I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period 11. do 18. juna

OVAN

U ovom periodu se dešavaju promene koje  utiču na status i karijeru a pod uplivom Urana. Aspekt donosi nestabilnost u pogledu finansija, iznenadne troškove ili problem da planove sprovedete u delo. Trebalo bi da se pridržavate odluka koje su se dugoročno pokazale kao ispravne a da izbegavate sve što je novo i rizično. Gubici se mogu javiti zbog prijatelja ili udruživanja sa klubovima. Ako se oslanjate isključivo na sebe, uspeh je zagarantovan. Druga polovina nedelje je u znaku porodičnog okupljanja i savetovanja sa emotivnim partnerom. Osetljivost bubrega.

BIK

Upliv Marsa na karijeru i status je izuzetno snažan. Sve zavisi od vas kako ćete kanalisati energiju jer može doneti uspeh u sportskim aktivnostima. Druga polovina nedelje ukazuje na promene jer Venera menja znak. Možda ste se  umorili od obaveza i maštate o odmoru ili ćete deo poslova obavljati kod kuće. Obratite pažnju na društvene kontakte, ako ste na rukovodećoj poziciji, jer možete biti na meti kritičara. Lep period za porodične odnose. Iznenađenja na emotivnom planu i impulsivne reakcije u ljubavi ako ste mlađi. Prolazna osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Merkur će promeniti znak, pre toga, tako da ste u fazi kada započinjete nešto novo. Realizuju se poslovni dogovori, aranžmani ako se bavite privatnim biznisom. Očekujte prihode sa više strana. Izvestan oprez je neophodan ako rešavate pravne probleme, potpisujete dokumentaciju ili menjate zastupnike, službenike, ekipu sa kojom sarađujete. Ipak, ovo je veseo period za većinu jer Venera ima pozitivan uticaj na komunikaciju i ljubav. Biće prilike za nova poznanstva i zaljubljivanje ako ste slobodni. Stomačne tegobe.

RAK

Od utorka je Merkur u vašem znaku i stavlja akcenat na komunikaciju, razmenu ideja i kraća putovanja. Bićete zaokupljeni duštvom, brojnim kontaktima, mladim osobama, intelektualcima ali i rodbinom. Venera ima odličan uticaj na prihode, finansijsku situaciju, tako da ste u prilici da sklopite zanimljive poslovne aranžmane ako se bavite trgovinom, umetnošću, ili poslujete sa ženama. Neki će se baviti investicijama ili ćete biti skloni troškarenju više nego obično. Velikodušnost možete ispoljiti prema dragoj osobi ili prijateljima. Regulišite ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U prvom planu su poznanstva, prijateljstva, timsko delovanje. Uspeh ostvarujete preko društvenih organizacija, asocijacija, političkog delovanja, ili dobijate pomoć određenih društvenih struktura. Od utorka je Venera u vašem znaku što vas čini izuzetno raspoloženim, veselim, otvorenim za javna i medijska dešavanja. Ipak, uticaj Marsa nije zanemarljiv kada je reč o konkurenciji. Bitno je da ste uvek na oprezu. Izuzetno ste zanimljivi za suprotni pol i magnetski privlačni. Nova ljubav za slobodne dok će ostali uživati u flertu. Obratite pažnju na krvni pritisak.

DEVICA

Vaš vladar Merkur menja znak od utorka. U prvi plan stavlja realizaciju planova, finansije ali i udruživanje. Čekaju vas brojni sastanci, dogovori, usaglašavanja, razmene mišljenja. Određeni planovi usmereni su na sponzorstvo, dobijanje finansijske podrške ili pomoć društvenih organizacija. Takođe, na saradnju sa prijateljima. Moguća je poslovna saradnja sa strancima ili ćete biti u prilici za usavršavanje, studiranje u inostranstvu. Venera deluje na polje tajni što ukazuje na skrivene ljubavi, da ćete se posvetiti partneru daleko od očiju javnosti. Nervoza.

VAGA

Venera menja znak od srede. Naglašava društveni život a imaće upliva i na finansije. Ulazite u dinamičan poslovni period jer Merkur podstiče komunikaciju, radoznalost, intelektualnu živost. Odličan aspekt za administrativne, trgovačke poslove, kulturne i pedagoške aktivnosti. U prilici ste da ostvarite zanimljive aranžmane ako se bavite javnim poslovima. Lep period za edukativno usavršavanje ako ste mlađi i dobijanje novog posla. Biće zanimljivih dešavanja na emotivnom planu ako ste slobodni. Udvaranja, prijateljski susreti i puno zabave. Rekreirajte se.

ŠKORPIJA

Druga polovina nedelje je izuzetno zanimljiva za karijeru i dešavanja na profesionalnom planu. Venera podstiče optimizam jer su drugi blagonakloni prema vama, protežiraju vas a nekima donosi popularnost. Zanimljiv aspekt za umetnike, kreativce, sve koji zavise od medija, ili se bave diplomatijom. Možete rešavati pravne probleme ili će biti susreta sa advokatima, sudijama, predstavnicima zakona. Moguće uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima. Dosta se angažujete oko porodice što, donekle, podstiče tenziju. Ljubav i karijera se prepliću. Opustite se.

STRELAC

Sunce ima značajan upliv na javna dešavanja i partnerske odnose. Donosi naklonost uticajnih ljudi i mogućnost sklapanja saradnje o kakvoj ste maštali. Od utorka Merkur deluje na oblast finansija i može doneti prihode od ortakluka, udruživanja. Ipak, budite oprezni kada je reč o rizičnim transakcijama i ne upuštajte se u podizanje kredita. Aspekt podstiče bankarske operacije, sve što se odnosi na osiguranje, poreze, nasledstvo. Venera donosi ljubav na putu, na daljinu, ako ste slobodni. Neko će vas oboriti s nogu! U izuzetnoj ste fizičkoj kondiciji.

JARAC

Mlad Mesec i Merkur deluju na polje partnerstva. Najavljuju sklapanje novog aranžmana ili dogovora sa strancima. Nije isključen iznenadan odlazak u inostranstvo ako se bavite  trgovinom, obrazovanjem, diplomatijom ili izvozno-uvoznim poslovima. Neće izostati ni finansijski učinak jer Venera ima blagotvoran uticaj na dobitke. Računajte i na troškove ili neki vid investiranja ako ste u ortakluku. Sada ste u prilici da sa bračnim partnerom uspostavite ravnotežu kroz dijalog. Mlađi će uživati u strastvenim i uzbudljivim susretima. Krećite se.

VODOLIJA

Naglašena je oblast svakodnevnih obaveza a mlad Mesec najavljuje novi početak ili saradnju. Odlično se snalazite u organizaciji poslova i ostvarujete konstruktivne odnose sa šefovima, nadređenima.Venera  deluje na sve što ima veze sa javnošću, od srede, a može doneti popularnost ako se bavite umetnošću ili zavisite od medija. Ukazuje na bogat društveni život i da će vas pozivati na slavlja, kulturna dešavanja. Donosi sreću u braku i emotivnom životu ali neće proći bez strastvenih izliva ljubomore. Zaljubljivost. Pažljivo rukujte alatima.

RIBE

Možda ste  u poslednje vreme delovali dezorjentisano, donekle povučeno ali od sredine nedelje situacija se menja na bolje. Venera ima  dobar upliv na svakodnevne poslove i ukazuje na bolje uslove rada. Izuzetno pogoduje uslužnim delatnostima, aktivnostima koje vas povezuju sa ženama, umetnicima, kreativcima. Donosi prihode od kozmetike,medicine, farmacije, mode, krojačke delatnosti i slično. Neki će se okrenuti sportu, zabavi u prirodi ili će više vremena provoditi sa decom. Emotivni život je sve zanimljivi ako ste mlađi. Vitalnost je sve bolja.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh