I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. februara

OVAN

Sve do sredine nedelje je aktuelan izazovan aspekt Marsa sa Suncem koji naglašava žestinu, borbenost, strastvenost. Puni ste inicijative, nestrpljivi da što pre vidite rezultate svojih napora ali bi bilo poželjno da se klonite preterivanja. Za nove projekte i poduhvate još nije pravi momenat što će vam saradnici dati do znanja. Najviše vas opterećuju finansije, iznenadni troškovi ali i isplate koje mogu kasniti. Sjajan period za prijateljske susrete i obnavljanje emotivnih veza ako vas neko i dalje intrigira. Energija je na zavidnom nivou ali je neophodno da je kanališete.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Uticaće na poslovnu situaciju, karijeru i status. Inače, već duže vreme ste fokusirani na ovu oblast, bavite se poslovnom strategijom a neki razmišljaju o korenitoj promeni. Iznenađenja su izvesna i to kada ih najmanje očekujete a kulminacija je u četvrtak. Sačuvajte zdrav razum i ne talasajte previše ako vas prozivaju zbog propusta ili  nedovoljne stručnosti. Slobodni Bikovi će uživati u osvajanju osobe koja ih privlači na magnetski način. Mogući problemi sa cirkulacijom, venama, ako ste tome skloni.

BLIZANCI

Merkur je retrogardan i u polju obrazovanja, studiranja, putovanja, inostranstva. Studente usmerava na učenje, pripremu ispita koji već duže vreme odlažu ili pisanje seminarskih, diplomskih radova. Nešto je komplikovanija situacija ako se bavite transportom, saobraćajem, izvozno-uvoznim poslovima, jer može biti odugovlačenja. Sve se odvija mnogo sporije a nije ni povoljan period za sklapanje novih ugovora i sporazuma. Putovanje sa emotivnim partnerom je dobitna kombinacija jer ćete brzo zaboraviti na sve probleme. Obratite pažnju na krvni pritisak.

RAK

Fokusirani ste na privatan biznis, velike poslove, bankarske operacije, sve u vezi poreza, osiguranja. Neki su naklonjeni rizičnim finansijskim potezima ili projektima koji podrazumevaju investicije. U potrazi ste za sponzorima, ljudima koji obezbeđuju podršku, kako materijalnu, tako i verbalnu. Pre svega, ako se bavite politikom, naukom, poslovima od opštedruštvenog značaja. Dobra strategija i samodisciplina su od ključnog značaja za uspeh. Početkom nedelje je Mesec u vašem polju doma, porodice i čini vas senzitivnim za potrebe ukućana, dece, partnera. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce u izazovnom aspektu sa Marsom ukazuje na sklonost rizicima. Direktni ste, ne trpite odlaganja a drugima stavljate do znanja da sa vama nema kompromisa. Možda je bolje da u komunikaciji sa autoritetima budete fleksibilniji, pre svega, ako sklapate nove poslovne ugovore ili ortakluke. Nikako da uskladite želje sa realnošću, ali biće pozitivnih pomaka ako se bavite preduzetništvom, privatnim biznisom, proizvodnjom ili berzanskim poslovima. Društveni život je prilično uzbudljiv a na pomolu su i romantična poznanstva ako ste slobodni. Izbegavajte stres.

DEVICA

Retro Merkur vas je usporio a neke vratio na poslove koji su ostali nezavršeni. Ne dozvolite da se obaveze gomilaju jer će to umanjiti efikasnost u ispunjavanju ciljeva koje ste sebi zacrtali. Dobićete podršku kada se najmanje nadate ili saradnika koji će vas usmeriti na suštinski važne stvari. Sve do kraja meseca nećete dizati glavu od posla ako se bavite uslužnim delatnostima, medicinom, trgovinom, tehnikom, sekretarskim i administrativnim poslovima. Više se bavite sobom nego potrebama emotivnog partnera ali, za sada, nailazite na razumevanje. Više se odmarajte.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Delovaće na polje kreativnosti,zabave, sporta, ljubavi. Usmerava na aktivnosti koje volite, sve što radite iz ljubavi ili na oblasti gde ispoljavate svoje talente. Moguće su promene ako se bavite privatnim biznisom, iznajmljujete prostorije, vlasnik ste neke agencije, modnog ili kozmetičkog salona, fitnes centra i slično. Finansijske špekulacije izbegavajte do kraja meseca. Raspoloženi ste za zabavu, druženja, upoznavanja a biće i romantičnih susreta, udvaranja. Krećite se što više.

ŠKORPIJA

Za vas je druga polovina nedelje dinamičnija i puna preokreta. Mesec će biti u vašem znaku, u izazovnom aspektu sa Marsom, što ukazuje na iznenađenje, možda neku stresnu situaciju. Uglavnom, ako se bavite privatnim biznisom, sa nekim ste u ortakluku. Većina planeta stavlja akcenat na privatnost, porodicu, pa nije isključeno rešavanje problema oko nekretnina, izdavanja stanova, kupovine i slično. Najbolje se osećate kod kuće sa onima koje volite. Biće prilike za opuštanje i uživanje sa emotivnim partnerom. Naučite da se opustite.

STRELAC

Poslovi su se nagomilali a vi trčite na sve strane. Naglašeno polje komunikacija ukazuje na mnoštvo susreta, dogovora, razmenu informacija, vesti, na kraća putovanja, obavljanje telefonskih razgovora, na pisanje… Ne odvija se sve baš brzinom koja bi vam odgovarala ali na to niste u prilici da utičete. Dobra strategija je od presudnog značaja u ovom periodu jer vas samo to može sačuvati od razbacivanja energije. Promene na emotivnom planu ako ste do sada bili usamljeni. Eventualno, vraćanje u prošlost, obnavljanje starih veza. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Početkom nedelje Venera napušta vaš znak i prelazi u polje novca, zarada. Podrazumeva lakše obavljanje poslovnih pregovora, dobijanje podrške od žena ili njihovu odlučujuću ulogu u karijeri, napredovanju. Aspekt je presudan u diplomatskim pregovorima, obavljanju pravnih poslova, sve u vezi umetnosti, mode, javnosti. Finansijska situacija je sve bolja a biće i poklona. Naklonjeni ste hedonizmu, uživanju a prati vas sreća u ljubavi. Jedno prijateljstvo polako prerasta u nešto mnogo više. Vitalni ste.

VODOLIJA

U vašem znaku je večina planeta a početkom nedelje Venera započinje svoj tranzit. Od vas zavisi kako ćete iskoristiti podršku koju imate jer nije lako upravljati različitim energijama. U prvom planu su susreti sa autoritetima, moćnim ljudima, ali i sa obrazovanim, mlađim. Dobijaćete kontradiktorne informacije, mnoštvo poverljivih, tajnih, pa budite obazrivi u javnom obraćanju i donošenju konačnih odluka. Odličan period za upoznavanje, pronalaženje srodne duše ali i prijateljske susrete. Ipak, više naginjete nezavisnosti, slobodi. U odličnoj ste formi.

RIBE

Na neki način ste se distancirali od javnosti, svakodnevnih događaja i prepustili stvarima koje vas inspirišu. To može biti pisanje, istraživanje, studiranje, proučavanje neobičnih oblasti. Aspekti naglašavaju poslove koji se tiču zatvorenih ustanova, bolnica, istraživačkih centara. Biće  dosta tajnih razgovora, konsultacija iza zatvorenih vrata, što je od prevashodne važnosti za pravnike, advokate. Partneru ste prepustili inicijativu ali se sve odvija kako želite. Uživanje daleko od očiju javnosti. Neophodno vam je da dosta vremena provodite sami kako bi se regenerisali.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh