I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period do 28. januara do 3. februara

OVAN

U prvoj polovini nedelje možete biti prilično konfuzni ili će vas drugi slabije razumeti. Izazovan aspekt Marsa sa Neptunom čini vas manje borbenim, nesigurnim ili će intuicija biti zakočena. Zato bitne odluke donosite od petka, ako ste pod pritiskom. Rasteretite sebe suvišnih obaveza i lakše ćete izlaziti na kraj sa nepredviđenim problemima. Oni mogu biti  povezani sa putovanjima, poslovima sa inostranstvom ili saradnjom sa obrazovnim ustanovama. Prenaglašene strasti mogu poremetiti ravnotežu u odnosu sa partnerom. Ljubav na prvi pogled ako ste mlađi. Sklonost infekcijama.

BIK

Ono što vas može iritirati u ovom periodu su finansije.Izbegavajte rizične transakcije, zaduživanje, kredite, investicije. Nekima će rasti apetiti ili će biti prilično nerealni u svojim procenama kada je reč o zaradama, očekivanjima… Sačekajte kraj nedelje i o svemu razmislite hladne glave. Ako je neophodno, posavetujte se, obavite konsultacije sa nekim u koga imate poverenje. Bračni ili emotivni partner  je trenutno najsigurnija opcija. Slobodni Bikovi su na dobrom putu da izgube glavu za nekim ko ih neodoljivo privlači. Alergije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI

Dobar aspekt Merkura i Marsa je još uvek aktuelan što možete iskoristiti za brzo rešavanje poslova. Takođe, za dogovore sa strancima,saradnicima iz udaljenih krajeva, drugih gradova ali i visokoobrazovanim ustanovama. Neki će se uspešno pozabaviti prevođenjem, lingvistikom, trgovinom, ili transportom.Prva polovina nedelje je povoljna za javne poslove, susrete sa umetnicima, medijima. Potom se možete opustiti i uživati u mentalnoj stimulaciji, razmeni mišljenja ili nadmudrivanju sa emotivnim partnerom. Opustite se uz dobru knjigu.

foto: sosa oja

RAK

Kako Mesec raste sve ste samopouzdaniji. Druga polovina nedelje je pogodna za  javne susrete i kontakte sa većim brojem ljudi. Žene mogu biti od pomoći u situacijama gde gubite kontrolu ili poslovima gde se rešavaju socijalni problemi. Finansijski ste ojačali a biće prilike i za nova ulaganja. Poslovi sa inostranstvom  ne idu onim tempom na koji ste računali, posebno kada je reč o transportu. Nema potrebe da bilo šta forsirate jer će se sve rešiti u dogledno vreme. Ako čeznete za nekim ko je daleko, strpite se… Tajne ljubavi. Prilično ste vitalni.

LAV

Oslobodili ste se tenzije u odnosu sa drugima, naročito autoritetima. Sada ste spremni za pregovore,potpisivanje važnih ugovora i udruživanje sa onima sa kojima ste na istim talasnim dužinama.Povoljan je period za sportske aktivnosti, pohađanje kurseva, usavršavanje u nekoj oblasti,učešću na seminarima, konferencijama od opštedruštvenog značaja. Izbegavajte hazard, finansijske špekulacije još neko vreme. Mlađi su raspoloženi za izlaske, zabavu, tajne susrete, eksperimentisanje i neki vid avanturizma. Kanališite energiju kroz sportske aktivnosti.

DEVICA

Okupirani ste svakodnevnim obavezama,birokratskim poslovima, pružanjem usluga.Komunikacija sa saradnicima je odlična, kao i sa potčinjenima, ako ste u ulozi šefa. Sve što je važno završićete u rekordnom roku ako se bavite privatnim biznisom. Većina je angažovana oko porodičnih stvari, renoviranja, popravki ili su u fokusu uslovi života. S druge strane, imate uspeha u svemu što je javno, vezano za umetnost, kreativnost, stvaralaštvo. Posvećeni ste emotivnom partneru, ispunjavanju želja i uglavnom, uživate u ljubavi. Puni ste energije.

VAGA

Ako razmišljate o osnivanju sopstvenog biznisa, na dobrom ste putu da to i realizujete u bliskoj budućnosti. Možete se pozabaviti papirologijom,pitanjem registracije, pravnim stvarima. S druge strane, neki će skrenuti pažnju na sebe svojim kreativnim sposobnostima, inovacijama, posebno kada je reč o obrazovanju, pedagogiji i radu sa decom, omladinom. Ipak, dok traje izazovan aspekt Venere sa Marsom i Neptunom, podložni ste iluzijama, pa budite oprezni u finansijskim transakcijama. Nesvakidašnja emotivna i ljubavna uzbuđenja ako ste slobodni. Čuvajte se virusa.

ŠKORPIJA

Nestabilan finansijski period još uvek traje. Poželjno je da se uzdržite od rizika, bilo kakvih eksperimentisanja ako se bavite privatnim biznisom. Možda ćete razotkriti prevaru, obmanu ili shvatiti da ste bili u iluziji što se tiče nekih saradnika. Ipak, to nije nešto što vas može uzdrmati ili isključiti iz igre. Neophodno je da razvijete strategiju koja odgovara vašim ciljevima i da se ne obazirete na prepreke. Prilično je burno i na emotivnom planu. Ako vas je neko razočarao, osvrnite se oko sebe i shvatićete da imate izbor. Nova ljubav na vidiku. Respiratorne infekcije.

STRELAC

Ovih dana ste preduzimljivi i postižete zavidne rezultate na mnogim poljima. Upliv Marsa u vašem znaku odgovara sportistima i onima koji obavljaju poslove gde je fizička spremnost od prevashodne važnosti. Takođe, zanatlijama, ali i naučnicima. Jupiter je u dobrom aspektu sa Venerom i Neptunom a to ukazuje na finansijski uspeh. Uživate podršku autoriteta, viših krugova ali i udruženja koja su usmerena na humanitarne ciljeve. Ušuškali ste se i ne izlazite iz svog doma jer se tu osećate najsigurnije. Uživate u pažnji i ljubavi porodice. Sklonost prehladi.

JARAC

Kod vas je prisutna potreba za radom u tišini, izolaciji, daleko od očiju javnosti. Iako ste društveno  aktivni još uvek postoje kolebanja jer nemate jasnu sliku o tome kako da ostvarite ciljeve. Neki će se usmeriti na tajne aktivnosti, dogovore, traženje podrške ili poslove u inostranstvu. Obratite pažnju na administraciju, dokumenta, sve što se odnosi na papirologiju i potpisivanje ugovora. Takođe na grandiozna obećanja, sve što nema čvrste temelje. Pomalo lebdite na krilima mašte kada je reč o ljubavi, odnosu sa emotivnim partnerom. Pažljivo u saobraćaju.

VODOLIJA

Komunikacija sa okolinom je od prevashodnog značaja. U prilici ste da zaključite korisne ugovore, finansijske poslove sa advokatima, pravnicima, bračnim partnerom. Izvesna su partnerstva, konsultacije o projektima vezanim za kulturu, obrazovanje, medije, telekomunikacije, inovacije, moderne tehnologije. Glavni problem su finansije, ulaganja, pod uslovom da zavisite od sponzora, ortaka u poslu. Društveno ste aktivni i stičete mnoštvo novih prijatelja. Draga osoba vas može iznenaditi izlivom ljubomore. Izbegavajte stresne situacije.

RIBE – Maksimalno ste usredsređeni na karijeru i finansije. Međutim, rezultati nisu  dovoljno ubedljivi. Nije do vas jer ne možete da utičete na okolnosti. Možda ćete se pozabaviti propustima od ranije ili pažljivije razmotriti nove ponude. U ovoj fazi rešavate komplikovanije probleme ako se bavite pravom, advokaturom i državnim poslovima. Tajni dogovori i razgovori sa autoritetima, važnim osobama, razrešiće mnoge dileme. Za mnoge od vas je emotivni status prilično zamršen, tajnovit. Zaljubljivi ste, skloni romantici, maštanju, velikim očekivanjima. Osetljivost. 

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh