I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period 8. do 15. maja

OVAN – Svaki izazovan aspekt predstavlja iskušenje ili proveru a ishod zavisi od  nas samih. Vaš vladar Mars je u kvadratu sa  Neptunom , sredinom nedelje ,što se manifestuje na različite načine. Ukoliko osetite da nemate volje da sprovedete planove u delo , sačekajte par dana i sve će se rešiti u vašu korist. Bitno je da ne dramite više nego što je potrebno. Pokušajte da u poslovnim kontaktima zadržite pribranost.Okrenite se ljubavi, zabavi i više vremena provodite sa partnerom. Jačajte imunitet svežim povrćem i voćem jer ste skloni infekcijama.

BIK – Sredinom nedelje je pun Mesec u opozitnom znaku .Može uticati na javne odnose i partnerstva, sklapanje ortakluka. Predstavlja kulminaciju ili će doneti određene promene, nove okolnosti. Na površinu izlaze neka sporna pitanja ili nešto što ste odlagali a tiče se poslovne saradnje. U svakom slučaju, sada ste u fazi kada sprovodite  planove u delo a imate podršku prijatelja. Biće tajnih pregovora, konsultacija ili sastanaka iza zatvorenih vrata. Prilično ste zavisni od emotivnog partnera ali je i on posvećen vama.Više se odmarajte i bolje ćete funkcionisati.

BLIZANCI – Dok je Mars u vašem znaku lakše ostvarujete ambicije.Izuzetno ste aktivni, sportski nastrojeni i ne drži vas mesto. Za neke je ovo period kada se bave delikatnim i zamršenim situacijama. Od prevashodnog je značaja da pravilno usmerite energiju u humanitarne ili estetske svrhe.Briljirate svuda gde se očekuje brzina i jasan razum.Izvesni su susreti sa starijim osobama, autoritetima i česta putovanja.Uživaćete u društvenim kontaktima, novim poznanstvima i nezavisnosti. Ljubav na prvi pogled za mlađe.Osetljivost disajnih organa.

RAK –  Pun Mesec je u sredu a ima uticaja na polje kreativnosti.Aspekt je povoljan za finansijske špekulacije,poslove koji podrazumevaju izvestan rizik ili potrebu za zabavom.Karijera je od prevashodnog značaja posebno ako se bavite privatnim biznisom.Promene su česte ali , za sada, dobro balansirate. Venera vam donosi naklonost javnosti i uspeh  u umetnosti. S druge strane , neobične sfere interesovanja ukazuju na sklapanje novih poslova i iznenadna putovanja. Odlično sarađujete sa ostalim članovima porodice a naročito decom. Posvetite se više sportu.

PerSu marketi

LAV – Od srede je severni lunarni čvor u vašem znaku. Donosi sreću i pospešuje lični uspeh, ostvarenje želja. Svesni ste svojih ciljeva i načina kako da ih ostvarite. Toga dana je i pun Mesec koji ima pozitivan uticaj na  privatan biznis,raspolaganje nekretninama.Obratite pažnju na rashode, investicije, posebno ako ste sa nekim u ortakluku. Mars u kući prijatelja ukazuje na brzo sklapanje poznanstava ali i moguća razočarenja.Uvek se možete osloniti na članove porodice i bračnog partnera.Mlađi će uživati u osvajanju suprotnog pola i izlascima.U dobroj ste formi.

DEVICA – Dobri aspekti Merkura , vašeg vladara, ukazuju na mnogostrana interesovanja.Trenutno se bavite finansijama, raspolaganjem imovine, kreditima, osiguranjem i ulaganjima. Mars u polju karijere može inicirati nove projekte ali i rivalstvo, borbu da se održi visok rejting. Druga polovina nedelje može biti posvećena rešavanju krupnijih problema .Poželjno je da budete taktičniji u komunikaciji , posebno ako do vas stižu neproverene informacije.U ljubavi nema bitnijih promena, ali ste zadovoljni. Uživajte u prirodi.

VAGA – Društveni i javni interesi su od prevashodnog značaja. Pun Mesec ima dobar upliv na finansije, zarade i materijalnu stabilnost. Za neke  je ovaj aspekt signal za promene, odnosno javlja se želja za novim poslovima ili saradnicima. Pomalo ste se zasitili rutinskog rada . Favorizovani su oni koji zavise od publike, medija, kao što su glumci, animatori, politički organizatori i slično. Za većinu će kreativnost biti imperativ. Venera u polju partnerstva usmerava na ljubav, zajednički život , pa će mnogi biti u potrazi za srodnom dušom.Posvetite se relaksaciji.

ŠKORPIJA – U sredu je pun Mesec u vašem znaku. Sve zavisi od vas, od vaših osećanja a još više od instikata. Naglašena je senzitivnost, snaga volje i potreba da se kontroliše okolina. Kako je energija na vrhuncu, bitno je da je konsruktivno usmeravate . Istovremeno je lunarni čvor u polju karijere a to može biti odličan period da se neki posao privede kraju. Ulazite u fazu  profesionalnog napretka koji može biti iznenadan ako se bavite nečim što je u trendu. Budite otvoreniji u pokazivanju naklonosti prema osobi koja vam je draga. Negujte smirenost.

STRELAC – Stvaralački ste nastrojeni što je idealno za intelektualce. Dobro se snalazite u ulozi organizatora, predvodnika, u pedagoškom radu, umetnosti.Uglavnom se oslanjate na sebe, sopstvene snage i često ste u ulozi onog koji upravlja drugima. Ako se bavite pružanjem usluga ili  privatnim biznisom , ovo je period kada postižete uspeh bez većeg truda. Drugi su vam prilično naklonjeni tako da će biti šansi za nove projekte ili saradnju.Mars u polju javnosti može biti zanimljiv za žene, ukoliko su u potrazi za emotivnim partnerom. Uživajte u sportu i zabavi.

JARAC – Sada ste u periodu kada se iscrpljujete na poslu više nego obično. Sredinom nedelje je nešto kritičniji period ali samo pod uslovom da insistirate na svojim principima. Poželjno je da smirenije reagujete na izazove okoline, saradnika ili eventualne preokrete. Procene ostavite po strani i sačekajte povoljan trenutak za javne zaključke.Ako se bavite privatnim biznisom, ovo je pravi trenutak za dogovore sa ukućanima i porodicom. Većina se najbolje oseća  u svom domu, sa onima koje voli i decom. Ako ste još uvek sami, pokrenite se. Prijaće vam vikend odmor.

VODOLIJA – U sredu je pun Mesec u vašem polju karijere što mnogima donosi ispunjenje. Možda završavate  određeni projekat ,ili ste u fazi kada se vaši snovi o napredovanju realizuju.Tog dana južni lunarni čvor prelazi u vaš znak ,što takođe, najavljuje bitan period u  životu.Značajan je za sve koji su duhovno nastrojeni ili naginju poslovnom partnerstvu. Aspekt od vas zahteva jasno definisanje ciljeva. Ako ste do sada bili usamljeni, postoji šansa da naiđete na dominantnog partnera .To može biti neko kome ćete prepustiti važnije odluke. Više spavajte.

RIBE – Finansijska i materijalna stabilnost  su i dalje vaša glavna tema. Od srede je severni lunarni čvor u kući rada što nekima donosi  zanimljive promene. Idealan za osamostaljenje u poslu, za pružanje usluga, za zanatlije, sve koji nešto majstorišu , istražuju .Kao da ćete uživati u stalnom angažovanju na poslu ali pod specifičnim uslovima.Mars je u izazovnim aspektima , pa obratite pažnju na radove u kući, da li se sve odvija kako treba, jer su moguća iznenađenja. U ljubavi ste postojani i privrženi onima koje volite. Skloni ste   alergijama.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh