I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. jula

OVAN

U utorak Mars, vaš vladar, menja znak. U narednom periodu deluje na oblast kreativnosti, sporta, zabave. Osetićete veći priliv energije, entuzijazma i oduševljenja. Idealno za pridobijanje pažnje publike, pod uslovom da se bavite odgovarajućim poslovima. Bićete popularni ako ste uključeni u neki vid zabave, sportskih takmičenja i javnih manifestacija. Mogući su iznenadni dobici ako ste skloni finansijskim špekulacijama. Iako ćete dosta vremena provoditi u društvu, sa prijateljima, partnerom, uživaćete i u porodičnom krugu. Sklonost povredama.

BIK

S obzirom da Venera, vaš vladar, menja znak u sredu, očekujte dosta promena u svakodnevnoj komunikaciji. U prvom planu mogu biti porodični odnosi, posebno ako poslujete sa bliskim rođakom, sređujete papirologiju vezanu za nekretnine. Budite pažljivi kada je reč o nasledstvu, zakupu zemljišta, iznajmljivanju stanova, lokala i nerešenih pravnih pitanja. Mars deluje na privatnost i ukazuje na živu atmosferu u domu, možda renoviranje, popravke. Izbegavajte rasprave sa ukućanima. Mlađi su skloni evociranju romantičnih uspomena i nostalgiji. Gastritis.

BLIZANCI

U utorak Venera napušta vaš znak. Donosi veći priliv novca ako ste kreativni ili se bavite poslovima vezanim za lepotu, žene, porodični biznis, hranu… Neki će započeti nove projekte ili dobiti ponudu za dodatni angažman. Ovo je period brojnih kontakata, konsultacija, kraćih putovanja, organizacionih poslova, menadžmenta. Možete se pozabaviti regulisanjem papirologije, dokumenata. Vešti ste u izbegavanju nesuglasica, iako će emotivni partner imati neodoljivu potrebu za nametanjem svog mišljenja. Iscrpljenost.

RAK

U utorak je totalno pomračenje Sunca u vašem znaku. Mars će toga dana napustiti vaš znak i aktivirati polje novca. Obično je indikator novih poslovnih aktivnosti, povećanja zarada, korištenja vanrednih okolnosti u karijeri. Javlja se sklonost ka rizičnim potezima, ali bi to trebalo izbegavati do kraja meseca. Na neki način ste osetljiviji na temu porodice, ili ćete ispoljavati brigu oko nekoga, rešavati međusobne nesporazume. Od srede će Venera imati čaroban upliv na ljubavne i emotivne odnose. Zaljubićete se ili obnoviti vezu sa nekim iz prošlosti. Reuma.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Svako pomračenje Sunca, vašeg vladara, izuzetno je značajno. Kako se dešava u utorak i deluje na oblast podsvesti, obratite pažnju na signale koje vam šalje telo. Istovremeno će i Mars tranzitirati kroz znak Lava gde ima snažno dejstvo. Dakle, dosta planeta ima upliva, a od vas zavisi kako ćete reagovati. Pojačaće se volja, energija, potreba za isticanjem, napredovanjem, savladavanjem prepreka. Bitno je da konstruktivno usmerite energiju i sve što poželite – ostvarićete! Krajnje je vreme da se pozabavite emotivnim i porodičnim životom. Vitalni ste, ali ne preterujte ni u čemu.

DEVICA

Ova nedelja je puna dešavanja i promena. Skloni ste udaljavanju od svakodnevnih obaveza ili poslova koji iziskuju veći napor. Ono što ste do sada postigli daje rezultate, što će se ispoljiti i kroz finansijski uspeh. Od dogovora sa saradnicima mnogo očekujete i to s pravom. Trenutno ste u pregovorima kako da isplivate iz teškoća ili ograničavajućih okolnosti. Ostvarićete sve što ste naumili ako sarađujete sa ženama ili kulturnim institucijama. Najzad ste u prilici da se više zabavljate, izlazite sa prijateljima, a moguća je i nova ljubavna romansa. Nemir.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u sredu tako da će u narednom periodu biti naglasak na karijeri. Može doneti uspeh u društvenim delatnostima, poslovima koji su namenjeni ženama, u umetnosti, diplomatiji ali i pravnim stvarima. Daje neku vrstu popularnosti, omiljenosti u javnom životu ili ćete biti u centru pažnje više nego obično. U prilici ste da pokrenete nešto novo, pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji. Ne dozvolite da vas poslovne obaveze toliko zaokupe da zapostavite porodični i ljubavni život. Razmislite o zdravijem načinu ishrane.

ŠKORPIJA

Mars, najzad, menja znak i donosi veći priliv energije a samim tim i ambicije. Sada je prilika da planove sprovedete u delo ili pokrenete novi biznis. Ova nedelja je zanimljiva za pregovore ako se bavite inženjerstvom, trgovinom ali i vojnim zanimanjem. Budite spremni za promene, iznenađenja, možda i rivalstvo, ako ste skloni pionirskim poduhvatima. Stižu lepe vesti iz inostranstva, a nije isključeno i da na brzinu spakujete kofere i otputujete sa bračnim partnerom. Iako su se kod većine razbuktale strasti, istovremeno ste i romantični. Vitalnost je na zavidnom nivou.

STRELAC

Do sada ste se bavili finanasijama, prihodima, rashodima, investicijama, uglavnom, ozbiljnijim temama. Na neki način, možete da odahnete jer stižu lepe vesti kada je reč o novcu. Od srede Venera donosi prihode od ortakluka, ili preko partnerstva. Oslobodićete se dugova, ako ih je bilo. Čekaju vas uspešna putovanja, pregovori sa inostranstvom, učešće na važnim konferencijama, simpozijumima ili sportskim takmičenjima. Odnos sa emotivnim partnerom postepeno prelazi u romantičniju fazu ili ćete praviti planove o zajedničkom životu. U odličnoj ste formi.

JARAC

Solarno pomračenje je u opozitnom znaku, u utorak. Akcenat je na partnerstvu i javnim odnosima. Značajno je za autoritete, rukovodioce, javne ličnosti. Možete biti u centru pažnje kada je reč o važnim pregovorima, potpisivanju poslovnih ugovora. Sredinom meseca će biti još jedno pomračenje, baš u vašem znaku, tako da je ovo period koji ćete pamtiti po značajnijim dešavanjima. Sve što sada uradite imaće dalekosežnije posledice. Ulazite u fazu harmonije i boljeg razumevanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Nova ljubav ako ste slobodni. Više se relaksirajte.

VODOLIJA

Ulazite u fazu koja podrazumeva bavljenje popravkama, remontom, pružanjem različitih usluga. Sve što se odnosi na organizaciju privatnog biznisa, zakupa, nepokretne imovine, farme, obrade zemlje ili poslova sa domaćim životinjama. Kako će od utorka Mars delovati na javne i partnerske odnose, obratite pažnju na komunikaciju i pravne poslove. Možda ćete se pozabaviti registracijom vlasništva, privatizacijom i regulisanjem odnosa sa ortacima. Poželjno je da sa bračnim partnerom ne ulazite u rasprave. Simpatija na radnom mestu ako ste mlađi. Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE

Od utorka će Mars u polju rada pojačati tempo, tako da nećete dizati glavu od posla. Na neki način ćete uživati, biti zadovoljni kako se stvari odvijaju jer se radi o poverljivim odnosima sa saradnicima i klijentima. Odličan period za administrativne poslove, sve što je povezano sa poreskim službama, finansijama, osiguranjem i raznim vidovima uslužnih delatnosti. Sreća prati i stvaralački nastrojene podanike znaka. Venera deluje na oblast kreativnosti ali i ljubavi. Čini vas brižnim, romantičnim i zaljubljivim. Neko će vas oboriti s nogu. Više se odmarajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh