I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. aprila

OVAN

U petak je mlad Mesec u vašem znaku. Biće naglašena potreba za kretanjem, akcijom, sportovima, promenom. Ukoliko ste u nedoumici čemu dati prioritet, ne žurite. Šanse da započnete nešto novo su na dohvat ruke a to će vas ohrabriti da se još više fokusirate na ono čemu stremite. Mars podstiče na brzu komunikaciju, transport, saobraćaj, kraća putovanja. Pomalo ste tajanstveni kada je reč o planovima i emotivnom životu. Kao da ste u raskoraku između onoga što želite i realnosti što će bitno uticati na odnos između vas i drage osobe. Konstruktivno usmerena energija osobodiće vas napetosti.

BIK

Ovo je period kada se dosta oslanjate na prijatelje, saradnike ili ste usmereni na timski rad. Društvene aktivnosti okupiraju vašu pažnju ali i ekonomski problemi. Dok je Mars u polju novca koristite svaku priliku da uvećate saldo ili ste raspoloženi za nove projekte, poslove koji daju brze rezultate. Budite spremni i  na iznenadne rashode, troškove na koje niste računali. Ipak, uživate veliku popularnost, naročito među ženama, a možete dobiti i finansijsku podršku u nekom umetničkom projektu. Platonska ljubav ili romantična sanjarenja, tajni susreti. Skloni ste hedonizmu.

BLIZANCI

Mars u vašem znaku deluje podsticajno na sve aktivnosti. Privlačite pažnju okoline svojom mentalnom energijom, a to ima pozitivan efekat na karijeru. Uz to, lako se prilagođavate promenama, zahtevima tržišta, brzo shvatate svaku situaciju. Sve to doprinosi javnom uspehu ako se bavite politikom ali i kreativnim poslovima, pisanjem, diplomatijom. U drugoj polovini nedelje možete zaključiti dugoročni poslovni ugovor. Prilično se dobro snalazite sa različitim iskušenjima na ljubavnom planu. Izbegavajte afere. Jačajte imunitet.

RAK

Mlad Mesec kod vas aktivira oblast karijere u petak. Ukoliko ste pod određenim pritiskom ili se borite sa kontradiktornim stavovima okoline, povucite ručnu. Za par dana će sve biti jasnije a otvoriće se i nove mogućnosti za napredovanje ili rešavanje problema. Trenutno vam odgovaraju poslovi u tišini, nešto što radite iza scene, bez upliva sa strane. Lep period za studente, profesore, sve koji se bave obrazovanjem ili su poslovno vezani za inostranstvo. Prilično ste sentimentalni, ranjivi i prijemčivi za suprotni pol. Moguća romansa na putu. Prijaće vam relaksacija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pod utiskom ste da se nešto dešava a da ne znate kako da se postavite. Mlad Mesec pokreće određena pitanja vezana za inostranstvo, obrazovanje, dodatno školovanje ili edukaciju. Prinuđeni ste na usklađivanje sa okolinom, preuzimanje dodatnih odgovornosti ili davanja obećanja za koja niste spremni. Sve što sada preduzimate, radite, podložno je vrednovanju, kritici od strane nadređenih i šefova. Izbegavajte impulsivnost i neadekvatne reakcije u odnosu sa emotivnim partnerom. Tenziju koju osećate ublažite kroz sportske aktivnosti.

DEVICA

Iako se poslovi gomilaju i nemate ni trenutak za predah, ne žalite se. Prija vam dinamika jer su rezultati bolji nego što ste očekivali. U prednosti su trgovci, prodavci, sportisti, vojna lica, inženjeri. Merkur u polju javnosti i partnerstva stavlja u prvi plan konsultacije, dogovore, usaglašavanja, pravne i zakonske poslove. Druga polovina nedelje je povoljna za rešavanje dugoročnih problema i zaključivanje ugovora. Sada ste spremni za otvoren razgovor sa emotivnim partnerom i raščišćavanje svih nesuglasica. Više se odmarajte.

VAGA

S obzirom da je mlad Mesec u opozitnom znaku, ovo može biti zanimljiva nedelja. Na pomolu je sklapanje novog ortakluka, udruživanje sa istomišljenicima ili iniciranje pionirskog poduhvata. Većina obavlja paralelne poslove ili aktivnosti koje se međusobno dopunjuju. Uživaćete u novim kontaktima, susretima, konstruktivnim dogovorima sa saradnicima ili klijentima, ako se bavite privatnim biznisom. Vikend iskoristite za uživanje uz emotivnog partnera,provod sa prijateljima. U dobroj ste formi mada se mogu javiti prolazne alergije.

ŠKORPIJA

Naklonjeni ste ozbiljnijim temama ili finansijskim poduhvatima koji podrazumevaju neku vrstu rizika. Povoljan je period za obavljanje bankarskih poslova, sve što je povezano sa osiguranjem, kreditima, alimentacijom, nasleđem, transakcijama, investiranjem. No, pre toga je neophodno da se oslobodite prošlosti, odnosno, svih dugovanja ili neraščišćenih poslovnih odnosa. Kraj nedelje je rezervisan za donošenje zaključaka ili potpisivanje dugoročnih projekata. Uvek ste raspoloženi za druženje, udvaranje, izlaske. Izbegavajte pušenje i zadimljene prostorije.

STRELAC

Metodičnost i istrajnost vam pomažu da izađete na kraj sa nagomilanim obavezama i poslovima. Većina se odlično snalazi u privatnom biznisu i aktivnostima koje podrazumevaju kreativnost. Obratite pažnju na finansijske transakcije i dobro razmislite o ponudi koja podrazumeva neku vrstu rizika. Ako se oslanjate na članove porodice, nemate razloga za brigu, ali potražite i savet pravnog lica. Najbolje se osećate kod kuće. Prilično idealizujete ljubav a možda i emotivnog partnera ili ste u potrazi za uzbuđenjima. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC

Ove nedelje je mlad Mesec koji će pokrenuti rešavanje privatnih problema. Fokus je na biznisu, nekretninama ili političkim temama. Mogu se otvoriti stare rane, konflikti sa opozicijom, konkurencijom ili nekim članom porodice. Ipak, sada ste u prilici da sve to sanirate i stavite tačku na nešto što je bilo sporno dugi niz godina. Biće prilike za kraća putovanja, konsultacije sa zanimljivim i kreativnim ljudima. Odnos sa emotivnim partnerom se sve više produbljuje, pa razmišljate o životu pod istim krovom. Reumatske  tegobe ako ste tome skloni.

VODOLIJA

Oslobodili ste se tenzije i sada možete da se pozabavite temama koje vas inspirišu. Biće prilike za finansijske špekulacije,operacije sa devizama ili igre na berzi. Mars aktivira polje kreativnosti, sporta, sve što se odnosi na zabavu, igru, šou-biznis, prezentacije i slično. Uglavnom, lako dolazite do prihoda ako se bavite modom, lepotom, umetnošću, medijima, filmom, televizijom…Ne dozvolite da vas okupiranost obavezama udalji od onih koje volite i porodice. Priuštite emotivnom partneru nezaboravan izlazak, večeru. Šetajte.

RIBE

Stelijum planeta u vašem znaku je izuzetno povoljan a od vas zavisi kako ćete to iskoristiti. Entuzijazam je na zavidnom nivou i prilično zarazan po okolinu. To doprinosi sve boljoj saradnji sa drugima a podrazumeva i protežiranje od strane autoriteta, javnosti. Petak je interesantan za zaključivanje poslovnog ugovora ili pokretanje nečeg novog. Obratite pažnju na kritike, pravne stvari i interakciju sa militantnim ustanovama. Spremni ste na sve kada je ljubav u pitanju a to nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za vas nema neosvojivog cilja. U odličnoj ste formi.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh