I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 07.01. do 14.01.

OVAN – Dragi Ovnovi, vašem astrološkom polju posla približava se mladi mesec 11. januara, što je svakako sjajno jer označava novi početak i nove šanse. Na prvom mestu, ovo znači uvećanje prihoda – dakle novac stiž, a od 11. pa najkasnije u roku od 7 dana ako radite privatno biće veće količine novca, i zato se radujte. Sve što u ovom periodu radite može unaprediti vaš posao i karijeru. Kada je ljubav u pitanju, tu nema mnogo lepih vesti. Ne znam šta vam je ovih dana, malo ste u vezi pa malo niste… Svađate se, ljubomorišete, pravite scene. Ako ste u vezi ili braku vidim da nije lako, mislim da ste napeti i da vam sve smeta. Prebacivaćete partneru svašta ali nemojte upadati u afektna stanja jer da kažete nešto zbog čega će vam kasnije biti žao. Bolja je varijanta ako ste slobodni Ovan jer možete ući u vezu sa nekim od vatrenih znakova – Lavom ili Strelcem, baš preko posla. Glava vas boli već neko vreme i ne možete da spavate.

BIK – Dragi Bikovi, mlad mesec 11.januara doneće vam vesti iz inostranstva – mogući put, papir, poziv. Studenti Bikovi odlično će se pokazati u januarskom ispitnom roku i zato knjigu u ruke pa koliko stignete posle ovih praznika – imaćete sreće. Kada je ljubav u pitanju tu morate malo razmisliti. Ako ste slobodni i želite da započnete novu vezu izgleda da vam prilaze ili zauzete osobe (to morate dobro proveriti) ili osobe koje baš nisu na dobrom glasu. Možete pokazati veliko interesovanje za osobu koja živi daleko od vas, možda u inostranstvu ili u drugom gradu. To bi bila još i najbolja varijanta, ali pazite ipak jer pred vama je vreme velikog iskušenja na emotivnom planu. Bojim se da ćete se vezati za osobu koja neće pokazivati dovoljno razumevanja, podrške i ljubavi. Zdravlje je dobro i dobro se osećate.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, kada je posao u pitanju pred vama je nedelja u kojoj ćete morati da napravite plan kako da dođete do novca. Da li su u pitanju sponzori, kredit, nečija ulaganja, sve jedno je jer će cela nedelja biti u tom znaku. Pravićete planove i radićete, a oni koji rade u timu imaće prilično uspeha naročito ako je to saradnja na duži rok. Kada je ljubav u pitanju, ovaj tranzit Marsa preko Vodolije vama baš odgovara i zato ćete imati interesantne susrete i poznanstva, a ako ste sa nekim započeli vezu tokom ovih praznika – možete računati da će se to nastaviti. Ako ima nekih problema na polju llubavi, oni su vezani za dilemu između dva muškarca, i bojim se da ćete se u narednom periodu pokazati baš kao pravi Blizanac. Da vam kažem da ne sedate na dve stolice – uzalud je, ali ipak razmislite, ne vraćajte se na prošlost. Moguće je da vas stigne prehlada ovih dana.

RAK – Dragi Rakovi, neće vam biti lako ove nedelje kada je posao u pitanju jer ne znate kome da verujete. Tokom nedelje ćete dobijati razne informacije, voditi neke razgovore i pregovore za koje ne želite baš da se zna. Sa druge strane trpite pritisak, kritike na vaš račun u vezi nekih poslova iz prošlosti, i to vas jako nervira. Možete ući u konflikt i narocito11.januara pokušati da prekinete neku saradnju. Moram vas upozoriti da bilo kakava akcija u ovom periodu uopšte neće doneti dobre rezultate po vas. Zato se smirite malo i razmislite da li su kritike možda opravdane. Kada je ljubav u pitanju tu je bolaj situacija, naročito od 11. januara jer mlad mesec može doneti novu vezu i poznanstvo. Nema boljeg perioda ukoliko želite da idete na odmor ili put, sada je trenutak. Dobro se osećate i možete se zaljubiti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV – Dragi Lavovi, kada je posao u pitanju, veoma ambiciozna nedelja je pred vama. Imate potrebu da ostvarite kontakt sa inostranstvom i sve više razmišljate o tome da odete negde ili da radite za inostranstvo. U principu, imate novca ali na žalost sve to ode kako i dođe. Vapite za odmorom. Mars koji šeta sazvežđem Vodolije veoma vam smeta i zato ćete imati utisak da vas sredina napada, pritiska ili da trpite kako na poslu tako i od partnera. Bićete veoma osetljivi i skloni svađi, ali na emotivnom planu ipak ništa značajno. Što se tiče zdravlja, dobri ste, mada umorni od posla.

DEVICA – Drage Device, mladi mesec u Jarcu 11.januara na vas dobro utiče u sferi posla jer vam se može dogoditi da započnete neku novu saradnju. Muče vas intrige i priče koje kruže oko vas. Imate osećaj da nista ne možete da kontrolišete kada je posao u pitanju. Ništa ne zavisi od vas i ne znate šta će se desiti. Kada je ljubav u pitanju, moram da kažem da vam ovaj Mars u Vodoliji može doneti prilične probleme, sukobe sa partnerom, familjom, ljubomoru i nezadovoljstvo. Možete imati posla sa partnerom koji je prilično posesivan i sklon da vam prebacuje sve i svašta. Nije baš trenutak za razgovor po bilo kakvom pitanju, bolje je da ćutite. Pazite da se ne povredite, to bi možda moglo da se desi na poslu.

Christmas decoration on defocused lights background

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, nedelja pred vama veoma vam odgovara kada je posao u pitanju jer vam može pomoći i mlad mesec u Jarcu koji se dešava 11. januara, kao i tranzit Marsa preko Vodolije, zato krenite u akciju. Ako niste zadovoljni nečim, možda je sada trenutak da to kažete, a ako ne postignete dogovor, vreme je da tražite drugi posao jer od 11.- tog  pa u roku od sedam dana, može vam biti ponuđen novi posao. Niste baš sigurni u sebe i svoj sud, takođe ni u ljude koji vas savetuju, ali verujte, nemate šta da izgubite. Kada je ljubav u pitanju, tu su stvari takođe veoma dobre. Ako ste slobodni, može vam prići vrlo zanimljiva osoba – popularna,vezana za medije, radio, televiziju, sport. Takođe, možete imati lepa poznanstva na mestima za zabavu i rekreaciju. Ako ste u vezi ili braku, imaćete osećaj da vas partner pritiska i ograničava već  duže vreme. Puno ste radili, i osećate umor, ali nije baš trenutak za odmor.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, konačno jedna dobra nedelja pred vama na početku nove godine. Malo smo vas mi astrolozi zaplašili ulaskom Saturna u vaš znak, ali evo nedelje u kojoj možete biti zadovoljni sobom kada je posao u pitanju. Problem može da se pojavi po pitanju novca i cele ove nedelje pričaćete samo o tome, kao i o nekim nekretninama. Dakl, ili ćete ulagati u nekretnine, imati neke izdatke oko njih ili ćete imati izvesne probleme oko stana ako ste podstanar. Možda da od 11.- tog potražite drugi stan ili da tražite kupca za svoj stan. Kada je ljubav u pitanju tu vas baš i ne mogu obradovati, pogotovo ako ste slobodni. Može vam se svideti neko ko je zaista vredan pažnje, interesantan, popularan, a jedini problem biće to što vam ne uzvraća emocije. Možda ovo nije baš nedelja za ljubav ali jeste za posao i nekretnine. Ljubav će doći. Pazite na imunitet i grip.

STRELAC – Dragi Strelčevi, kada je posao u pitanju, jedna dobra nedelja je pred vama, naročito od 11.januara. Studenti Strelčevi bi trebali da uče i izlaze na ispite u januaru, jer će imati uspeha. Oni koji rade, ulaze u nedelju u kojoj će im nadređeni davati još više odgovornosti i ukazivati veliko poverenje. Dobra nedelja je i kada je ljubav u pitanju, naročito ako vam se sviđa neko sa posla. Vatreni znaci vam veoma odgovaraju, naročito Lavovi i Ovnovi. Svesni ste da privlačite pažnju nekog kolege i ljubav će uskoro zakucati na vaša vrata. Malo ste se ugojili za praznike ali ništa strašno, dobro se osećate.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je jedna dobra nedelja u kojoj ćete mnogo toga dobrog uraditi i pokrenuti. U vašem znaku će se 11.januara mlad mesec zahvaljujući kojem ćete uspeti da završite sve što ste započeli. Možete tog dana dobiti jedan veoma važan poziv za sastanak i poslovni razgovor ili vam neko od pretpostavljenih može vratiti poverenje koje ste bili poljuljali zadnjih godinu dana. Kada je ljubav u pitanju i tu ste konačno postali aktivni jer se Venera šeta vašim znakom. Pružaju vam se mogućnosti sa više strana i slobodni Jarčevi će imati zaista prijatne momente i iznenađenja. Imaćete ipak osećaj da je partner veoma zahtevan, i ovo važi za zauzete Jarčeve. Moraćete da popustite, iako to nije baš vaša osobina. Čuvajte se povrede u saobraćaju.

VODOLIJA – Drage Vodolije, brine vas novac i to će biti glavni problem ove nedelje. Imali ste rashode za praznike i tokom ove nedelje očekujte gomilu računa i neočekivanih rashoda što će vas baš zabrinuti. Novac kako dođe tako i ode. Mars u vašem znaku čini vas prilično nervoznim i razdražljivim, ne možete da ćutite, naprosto – morate da kažete. Kada je ljubav u pitanju i tu se nervirate maksimalno, možete ući u konflikt sa partnerom ili sa nekim ko priča nešto loše za vašeg partnera. Generalno, nije baš neko vreme za nova poznanastva i ljubav, i ako vam se neko dopada razmislite da li je baš to ono što želite. Pod stresom ste, i verujem da se niste baš sjajno proveli za praznike, taj trend se nekako nastavlja i ove nedelje. Izdržite i trudite se da ne ulazite u konflikt sa ljudima. Mozete se prehladiti, a i glava vas često boli ovih dana.

RIBE – Drage Ribe, kada je posao u pitanju, pred vama je jedna dobra nedelja u kojoj možete doživeti podršku ili pomoć prijatelja na položaju. Ako ne radite, možete očekivati i da vam baš prijatelji jave da ste dobili posao ili da vam mogu pomoći oko posla. Podrška, protekcija i pomoć stižu ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, ako ste slobodni može vam se svideti taj isti ko vam je pomogao oko posla, neko na polozaju ili osoba od autoriteta. Interesantna i veoma dobra nedelja kada je ljubav u pitanju, obeležena novim počecima i poznanstvima. Dobro se osećate, zdravi ste, ali vas više brine zdravlje nekih članova vaše porodice

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh