I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. marta

OVAN

Poslovna situacija se menja iz korena jer Mars, vaš vladar, u četvrtak prelazi u vazdušni znak i polje komunikacija. Osetićete potrebu za avanturama, kretanjem, pa se može desiti da se razletite na više strana. Potrudite se da se mentalno fokusirate na ono što je važno i da se previše ne uzbuđujete ako okolina nije u stanju da prati vaš tempo. Odličan period za pisanje, novinarstvo, obrazovanje, polaganje ispita, prenošenje znanja, informacija. Slobodni Ovnovi su u iskušenju da uđu u neku tajnu aferu. Skloni ste romantici, sanjarenju i velikim očekivanjima. Oprez u saobraćaju.

BIK

U četvrtak Mars napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, finansija, materijalne sigurnosti.To podrazumeva veći poslovni angažman u narednom periodu, ispoljavanje organizacionih sposobnosti i preduzimljivosti. Na neki način ćete odahnuti jer ste bili pod velikim pritiskom i željom da se dokažete. Sada se to ostvaruje ali na ležerniji i opušteniji način. Društveni život je u usponu, pa ćete uživati u neobičnom društvu i novim poznanstvima sa posebno talentovanim osobama. Povratak stare ljubavi ako ste bez stalnog partnera. U dobroj ste formi.

BLIZANCI

Mars, planeta akcije, započinje tranzit vašim znakom u četvrtak. Ulazite u izvanredan poslovni period jer vas drugi prihvataju kao lidera, vođu, autoritet. Aspekt podstiče mentalne kvalitete, verbalne sposobnosti, pa ste u poziciji da druge  animirate, inspirišete. Bićete konstantno u pokretu, što je idealno za sportiste, trenere, instruktore vožnje i sve koji se bave marketingom, komercijalnim poslovima. Ako zbog nagomilanih obaveza zapostavite emotivnog ili bračnog partnera, neće biti većih problema. Možda se samo pojačaju strasti, što i nije tako loše. Nemir.

RAK

Mesec je u fazi opadanja, a Mars, koji vlada vašim poljem karijere, prelazi u novi znak. Kao da se povlačite u svoju ljušturu ili ćete se posvetiti aktivnostima koje podrazumevaju neki vid izolacije, udaljavanja od svakodnevnice, javnosti. S druge strane, aspekt podstiče tajne poslove, planove, usmeravanje na projekte koji podrazumevaju temeljnu pripremu, dogovore, opsežne analize. Sreća vas prati na finansijskom planu. Uglavnom, profitirate kroz partnerstvo, ortakluke ili preko bračnog partnera. Mlađi su omiljeni kod suprotnog pola. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Naporan poslovni period se privodi kraju. Od četvrtka Mars napušta polje karijere a to znači da ćete znati na čemu ste i da se borbe sa konkurencijom završavaju u vašu korist. Shvatićete ko vam je pravi prijatelj, ko vas podržava, bez obzira na okolnosti, a ko veruje u vaše sposobnosti. Aktuelni su konstruktivni razgovori i dogovori sa autoritetima, potpisivanje važnih dokumenata. Dinamičan ljubavni period je rezervisan za slobodne podanike znaka. Ako ste u braku ili dužoj vezi izbalansirajte poslovni i privatan život. Izbegavajte slatkiše jer ste skloni hedonizmu.

DEVICA

Ulazite u nešto naporniji poslovni period od četvrtka. Mars utiče na sve znake, na pozitivniji način, jer ubrzava procese a kod mnogih poboljšava mentalne sposobnosti. Za vas je posebno zanimljiv jer ukazuje na poslove koji iziskuju mnogo više pažnje i koncentracije nego obično. Možda ćete se suočiti sa konkurencijom ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite javnim poslovima. Ipak, niko neće ozbiljnije poljuljati vaš status, niti popularnost koju uživate. Pomalo ste tajnoviti, kada je reč o ljubavi. Lako možete uleteti u romantičnu vezu ili se zaljubiti na prvi pogled. Prolazna nervoza.

VAGA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Čini vas osetljivijim za sve što se dešava u okolini i porodičnom okruženju. Aspekt stavlja u prvi plan javne odnose, susrete sa ženama, većim brojem ljudi. Ako je bilo većih troškova u prethodnom periodu, možete odahnuti od četvrtka. Mars prelazi u polje putovanja, obrazovanja, pa ćete više pažnje posvetiti temama koje volite. Egzaltirana Venera vas čini prijemčivim za potrebe emotivnog partnera i zaljubljivim ako ste slobodni. Vitalni ste ali skloni hedonizmu.

ŠKORPIJA

Dolazi do značajnih promena u javnim i partnerskim odnosima  od četvrtka. Vaš vladar Mars menja znak i prelazi u polje novca. Bavićete se nekretninama, osiguranjem, porezima, taksama,bankarskim operacijama, eventualno kreditima, pronalaženjem sponzora za određene projekte. Popušta napetost između vas i konkurencije, ortaka, a pokrenuće se i rešavanje pravnih stvari. Kao da lebdite na krilima ljubavi. Neko vas je uzdrmao od glave do pete ali to ste i tražili. Mlađi uživaju u sportu, zabavi, druženju. U odličnoj ste formi.

STRELAC

Privodite kraju svakodnevne poslove i obaveze. Od četvrtka dolazi do korenitih promena u poslovanju jer će Mars biti u opozitnom znaku u narednih  mesec dana. Biće to prilika da se istaknete u javnosti ili da se više usredsredite na timski rad, udruživanje. Obratite pažnju na komunikaciju, šta izjavljujete, potpisujete jer će se procenjivati svaka vaša reč. Uživaćete u raznolikosti, kraćim putovanjima i razmeni mišljenja, informacija. Ipak, najbolje se osećate u porodičnom okruženju, kraj onih koje volite. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

JARAC

Spremite se na rad bez predaha jer Mars prelazi u vaše polje svakodnevnih obaveza sredinom nedelje. Nekima donosi zaposlenje, novo radno mesto, ili promenu u režimu poslovanja. Možda ćete se prilagođavati saradnicima, kolegama, pomagati u obučavanju, učiti nešto novo, baviti se administracijom, knjigovodstvom, papirologijom. U svemu ćete se odlično snalaziti a obradovaće vas i finansijski učinak. Odlično se dopunjujete sa emotivnim partnerom a biće i kraćih putovanja, uživanja u zajedničkim šetnjama. Sklonost respiratornim smetnjama.

VODOLIJA

Vi ste od onih koji  nikada ne miruju. Stelijum planeta u vašem znaku ukazuje na mnoštvo ideja, razmenu mišljenja sa autoritetima, mladim osobama. Od četvrtka slabi pritisak koji vas prati već duže vreme. Možda ste rešavali probleme vezane za nekretnine, privatan biznis, ili nešto vezano za porodicu. U narednom periodu se usmeravate na nešto vedrije teme, obrazovanje, pedagogiju, rad sa decom, ili sportske aktivnosti. Izbegavajte finansijske špekulacije. Pratiće vas romantično raspoloženje, potreba za osvajanjem, udvaranjem. Strastvena ljubav ako ste slobodni. Krećite se što više.

RIBE

Usredsređeni ste na sebe, sopstvene potrebe i izuzetno senzitivni. Gotovo magijski privlačite sve oko sebe, svojom harizmom, a šta ćete od svega toga izvući na površinu, samo vi znate. Najbolje da se prepustite struji i stići ćete baš tamo gde stremite. Venera u vašem znaku podstiče kreativne, umetničke talente, pa je prava prilika da se istaknete u nekoj od tih oblasti, javnom poslovanju ili konsultacijama sa posebno zanimljivim osobama. Od četvrtka promene u porodičnom okruženju ili više poslova, renoviranja i slično. Uživajte u naklonosti partnera i onih koji vas obožavaju. Odmarajte se više.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh