I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. maja

OVAN

Nekoliko planeta blagotvorno deluje na vaše aktivnosti. Uran i Merkur proširuju mentalna interesovanja a stimulišu učenje, istraživanja, ispitivanja. Plenićete svojim originalnim idejama, zamislima, privlačiti prijatelje, nove poznanike. Neki će putovati, a većina biti u pokretu ili za volanom. Finansijska situacija je sve bolja, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Sunce u kući novca donosi uspeh u ekonomiji i povoljne okolnosti za širenje poslovnog uticaja. Iskoristite dobar upliv Venere da uživate u ljubavi ili privučete osobu do koje vam je stalo. Rekreirajte se.

BIK

Sunce u vašem znaku doprinosi većoj sigurnosti i boljoj organizaciji poslova. Lep aspekt sa Neptunom podstiče maštovitost, kreativnost, što je idealno ako ste naklonjeni umetnosti. Možete imati uspeha u finansijskim špekulacijama, transakcijama i uopšte, svemu što ima veze sa prihodima. Mars u kući novca često donosi troškove ali nisu isključeni ni novi poslovni aranžmani.Takođe, aktivnosti gde je bitna brza reakcija. U ljubavi ste prilično tajanstveni ali i strastveni. Mlađima predstoje tajne veze, susreti i lepa iznenađenja. Imate moć regeneracije.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur od srede postaje direktan, mada će par dana biti stacionaran. Praktično, od petka možete osetiti njegov pun potencijal. Sada ste u fazi kada realizujete planove i ciljeve, posebno ako to podrazumeva timski rad. Biće puno sastanaka, dogovora, interakcija sa strankama, klubovima, udruženjima ili socijalnim ustanovama. Trudite se da stvari držite pod kontrolom i ništa ne prepuštate slučaju. Obratite pažnju na bitne životne odluke. Uživaćete u društvenim kontaktima a neki su u iskušenju da prijateljstvo pretvore u ljubav.Vežbajte samokontrolu.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku što je odlično za afirmaciju u društvenom životu. Okruženi ste sa puno ljudi a ženski uticaji mogu biti  značajni za realizaciju planova. Direktno kretanje Merkura ubrzava komunikaciju, poslovne dogovore a neki će imati priliku za putovanje. Aspekt je povoljan za trgovačke, administrativne i intelektualne poslove. Venera donosi optimizam i čini vas diplomatom a nekima popravlja emotivni status. Može vas privući osoba na visokom položaju ili će se romantična ljubav razviti kroz poslovne kontakte. Verujte u sebe.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Položaj Sunca omogućava afirmaciju i napredovanje bez naročitog truda. Ipak, skloni ste autoritativnosti i nezavisnom delovanju. Dok Mesec tranzitira vaš znak, u utorak i sredu, osećaj superiornosti i egzaltiranih osećanja može biti pojačan. Doprinosi većoj popularnosti u društvu. To je i prilika da zatražite podršku, bilo finansijsku ili verbalnu, ako vam je neophodna u značajnijim projektima. Izbegavajte veće finansijske troškove.Venera u polju inostranstva donosi ljubav na putu, mlađima na fakultetu. Izuzetno ste vitalni i skloni regeneraciji.

DEVICA

Ovo je period kada ste izuzetno aktivni i produktivni na poslovnom planu. Mars u kući karijere često donosi borbenost, sklonost rizicima bez kojih nema napredovanja. Na pomolu su novi aranžmani ili ortakluci. Merkur je od srede direktan a to će značiti veću brzinu i efikasnost. Ima upliv na finansije, vraćanje dugova, na osiguranje, kredite, sponzorstvo i dobijanje podrške. Sve što ste planirali sada možete realizovati. Dosta se oslanjate na bračnog ili emotivnog partnera. Ostali će uživati u strastvenim susretima. Osetljivost reproduktivnih organa.

VAGA

Dobri poslovni odnosi početkom nedelje mogu uticati na rast popularnosti ako ste na značajnijoj poziciji. Žene su vam posebno naklonjene ili ćete sa njima ostvariti odličnu saradnju. Direktno kretanje Merkura možete iskoristiti za realizaciju dogovora, potpisivanje važnih ugovora ili sklapanje ortakluka. Nisu isključena iznenadna putovanja, nova saznanja, ideje i uspeh u učenju. Javni i društveni život je u usponu. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Mnogi će se zaljubiti na prvi pogled ili ostvariti ljubav iz snova. U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA

Ako ste bili frustrirani zbog kašnjenja i nepoštovanja rokova onih sa kojima sarađujete, sada možete da odahnete. Od srede se realizuju svi dogovori i poslovna putovanja. To će vas dodatno motivisati na finansijska ulaganja i nove projekte. Za neke je ovo period kada se mogu zaposliti ili produžiti poslovni ugovor. Situacija na radnom mestu je sve bolja a osetićete i naklonost pretpostavljenih. Venera u kući rada često inicira emotivne susrete kroz poslovne kontakte. Moguća poslovna saradnja sa bračnim partnerom. Skloni ste prehladama i zato se utopljavajte.

STRELAC

Direktno kretanje vašeg vladara karijere započinje od srede. Kako je njegov trenutni uticaj usmeren na kreativnost, sport, pedagoške aktivnosti, decu, umetnost, možete očekivati bitnija dešavanja u toj oblasti. Inteziviraće se odnosi sa ljudima iz kulturnog života ili ćete češće posećivati galerije, pozorišta, knjižare, bioskope… Dok je Mars u opozitnom znaku, budite obazrivi u javnim diskusijama i partnerstvu. Možda je bračni partner nervozniji nego obično. Lep period za zaljubljivanje ako ste slobodni. Uživajte u sportu.

JARAC

Ovo je period kada puno pažnje posvećujete radu i privatnim poslovima. Uglavnom se radi o porodičnom biznisu, radu u kući, nekretninama. Direktno kretanje Merkura ubrzaće  aktivnosti i dogovore sa ukućanima a možda i preseljenje. Neki se afirmišu kroz zabavu, umetnost, sport ali i saradnju sa strancima ili stranim firmama. Od srede je povoljno razdoblje za ulaganja ili finansijske špekulacije ako ste tome naklonjeni. Venera ima harmoničan uticaj na porodična zbivanja i odnos sa dragim osobama. Biće više izlazaka i zabave za mlađe. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Sredinom nedelje se inteziviraju javni odnosi i ortakluci. Realizujete kraća putovanja, susrete, dogovore. Stižu vesti, pisma, informacije koje željno očekujete. Odličan period za učenje, polaganje ispita, studiranje ili predavanje. Dolazi do izražaja vaš poslovni talenat i sklonost ka inovacijama. Najviše uspeha imaju inženjeri, tehničari, svi koji se bave naukom, kompjuterima i modernim zanimanjima. Mars u petoj kući je odličan za bavljenje sportom. Biće puno zabave. Zanimljivi susreti su izvesni na mestima za rekreaciju i fitnes centrima. Opustite se.

RIBE

Naglašeno polje zarada ukazuje na dobitke i na intezivnije bavljenje materijalnim vrednostima. Merkur donosi prihode sa više strana, sitniji novac ili vraćanje dugova. Za neke je ovo prilika da naprave svojevrstan inventar ili da se posvete budućim planovima. Dosta ste intelektualno nastrojeni, skloni učenju ili pisanju. Većina aktivnosti je vezana za privatnost, biznis ili  rad kod kuće. Možda još niste završili renoviranje ili volite da sa ukućanima delite svakodnevne aktivnosti. Tolerancija u odnosu sa emotivnim partnerom je najvažnija. Alergije.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh