I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period 23. do 30. oktobra

OVAN

Mars je promenio znak i sada deluje na vaše polje javnosti i partnerstva. U pozitivnom smislu donosi entuzijazam, potrebu za udruživanjem, timskim radom i otvorenošću. Dispozitor Venera je u istom znaku i polju, što najavljuje bogat društveni i javni život. S druge strane, možete rešavati pravne i sudske probleme ili će biti susreta, savetovanja sa  pravnim licima. Obratite pažnju na ono što izjavljujete ili potpisujete. Na emotivnom planu vas čekaju prijatna iznenađenja, uzbudljivi susreti i zaljubljivanje na prvi pogled ako ste mlađi. Proverite rad bubrega.

BIK

Venera i Mars u polju rada ukazuju na period kada ste zatrpani mnoštvom obaveza. Obratite pažnju na odnos sa saradnicima jer lako možete zapasti u besmislene ili nepoželjne situacije. Aspekt je inspirativan ukoliko ste skloni da se uključujete u društvene aktivnosti. Lakše sklapate prijateljstva kroz poslovne kontakte i pridobijate pristalice za sopstvene projekte. Naglašeno polje partnerstva ima blagotvoran uticaj na bračne i emotivne odnose. Možete se osloniti na dragu osobu, potražiti savet ili planirati putovanje. Ugroženost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Ovo je period kada dolazi do izražaja mnoštvo vaših talenata vezanih za kreativnost, maštu, imaginaciju, umetničko procenjivanje. Dominantan je aspekt između Merkura i Neptuna koji ima pozitivan uticaj, kako na umne, tako i na spoljašnje delatnosti. Izvesna su poslovna putovanja, rad sa dokumentima, administracijom, bavljenje trgovinom. Imate odličan upliv na donošenje važnih odluka. Na ljubavnom nebu vlada pravo ushićenje ako ste mlađi i slobodni. Izlasci, udvaranja, dobar provod. U odličnoj ste formi i aktivni.

RAK

Dok je Mars u polju privatnosti većina aktivnosti se odvija u okviru porodice. U prvom planu je privatan biznis, radovi u kući, renoviranje, bavljenje nekretninama ili iznajmljivanjem stanova, lokala i slično. Dobar je period za sve koji se bave zemljištem, izgradnjom, raznim zanatima. Izbegavajte potpisivanje dokumenata ako su povezani sa rizikom. Budite pažljiviji u odnosu sa suprotnim polom u sredu. Ipak, lepi aspekti u polju ljubavi donose zanimljive susrete, naklonost osobe koja će vam, itekako, prijati. Skloni ste upalama i visokim temperaturama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sada ste u fazi čestih promena, pa je sposobnost prilagođavanja okolnostima – prioritet. Možda ste se upetljali u više poslova jer ste skloni saradnji i razmeni ideja sa drugima. Mars u polju komunikacije donosi kraće poslovne puteve ili ste stalno u pokretu, aktivni. U prvom planu su trgovci, intelektualci, predavači, novinari, učitelji, svi koji se bave saobraćajem i transportom. Česte su interakcije sa rodbinom ako ste sa njima poslovno vezani. Sunce u kući porodice unosi sklad i pozitivnu energiju u vaš privatan  život. Uživaćete u društvu onih koje volite. Vitalni ste.

DEVICA

Merkur u trećem polju naglašava poslovni talenat, potrebu za promenom i raznolikošću. Bićete konstantno u pokretu i spremni za nešto novo. Mars i Venera utiču na finansije i ukazuju na promene u narednom periodu. Budite spremni na izazove, iznenadne poslovne šanse, ili projekte koji podrazumevaju brze reakcije. Iako ćete lako dolaziti  do prihoda, još lakše će novac kliziti iz džepova, pa imajte uvek neku zlatnu rezervu. Na emotivnom planu sve teče uobičajenim tokovima i bez većih turbulencija, što vam odgovara. Više se odmarajte ili relaksirajte uz dobru knjigu.

VAGA

U vašem znaku su Venera i Mars što podstiče ambicije, energiju i sposobnost upravljanja. Može ukazati na porast ugleda ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite javnim poslovima. Pošto je naglašena kuća prihoda i finansija, poželjno je da iskoristite svaku povoljnu priliku. Aspekti su idealni za rešavanje ekonomskih problema i valorizaciju novca. Uspeh je izvestan i u bavljenju sportom i srodnim oblastima. Venera doprinosi vašoj privlačnosti, vedrini, podstiče zaljubljivanje. Otvoreniji ste za sklapanje novih prijateljstava. Moguća upala jajnika.

ŠKORPIJA

Sada ste u svom elementu, sigurni u sebe i ono što planirate da uradite. Sunce u vašem znaku doprinosi boljoj organizaciji, što je značajno ako se bavite privatnim biznisom ili ste na rukovodećoj poziciji. Prilično lako postižete uspeh, dobru zaradu i afirmaciju. Okruženi ste umnim, plemenitim, bogatim ljudima, najčešće strancima. Merkur donosi zanimljiva putovanja i konstruktivne odnose sa ljudima. Dok su Mars i Venera u polju tajni, dominiraju strasti i želja za uzbuđenjima. Kontrolišite ljubomoru i posesivnost. Sklonost debljanju.

STRELAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku što će podstaći maštanja i velika očekivanja. U aspektu sa Saturnom možete osetiti pojačanu odgovornost ili brigu za neku stariju osobu. Merkur u polju tajni ukazuje na planiranje, prijemčivost za tuđe ideje ili razgovore koji podrazumevaju diskreciju. Pomalo ste tajanstveni za okolinu ili skloni poslovima koji podrazumevaju tišinu, izolaciju i koncentraciju. Ipak, Venera i Mars ne isključuju timski rad, zanimljiva društvena događanja, susrete sa prijateljima. Prepliću se ljubav i prijateljstvo. Jaki ste i vitalni.

JARAC

Mars u polju karijere je idealan za diplomate, pravnike, pacifiste. Kako je u svom slučajnom sedištu, podstiče ambicije, revnost na poslu i osećaj za realnost. U kombinaciji sa Venerom možete puno postići šarmom, lepim manirima ali i osećajem za estetiku. Možete steći moćne saveznike ako ste skloni liderstvu ili visokoj društvenoj funkciji. Ovo je period značajnih susreta, sastanaka, dogovora i razmene mišljenja. Prilično ste zaokupljeni društvenim događanjima, proslavama ali i suprotnim polom. Uživajte u čarima nove ljubavi ako ste slobodni. Utopljavajte se.

VODOLIJA

Sunce u polju karijere stavlja profesionalne interese u prvi plan. Svakako, čeka vas puno posla, aktivnosti ili će biti naglašena odgovornost. Sada ste spremni za rešavanje težih problema ili poslove koji podrazumevaju koncentraciju, strpljenje i izdržljivost. Merkur ima dobar uticaj na komunikaciju i ukazuje na brojne susrete, razmenu mišljenja. Sklopićete značajne dogovore ili potpisati važne sporazume. Venera je idealna za putovanje sa emotivnim partnerom ili ljubavi na daljinu. Možda čeznete za nekim ko je daleko. Više se krećite.

RIBE

Mesec je u polju karijere, početkom nedelje. Naravno, ako zavisite od medija obratite pažnju na reakcije javnosti, tradicionalnijih i konzervativnijih struja. Uspeh vas čeka u bavljenju poslovima od društvenog ili finansijskog značaja. Takođe, delatnostima vezanim za pravo, filozofiju, duhovnost. Lep period za studente, profesore, sve koji posluju sa strancima i stranim firmama. Venera i Mars imaju uzbudljiv uticaj na emotivni status. Čine vas magnetski privlačnim i nedoljivim za suprotni pol. Zanimljivo ako ste nezavisni i bez stalnog partnera. Kontrolišite apetit.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh