I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. juna do 6. jula

OVAN

Sada ste pod uplivom svog vladara Marsa a to znači da ste energični, da drugima lako namećete svoju volju. Dobar aspekt sa Saturnom naglašava organizatorske sposobnosti, disciplinovanost, tako da se uspešno snalazite u rešavanju bilo kakvih problema. Neki će se pozabaviti stvarima koje su vezane za prošlost ili projektima koji su stagnirali. Posebno kada je reč o nekretninama ili privatnom biznisu. U vašem porodičnom okruženju je prilično živa atmosfera. Posvećeni ste deci, partneru a biće i prijateljskih poseta. Nova simaptija ako ste slobodni. Puni ste energije.

BIK

Od srede su moguće promene u karijeri, statusu ili načinu poslovanja. Fokusiraćete se na pravne stvari, diplomatiju, visoko obrazovanje, odnose sa inostranstvom. Većina ima potrebu za radom u tišini, izolaciji, a to može biti posledica ograničavajućih okolnosti na koje, za sada, ne možete da utičete. Možete biti zadovoljni finansijskom i materijalnom situacijom. Prati vas sreća u kreativnim poslovima i svemu što je povezano sa umetnošću. Direktno kretanje Venere ukazuje na društvenost, potrebu za ljubavlju  a neki se mogu zaljubiti na prvi pogled. Strastvenost.

BLIZANCI

Iako je Merkur, vaš vladar, retrogardan, dobri aspekti sa Suncem i Uranom ukazuju na prilagodljivost. Ovaj period možete iskoristiti za intelektualne poslove, dopisivanje, organizaciju poslova, reklamiranje. Nisu isključena kraća putovanja, pregovori sa autoritetima i poslovnim saradnicima. Bavićete se neobičnim temama, inovacijama ili doći do neobičnih otkrića u oblasti kojom se bavite. Finansijska situacija se popravlja, mada još uvek niste zadovoljni. Ako ste slobodni, uživaćete u izlascima, udvaranju osobe koja već duže vreme pokušava da vas osvoji. Vedrina.

RAK

U nedelju je pomračenje Meseca u opozitnom znaku. Oseća se mnogo ranije, pa bi mogli biti senzitivniji nego obično. Pre svega, kada je reč o partnerskim i javnim odnosima. Izbegavajte rasprave sa mlađim osobama, autoritetima, pretpostavljenima. Takođe, kritičnost, ekstremizam i potpisivanje važnih ugovora, dokumenata. To može biti period kulminacije ili nečega što podrazumeva donošenje zaključka. Možda ćete biti otvoreniji kada je reč o  pitanjima srca, ili će tajna ljubavna veza prerasti u nešto mnogo više. Uživajte u izlascima i prirodi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Odahnućete kada, u sredu, Saturn napusti vaše polje javnosti i partnerstva. Ulazite u fazu kada se možete ozbiljnije posvetiti radu, nauci ili kakvom državnom poslu. Lep aspekt Sunca sa Uranom može doneti iznenadan preokret u karijeri ili životu uopšte. To podrazumeva poboljšanje uslova u kojima radite, promenu mesta boravka. U prvom planu su inovatori, reformatori, pronalazači, tehničari, naučnici. Oslabiće i tenzija između vas i emotivnog partnera ili ćete nesporazume rešavati na opušteniji način. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste slobodni. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Od srede Saturn napušta vaše polje rada i najavljuje promene. Teško ste se prilagođavali svakodnevnim obavezama, možda i saradnicima sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. U svakom slučaju, ulazite u fazu lagodnijeg poslovanja,uživanja u kontaktima, umetnosti, diplomatiji. Neće izostati ni uspeh u finansijama, pa se nadajte dobicima, povoljnim transakcijama, pre svega, kroz neki vid ortakluka ili preko bračnog partnera. Atraktivni ste za suprotni pol, raspoloženi za druženja, nova poznanstva. Neko će vas oboriti s nogu ako ste slobodni. Rekreirajte se.

VAGA

U ovom periodu ste raspoloženi za timsko delovanje, udruživanje, pod uslovom da se bavite javnim ili privatnim poslovima. Uspešno rešavate pravne probleme i sve u vezi imovine, nekretnina. Mlađima se pružaju nove poslovne prilike ili će se posvetiti edukaciji, usavršavanju u nekoj naučnoj oblasti. Biće prilike za napredovanje u karijeri, ako ste u državnoj službi, ali se važni dogovori odlažu, kao i potpisivanje ugovora. Razmišljate o ljubavnoj ponudi i osobi koja već duže vreme pokušava da privuče vašu pažnju. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Iskoristite ovaj period za obnavljanje pregovora i usaglašavanje sa potencijalnim saradnicima. Stari problemi izbijaju na površinu a mogu imati veze sa usavršavanjem u nekoj oblasti, dodatnim kvalifikacijama, dobijanjem dozvola i slično. Ako je neophodno, posavetujte se sa nekim iskusnijim autoritetom. Neki će se pozabaviti pitanjem vlasništva, nekretninama, nasleđem i problemima sa rođacima. Strastveno reagujete na ponašanje emotivnog partnera ali to kao da još više produbljuje vaš odnos. Nađite vremena za odmor jer ste skloni iscrpljivanju na radu.

STRELAC

Nikako da razrešite finansijske probleme koji vas pritiskaju već duže vreme. Od srede se Saturn vraća u polje prihoda i dodatno komplikuje situaciju. Razmislite o prioritetima, štednji i da li vam je neophodno sve to što priželjkujete. Aspekt je interesantan za dugoročne poslove ili obnavljanje ugovora ako je bilo prekida, neodumica. Donosi uspeh u poslovima sa nekretninama i zemljištem. Mlađi su društveno orijentisani, popularni kod suprotnog pola i stalno na meti udvarača. Na pomolu je nova ljubav. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

U nedelju je pomračenje Meseca u vašem znaku. Pojačava senzitivnost a oseća se mnogo ranije. Nije preporučljivo da preduzimate nešto veliko u ovom periodu, da rizikujete. To se odnosi na kupovinu nekretnina, kuće, stana, automobila i slično. Obično je predostrožnost slabija a jak uticaj društvenih i porodičnih odgovornosti. Posebno kada je reč o politici, ekonomiji, stranačkom delovanju. Partnerski odnosi su nejasni ili imate utisak da vas niko ne razume. Prećutkivanjem nećete ništa postići. Vodite računa o zdravlju, organima za varenje i psihičkom stanju. Nesanica.

VODOLIJA

U sredu Saturn napušta vaš znak i vraća se u polje tajni, podsvesti. Može značiti neki vid povlačenja, odricanja, nezadovoljstva postojećom situacijom. U pozitivnom smislu, uživaćete u samoizolaciji, posebno ako ste kreativni, ako ono što radite podrazumeva diskreciju, koncentraciju. S druge strane, prilično ste aktivni, pokretljivi i često za volanom. Dobar je period za sređivanje administracije i pravnih stvari. Možda vam se dopada osoba koja je u drugom gradu, pa razmišljate o zajedničkom životu i preseljenju. Negujte optimizam i verujte u svoje moći.

RIBE

U ovom periodu se okrećete prijateljima, pokroviteljima, koji mogu biti od pomoći u rešavanju životnih problema. To podrazumeva koordinaciju sa raznim organizacijama, udruženjima, asocijacijama, klubovima, strankama, socijalnim i humanitarnim ustanovama… Mogu se obnoviti stara prijateljstva, poslovna saradnja ,ili ćete postići dogovor oko važnih strateških ciljeva. Finansijska situacija je sve bolja, pa se možete nadati iznenadnim dobicima. Pravi ste majstor u osvajanju i pravljenju romantične atmosfere. Uživaćete u porodičnom krugu. Puni ste energije.

Piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh