I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 1.10.do 7.10.

OVAN – Dragi Ovnovi, od samog početka ova nedelja je mogla krenuti pomalo nervozno. Polako gubite interesovanje za emotivna pitanja i sve više vas zaokuplja polje posla, novca, rešavanje realnih životnih problema na materijalnom planu. U ponedeljak mlad mesec u Ovnu mogao je doneti od ranog jutra stres i nervozu a tokom dana loše vesti u vezi nekih vama bitnih ljudi.Trebalo bi da neke već  započete poslove realizujete baš tokom ove nedelje a egzaktni aspekt konjukcije Saturna i Merkura u Vagi mogao bi da realizuje neki važan ugovor, potpis ili saradnju. Sve vas više interesuje da posao vežete za neko drugo mesto, grad ili čak inostranstvo. U tome ćete čak i uspeti u narednom periodu, budite uporni. U petak zvanično Saturn izlazi iz sazvežđa Vage i vi konačno rešavate neke emotivne dileme koje su vas pratile tokom zadnje dve godine. Tačno znate ko je dobar za vas a ko nije. Okrenite se poslu, novcu i ulaganjima, imaćete uspeha.

BIK – Dragi Bikovi, vi već neko vreme trpite veliki pritisak od strane partnera i krijete svoje nezadovoljstvo, prećutkujući dosta toga jer mislite da će tako biti lakše i da ćete izbeći konflikt. Moguće je da tražite i opravdanje za takvo stanje partnera jer je njegova poslovna situacija vrlo komplikovana već duži period pa tumačite da je agresivnost i nervoza koju vam upućuje – posledica toga. Sve u svemu, nemojte se zavaravati jer sukob nije privremen. Sa druge strane sada da započinjete neku drugu vezu, pogotovo ove nedelje za vikend, kada Venera bude ušla u Devicu,moguće je ali osobe koje vam prilaze nisu baš adekvatne -nešto nedostaje. Možda vam smeta razlika u statusu ili godinama, zato je bolje da ne započinjete ništa osim prijateljstva i da još malo istolerišete starog partnera. Dobra poslovna nedelja ako želite da radite nešto sa nekretninama, možda je sada pravi trenutak.

BLIZANAC – Dragi Blizanci, budite tolerantniji ove nedelje jer vas sredina nece baš razumeti, a pogotovo porodica i vaši najbliži. Tumačiće vaše ponašanje kao nestalno i vrlo promenljivo i što je najgore, i vama samima će se činiti da ne znate šta hoćete. Idealizujete, i nije baš trenutak da ulazite u nove neproverene veze jer ne vidite jasno situaciju. Spustite loptu i ne maštajte toliko, Venerin ulazak u Devicu usmeriće krajem nedelje vašu pažnju na kuću, dom i porodicu i neposredno životno okruženje. Komšiluk može da vam donese novo poznanastvo i ljubav, ali vi niste trenutno za nove veze. Stari partner prebacuje i nije zadovoljan vašim stavom ili vas podseća na neke vaše reči iz prošlosti. Što se tiče posla, nedelja pred vama ne donosi baš neke nove izazove i možete uživati u onome što ste odradili u prethodnih nekoliko meseci. Opustite se i pokušajte realnije da gledate na život.

RAK – Dragi Rakovi, narednih nedelju dana nećete biti baš sjajno raspoloženi. Povučeni ste, osetljivi i nepoverljivi prema svima. Iza vas je teško i napeto leto i ako ste uspeli da sačuvate staru vezu – strah koji će vas pratiti u narednih godinu dana da ne ostanete sami je bezrazložan jer ako vas partner do sada nije izneverio, od sada neće sigurno. Posao je bio uzrok svemu i dosta stresa koji ste preživeli te ste ga projektovali na pratnera. Poslovna situacija se sada stabiliše kao i finansije, pa se polako možete opuštati. Period stabilizacije je pred vama i ako ste imali u prethodnim nedeljama neka obećanja u vezi posla, to sada može polako da se realizuje. Neko iz inostranstva može vam pružiti pomoć oko posla. Ova nedelja je nekako presudna u vezi pravnih ugovora, papira I odluka koje bi vas mogle skrenuti u nekom drugom pravcu a vi kao da nemate snage da završite započeto . Ne osećate se baš najbolje, nervoza stomaka je prouzrokovana stresom na poslu. Obavite ipak važne razgovore, nemojte ih odlagati.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi, polako ćete osećati probleme ove nedelje koji vam se uvlače u porodične odnose,dakle problem na relaciji vi i vaši roditelji ili vi i vaše dete. Nažalost, time ćete se baviti naredne dve godine. Bolje bi vam bilo da se okrenete poslu – manji priliv novca mogao bi vam ulepšati ovu nedelju i skrenuti misli sa partnera koji vas iritira svojim ponašanjem i nerazumevanjem vaših potreba. Ukoliko ove nedelje započnete neke pregovore oko posla, kuće, nekretnina,obrazovanja, inostranstva  – sve bi to imalo više uspeha nego razgovori sa familijom koji vas uporno iscrpljuju. Pokrenite se i počnite da maštate o vlastitom poslu, promeni posla ili nastavku obrazovanja, imaćete više uspeha.

DEVICA – Drage Device, krajem nedelje Venera konačno ulazi u vaš znak te bi ljubav mogla biti aktuelna pogotovo sa nekim sa kim radite, međutim to će vas naterati na preterani oprez i sumnjičavost i možda na jedan praktičan stav kada je ljubav u pitanju, što će vašem partneru delovati sebično. Moguće je da se sa partnerom dogovarate oko praktičnih i konkretnih stvari i pitanja, tekućih rešavanja, kućnih, svakodnevnih popravki, zanemarivajući na trenutak emocije. Dobra poslovna nedelja za vas. Mlad mesec u ponedeljak doneo je sukob sa mlađim članom porodice a utorak može doneti poziv za posao i ozbiljnije poslovne razgovore. Dobri saveti i podrška nekih vaših prijatelja iz inostranstva u vezi posla.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, ove nedelje slavite izlazak Saturna iz vašeg znaka. Mislim da vam je on dosta pomogao ali i iscrpeo zadnje dve godine ali ste bar raščistili sa starim i pogrešnim vezama. Nažalost,  ulazak Venere u Devicu nosi opet izlaz u nekoj tajnoj vezi – ostavite se za sada toga, bolje je da budete neko vreme sami. Dosta ste nepoverljivi prema partnerima i mislim da ste trenutno u pravu, stanje će se popraviti za koji mesec a sada bolje uživajte u samoći i satisfakciji koju polako dobijate na poslu. Imate dosta posla i zadovoljstvo i mir u poslovnom okruženju.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, Saturn u petak ulazi u vaš znak i vi koji ste prva dekada ovog znaka. Osetićete polako blokade i rušenje skoro na svakom planu, već od petka pa do početka sledeće nedelje. Naravno da ste vi jedan stabilan znak koji nikada ne odustaje i bori se do kraja ali je možda upravo sada pravi trenutak da problema ne ostavljate za sutra i da ih rešavate odmah. U suštini, tokom nedelje se ništa značajno ne dešava osim što sam kraj nedelje može biti posebno stresan. Nezadovoljni ste emotivnim životom a nove osobe koje vam prilaze zauzete su, te u startu shvatate da to nije za vas. Središte pažnje u narednom periodu treba usmeriti ipak na novac i gubljenje pozicije vezane za posao, kao i gubitak energije da se suočite sa problemima koji nadolaze kroz posao. Morate biti disciplinovani i ne trošiti novac unapred – odustanite od kredita, a planove za nekretnine ako ste sada pokrenuli odložite za sredinu sledeće godine.

STRELAC – Dragi Strelčevi, zadnjih nedelja bili ste okrenuti više ka druženju i prijateljima nego ka poslu i emotivnim partnerima. Može se dogoditi da baš ove nedelje odjednom u vaš život ušetaju dve osobe pogotovo ako ste aktivni na internetu ili putujete i krećete se. Niste ni sami sigurni za koga da se opredelite. Vreme će pokazati, možda je bolje da za sada samo pričate i komunicirate sa ljudima. Nije ovo baš nedelja za početak novog posla. Ako ste propustili da uradite nešto tokom prošlih nedelju dana,  sada kao da ste izgubili trenutak ili situaciju. Smirite se i sačekajte povoljniji momenat. Možete se osloniti na poslu na ljude koji rade za vas ili su statusno ispod vas, neki će vam zaista mnogo pomoći.

JARAC – Dragi Jarčevi, ove nedelje vam više prija da budete sami bez obzira da li imate nekog ili ne, i više se okrećete poslu, karijeri i vlastitom napredovanju. Imali ste iscrpljujući period i sada niste u stanju da pružite ljubav, već samo analizirate propuštene situacije. Vaše opšte stanje može se opisati kao zabrinutost za posao i finansije. Možda i jeste u pravu ali ste previše time opteretili i sebe i svoje bližnje. Realno gledano, ovo je dobra poslovna nedelja koju startujete sa vešću ili saradnjom preko žena, mada ste skeptični – ipak će se stvari popraviti krajem nedelje kao i vaše raspoloženje.

VODOLIJA – Drage Vodolije, sve više vas opterećuje partnerovo ponašanje jer vam uskraćuje slobodu i mogućnost da samostalno odlučujete u vezi vama važnih stvari. Posla je sve više i vi ćete morati da se saberete. Spustite loptu i realno i disciplinovano pristupite rešavanju nekih važnih zaostalih poslovnih pitanja. Niste u prilici da sebi dozvolite luksuz da se odmarate, jer ove nedelje možete biti opomenuti u vezi nekih propusta koje ste napravili tokom zadnjih nedelja. Drage Vodolije, dolaze vam ozbiljniji poslovni i finansijski izdaci, uozbiljite se i pazite na novac i posao. Za vas je luksuz da se opuštate u nastupajućem periodu – morate se bolje organizovati.

RIBE – Drage Ribe, ove nedelje Venera ulazi u vaše polje ljubavi i to u trenutku kada ste vi skoro i odustali od partnera koji vas je mogao prilično nervirati zadnjih nedelja, ali neka mala sitna pažnja, poklončić i vi ćete povratiti veru u ljubav. Čuvajte se da ne idealizujete partnera, pogotovu ako je iz prošlosti jer mi se čini da ćete u narednom periodu češće sretati ljude koje dugo niste videli. Romantičan glas, sitna pažnja mogla bi vas vratiti unazad, a to baš i nije dobra ideja – ne vidite jasno stvari. Sa druge strane, želećete iz korena da menjate neke stvari na emotivnom planu i ako budete strpljivi, u tome ćete i uspeti tokom sledeće godine. Posla će biti sve više ali će vam nekako novac kliziti iz ruku. Razmišljate o kreditu ili pozajmici od nekog rođaka. Mislim da ćete time uspeti da rešite neke goruće probleme u porodici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh