I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila

OVAN 

Verujete u sebe i spremni ste za preduzimanje  akcija. Lep aspekt između Marsa i Jupitera ukazuje na ekonomski i profesionalni  uspeh, dobru organizaciju i kreativnost. Odlično se snalazite u  rešavanju pravnih i zvaničnih  situacija, oko finansijskih transakcija. Sada ste u prilici da napredujete, ostvarite velike ciljeve , dosegnete viši profesionalni status.Ipak, povedite računa o saradnji i uspostavljanju psihičke i fizičke ravnoteže. Od utorka se možete prepustiti čarima ljubavi ili planirati kraće putovanje sa emotivnim partnerom. Više se opuštajte.

BIK

Venera napušta vaš znak od utorka tako da će imati upliv na zarade i materijalni status. Omogućava finansijski uspeh ako je posao vezan za modu, lepotu, umetnost, kreativnost. Hedonozam je prisutan kod većine, tako da niste naročito ambiciozni, niti željni dokazivanja. Drugima prepuštate inicijativu  i ,uglavnom, se trudite  samo oko najvažnijih poslova. Merkur u polju tajni ukazuje na skrivene planove i dogovore. Ljubav je moguća kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Mlađi su skloni flertu i neobaveznim susretima. U dobroj ste formi.

BLIZANCI

Još uvek  dominira restriktivan aspekt između Merkura i Saturna. To znači da nije pogodan trenutak za rešavanje ozbiljnijih problema. Ipak, ovo je period kada ćete uživati jer Venera tranzitira vaš znak od utorka. Podstiče kreativnost što je idealno ako se bavite umetnošću ili ste naklonjeni zabavi, obrazovanju,  aktivnostima vezanim za decu. Aspekt donosi promene ili potrebu da se bude u društvu umetnika, lepih ljudi, pozitivnih, veselih. Mislićete samo na ljubav, a biće i prilike da se zaljubite ako već niste. Posetite stomatologa.

RAK

Iako Merkur ima odličan uticaj na karijeru i poslovnu atmosferu, određeni aspekti koče rešavanje ozbiljnijih problema. Možda ste u fazi kada pribegavate liniji manjeg otpora ili ste složenije zadatke ostavili za kasnije. U prvom planu su javni odnosi, timski rad, udruživanje  a to podrazumeva oprez. Proveravajte papirologiju, šta potpisujete,  javno izjavljujete. Možete biti na meti kritičara ili ćete i sami biti skloni suprostavljanju. Okrenite se društvenom životu, prijateljima, izlascima. Venera ukazuje na tajne ljubavi ako ste mlađi. Sklonost išijalgiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče popularnost u društvu i bavljenje porodičnim stvarima. Možete se pozabaviti reformama ili preduzimanju važnih promena. Sklopićete značajna prijateljstva a neko će vas  protežirati u finansijskim poduhvatima. Kako Sunce ulazi u aspekt sa Saturnom, možda razmišljate  o dugoročnim ulaganjima ili poboljšanju statusa. To podrazumeva i prihvatanje dodatnih dužnosti. Venera od utorka deluje na oblast prijateljstva i donosi simpatiju kroz druženje. Prilično ste odmereni u svemu što pozitivno utiče na zdravlje.

DEVICA

Dok je Merkur u izazovnom aspektu sa Saturnom, sporije realizujete planove i ciljeve. Ipak, poslovna situacija je sve bolja jer od utorka Venera deluje na karijeru. Odličan aspekt za komunikaciju, odnose sa javnošću, naročito umetnicima, ženama. Važan je za diplomate ali i pravnike, sve koji se bave intelektualnim radom i obrazovanjem. U ovom periodu izbegavajte finansijske transakcije, kredite ili prodaju  nekretnina. Prilično ste popularni u društvu i mamite uzdahe suprotnog pola. Ljubav je izvesna kroz poslovne kontakte.Relaksirajte se.

VAGA 

Venera menja znak od utorka. Delovaće na oblast inostranstva, putovanja ali i visokog obrazovanja. Donosi uspeh u studiranju, učenju, prenošenju znanja. Odličan aspekt za poslovne pregovore sa strancima,nove poslove ili proširenje saradnje. Obratite pažnju na ugovore koje sklapate ako se bavite privatnim biznisom. Većina je zaokupljena porodičnim stvarima,ili ste u fazi kada pomažete nekom članu porodice. Komunikacija sa bračnim partnerom podrazumeva veći stepen tolerancije. Ljubav na putu ako ste slobodni. Neophodan vam je odmor.

ŠKORPIJA

Sunce utiče na javne i partnerske odnose i donosi naklonost moćnih, uticajnih ljudi. Početkom nedelje iskoristite blagotvoran aspekt Meseca na karijeru. Čini vas popularnim u društvu, medijima i prijemčivim za sve što se dešava u okolini. Kako ste pokretljivi, spremni na akciju i pokretanje novih poslova, čekaju vas brojna iznenađenja. Mars deluje na oblast saobraćaja i ukazuje na probleme sa kolima. U ljubavi ste prilično strastveni i spremni na razne ludosti. Privlače vas mlađe osobe a moguće su i paralelne veze. Pažljivo vozite.

STRELAC 

Radni kapacitet je na zavidnom nivou. Većina planeta deluje na oblast finansija i sve što podrazumeva praktične poslove. Dobici su izvesni od zanatskih poslova,tehnike, mehanike,obrade zemljišta. S druge strane, imate uspeha ako ste kreativni, stvaralački nastrojeni ili se bavite obrazovanjem dece. Možda ste u fazi zasićenja, kada razmišljate o korenitim promenama. Od utorka, Venera deluje na javne i partnerske odnose. Podstiče društveni život i čini vas omiljenim u društvu. Odličan aspekt za ljubav.Puni ste energije.

JARAC 

Venera od utorka deluje na oblast svakodnevnih poslova. Donosi rasterećenje, odnosno uživanje na radnom mestu. Možda će vas oraspoložiti novi kolega, saradnja sa osobom koja vam savršeno odgovara.Idealan aspekt za ženske poslove, pružanje usluga, trgovinu ali i konsultacije. Još uvek izbegavajte operacije sa nekretninama, potpisivanje kupoprodajnog ugovora ili građevinske zahvate. Promenljiv odnos sa ukućanima. Može vas privući mlađa osoba preko poslovnih kontakata. Obratite pažnju na ishranu, naročito unos ugljenih hidrata.

VODOLIJA

Oprezni ste u mnogim aktivnostima i odlukama.Još uvek je prisutna potreba za radom u tišini, izolaciji. Iako ideje naviru, kao da niste dovoljno inspirisani i brzo se povlačite. Merkur utiče na komunikaciju, ali imate utisak da vas nešto sputava ili ne nailazi na prijem koji očekujete. Od utorka se mnogo toga menja ako ste pesnički  nastrojeni, bavite se obrazovanjem, umetnošću. Venera deluje na kreativnost ali i ljubav. Može vas privući mlađa, elokventna osoba a možda i više njih. Uživaćete u zabavi, izlascima i putovanju. Pažljivo vozite.

RIBE 

Zabrinuti ste za finansijski status. Merkur utiče na zarade i ukazuje na probleme oko naplaćivanja, potraživanja dugova i realizacije dugoročnih projekata. Imate utisak da novac klizi iz džepova ili da više investirate nego što ste planirali. Ukoliko ste deo tima, ili ste u ortakluku, obratite pažnju na saradnike. Problem može biti usaglašavanje ili ste u raskoraku kada je reč o ciljevima. Venera od utorka utiče na porodične i privatne odnose. Više ćete uživati u krugu onih koje volite, dece, a biće druženja sa rodbinom, prijateljima. Izbegavajte stresne situacije i bolje ćete funkcionisati.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh