I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period do 1. januara

OVAN – Ove nedelje dominira zanimljiv aspekt između Marsa i Neptuna.Većina je naklonjena avanturama, putovanjima , različitim poduhvatima. Od ličnog razvoja zavise rezultati , ali potrudite se da postavite dobre temelje budućoj sreći u  poslovima vezanim za muziku, pronalaske, inovacije, umetnost,filozofiju, humanitarne delatnosti.Aspekt usmerava ka otvaranju duhovnim vrednostima a Venera i Saturn u polju karijere donose popularnost u javnosti.Privlači vas neko sa kim poslovno sarađujete ako ste mlađi.Puni ste energije i elana.

BIK – Početkom nedelje Venera menja znak i tranzitiraće vaše polje inostranstva, studiranja. Naglašeni su kontakti sa starijim osobama, autoritetima, profesorima, pa nisu isključene konsultacije ili  važni poslovni pregovori. Druga polovina  nedelje je daleko povoljnija jer je aktuelan aspekt sa Suncem.Podstiče društvenost, tako da možete ostvariti mnoštvo korisnih konsultacija, potpisati važne dokumente i ugovore sa inostranstvom.Budite  umereniji u zahtevima prema bračnom partneru. Čeka vas prijatno iznenađenje na putu ako ste slobodni. Reumatske tegobe.

BLIZANCI – Raspoloženi ste za timski rad,društvene kontakte i zbližavanje sa drugima. Merkur u polju partnerstva i javnih odnosa ukazuje na razmenu ideja sa ljudima iz prosvete, sa piscima, novinarima, mladima.Neće izostati ni finansijski učinak jer povoljni aspekti najavljuju podršku sa više strana,nekima raspolaganje nasleđem.Dobici od ortakluka, poslovnih saradnika ali i preko bračnog partnera. Krajem godine je Mesec u vašem znaku što obećava dobru zabavu.Biće udvaranja,raznih iskušenja ,ako ste mlađi, ali i vraćanje staroj ljubavi.Sklonost infekcijama.

RAK – Mesec pravi brojne aspekte pa će i vaše raspoloženje, shodno tome, varirati. Uglavnom,  prijatni susreti, iznenađenja, pokloni, naklonost javnosti i okrenutost društvenim događanjima.Većina je uspešna ako se bavi kreativnim delatnostima, sportom ili privatnim biznisom.Kontakti koje sada ostvarujete mogu biti značajni u političkom napredovanju . Budite pažljivi u sudskim procesima vezanim za imovinu. Venera u polju braka ima srećan upliv za sve koji su u potrazi za emotivnim partnerom. Više se družite, izlazite i ne zapostavljajte fizičku aktivnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Naglašeno polje rada i vladar karijere u njemu ukazuju na dinamičnu nedelju koja je pred vama.Venera je povoljna za sve koji su kreativni, posluju sa ženama, bave se uslužnim delatnostima , trgovinom, kozmetikom, medicinom, farmacijom. Uživate naklonost saradnika ali i poslovnih partnera .Druga polovina nedelje je interesantnija za umetnike,sve koji su skloni javnim nastupima jer ih očekuju primamljive ponude i aranžmani.Preprliću se ljubav i posao ako ste bez stalnog partnera. Ostali su aktivni u porodičnom krugu.Puni ste energije.

DEVICA – Izuzetno ste pokretljivi, uvek spremni na akciju, kraća putovanja. Mars  donosi mnoštvo susreta, brzo sklapanje dogovora, bavljenje pravnim stvarima, ili konsultacije sa pravnim licima.Obavljanje administrativnim poslovima, papirologijom, dokumentima ili sređivanjem knjigovodstva.Naglašeno polje kreativnosti može biti zanimljivo za sve koji su vlasnici butika, salona lepote ili upravljaju fitnes centrom.Biće dogovora sa članovima porodice.Ostali će uživati u zabavi, zavođenju i naklonosti drage osobe.Vitalni ste.

VAGA – Početkom nedelje Venera menja znak pa će i vaše raspoloženje biti drugačije.Fokus je na privatnim poslovima ili dešavanjima unutar porodice. Dok je Mars u polju novca obratite pažnju na troškove. Skloni ste rasipanju ili vam novac lako klizi iz ruku.Imate uspeha u učenju, studiranju, predavanju,komercijalnim poslovima, administrativnim, trgovini.Biće iznenadnih susreta, poziva, dogovora ili potpisivanja novih poslovnih ugovora. Uživaćete u krugu prijatelja, porodice. Možda vas privlači neko stariji ako ste slobodni.Povećajte unos svežih namirnica ako patite od alergija.

 

ŠKORPIJA –Nemirni ste, aktivni i vrlo ambiciozni. Mars u vašem znaku naglašava sportski duh,  takmičenje, jaku volju i uspeh u svemu što podrazumeva rizik i hrabrost. U drugoj polovini nedelje je aktuelan aspekt sa Suncem koji stavlja u prvi plan autoritete. Brzo rešavanje delikatnih situacija ako se bavite militantnim poslovima,radite u vojsci, policiji, ali i istraživačkim centrima.Dobar je i za inženjere, hirurge, mehaničare, trgovce, livce.Raspoloženi ste za posete bliskim rođacima ili će interakcije sa njima biti naglašene.Potrudite se više oko partnera.U top formi ste.

STRELAC – Merkur u vašem znaku naglašava komunikaciju.Znatiželjni ste, spremni za razmenu ideja, mišljenja, prepisku,analiziranje. Česta su kraća putovanja i kontakti sa mlađim osobama, intelektualcima i osobama koje deluju inspirativno na vas.Kako je naglašeno polje prihoda i novca,  ulazite u period kada rešavate važna materijalna pitanja ili status. Pred vama su dugoročni projekti i poslovi koji definišu budućnost.Raspoloženi ste za druženja, uživanje u provodu sa onima koji su vam dragi, bračnim partnerom.Uživajte u rekreaciji.

JARAC – Lepi aspekti u vašem znaku utiču na dobro  raspoloženje i ukazuju na brojna dešavanja.Venera, kao vladar karijere, doprinosi uspehu u diplomatskim i pravnim poslovima. Uživate ugled  a proširićete i krug istomišljenika. Obavićete važne razgovore sa moćnim i uticajnim ljudima što će biti okidač za postizanje uspeha u svemu čega se latite. Prednost dajete timskom radu i sprovođenju novih reformi. Mlađi su skloni zaljubljivanju, traženju zadovoljstva ali i vraćanju u prošlost. Većina uživa u ljubavi, skladnim porodičnim odnosima.Više se krećite.

VODOLIJA – Držite konce u svojim rukama a Mars podstiče ambicije.Kako utiče na karijeru, prilično sugestivno delujete na saradnike i lako skrećete pažnju na sebe.Prijatelje ne zaboravljate i uvek ste spremni za pregovore i nove projekte. Dosta planeta tranzitira polje tajni, što je pogodno za poslove koji podrazumevaju diskreciju i veći stepen koncentracije. Izvesne su konsultacije sa autoritetima, starijim osobama, posebno ako se bavite medicinom ili radite u istraživačkom centru.Venera ukazuje na tajne ljubavi,susrete evociranje uspomena.Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE – Merkur utiče na karijeru i donosi brojne kontakte. Obično je znak različitih interesovanja, paralelnih poslova, aktivnosti, putovanja ili promene boravišta.Dakle, bitna je dobra organizacija i koncentracija.Okruženi ste intelektualcima, mlađim osobama, novinarima, pedagozima, piscima, trgovcima. Venera u polju prijatelja ima dobar uticaj na timski rad, kontakte sa udruženjima, klubovima  i dogovore sa uticajnim ljudima. Biće dosta izlazaka, zabave, slavlja, druženja a mlađima romantični susreti, zaljubljivanje. Imate dobru moć regeneracije.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh