za bolnice, sanatorijume, klinike, hotele,ali i sve što ima veze sa administrativnim i poreskim službama. Sve što podrazumeva predanost i poverenje. S druge strane, čini vas tajnovitim u ljubavi, sklonim eksperimentisanju i obnavljanju veza. Entuzijazam vas ne napušta!

JARAC

Usmereni ste na karijeru, finansije i materijalnu sigurnost. Sunce i Merkur imaju dobar upliv na status i podstiču ambicije. Uglavnom, ciljevi se ostvaruju ali vodite računa da ne preterate u svojoj revnosti ili potrebi da se po svaku cenu dokazujete. Imate podršku važnih ljudi, autoriteta a bićete u prilici da realizujete poslovne aranžmane koji donose brze zarade. Ipak, Mars u polju novca predstavlja određen rizik, pa razmislite o svakoj novoj investiciji. Ne dozvolite da porodica i oni koje volite trpe zbog vašeg odsustva i okupiranosti obavezama. Opustite se.

VODOLIJA

Puni ste inicijative i uvek spremni da drugima pomažete. Do petka završite sve važnije poslove i transakcije jer retro Venera može doneti odlaganja. Utiče na finansije, donosi zarade, velika ulaganja i poslovne dogovore koji su izuzetno isplativi. Ipak, ovo je period kada obavljate preliminarne razgovore i kada se usaglašavate sa potencijalnim saradnicima. Lep period za studente, predavače, ali i sve koji poslovno sarađuju sa strancima. Iako ste skloni promenama, uzbuđenjima, sreća vas prati u ljubavi. Fizički ste aktivni i uživate u sportu.

RIBE

Većina je stvaralački nastrojena i postiže uspeh u umetnosti, muzici, sklikarstvu, pisanju. S druge strane, Mars je u polju koje donosi izvesna ograničenja, izuzev ako se ne bavite medicinom, tajnim poslovima. Takođe, ako radite u ustanovama zatvorenog tipa, poput bolnica, hotela, klinika i slično. Ako se osećate izolovano od javnosti, obratite pažnju na komunikaciju a naročito s kim sarađujete. Neophodna vam je podrška istomišljenika. Retro Venera donosi promene na emotivnom planu, pod uslovom da čeznete za nekim ko je na putu ili dalje od vas. Relaksirajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh