I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. marta do 3. aprila

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 27. MARTA DO 3. APRILA

OVAN

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku koji deluje podsticajno na razne aktivnosti. Kod mnogih se javlja želja za promenom, novim poslovima i afirmacijom. Kako je većina planeta u vašem znaku, energija je na zavidnom nivou, tako da ste spremni na sve moguće izazove. Lep aspekt Marsa, vašeg vladara i Neptuna, donosi uspeh umetnicima, filantropima, kreativcima, ali i u praktičnim delatnostima vezanim za biznis. Rado izlazite sa prijateljima i uvek ste okruženi suprotnim polom. Ljubav na prvi pogled za mlađe. Prijaće vam sportovi na otvorenom.

BIK

Lep aspekt Venere i Meseca, početkom nedelje, ukazuje na društvenost i odličnu poslovnu saradnju sa ženama. Usmereni ste na umetnost, lepotu, zabavu, što je idealno ako se bavite modom, glumom, šou-biznisom, muzikom i sličnim zanimanjima. Od subote je Merkur u vašem znaku tako da možete biti skloni naglašavanju sopstvenih ideja. Biće više pregovora, primanja informacija, dokumenata, pisama, kraćih  poslovnih putovanja. Emotivna situacija je prilično složena a neki od vas imaju tajne veze i ljubavi. Poverite rad hormona.

BLIZANCI

Dobar aspekt Merkura i Saturna je aktuelan do vikenda a to ukazuje na mentalnu disciplinu. Lako se fokusirate na ozbiljne teme, dugoročne poslove, analize, istraživanja. Česti su kontakti sa starijim osobama, autoritetima. Od subote se menja ritam aktivnosti, tako da ste nešto sporiji i okrenuti ka sebi. Možete se baviti praktičnim stvarima ili se usmeriti na sve što je kreativno, vezano za umetnost. Vodićete tajne razgovore ili imati diskretne susrete daleko od očiju javnosti. Prijateljski odnos, koji ste nedavno uspostavili, prerasta u nešto dublje. Više se odmarajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

RAK

Mlad Mesec je početkom nedelje a ima upliv na karijeru. Inicira nove poslove, aranžmane, dogovore i susrete. Na neki način privlačite pažnju javnosti ako ste na rukovodećoj poziciji. Druge ne ostavljate indiferentnim, što ima izuzetan uticaj na poslovni renome. Odličan aspekt za sve koji su društveno orijentisani i koji zavise od medija. Krajem nedelje se bavite organizacijom poslova, pravljenjem planova zajedno sa prijateljima. Kao da ste se udaljili od emotivnog partnera ali je on, za sada, tolerantan. Unesite više zabave u svakodnevni život.

LAV

Prilično trezveno pristupate većini poslova i zbog toga uspeh ne izostaje. Mars u polju karijere donosi nove mogućnosti za razvoj biznisa, napredovanje. Izuzetno ste aktivni i ambiciozni već duži period a tako će biti i ove nedelje. Odlično se snalazite u dugoročnim projektima, svemu što ste gradili u prethodnom periodu. Imate ogromnu moć nad drugima i toga ste svesni. Krajem nedelje Merkur može inicirati promene ili vas odvesti na put. Na emotivnom planu nema značajnijih dešavanja, mada ste skloni maštanju i velikim očekivanjima. Kanališite višak energije u sport.

DEVICA

Možda ste u fazi kada se preispitujete u vezi planova, ambicija, karijere. Dosta ulažete, investirate, ali imate utisak da rezultati nisu toliko impozantni kao što ste očekivali. Za sada, prednost imaju finansijska pitanja, nasleđe, sponzorstvo, osiguranje i rešavanje krupnijih problema. Krajem nedelje, Merkur menja znak, tako da ćete se fokusirati na praktičnije teme. Putovanja su nešto što vas raduje ali će imati više poslovni karakter. U ljubavi nemate razloga za brigu jer vas partner obasipa pažnjom. Ako ste usamljeni, onda je to vaš izbor. Vitalni ste.

VAGA

Naglašeno polje partnerstva ukazuje na društveni angažman i važnost uspostavljanja kontakata. Aspekti su odlični za umetnički nastrojene podanike znaka, za javne nastupe, šou-biznis, taktičko posredovanje, marketing. Krajem nedelje Merkur u osmoj kući ističe praktične sposobnosti. Usmerava na finansijske probleme i rešavanje težih zadataka. Možete imati uspeha u transakcijama, investiranju. Retro Venera vas čini pomalo nejasnim u ljubavnim odnosima. Bitno je da ne propuštate dobre emotivne prilike. Krećite se.

ŠKORPIJA

Izuzetno ste zadovoljni razvojem poslovne situacije. Ostvarujete konstruktivnu saradnju ne samo sa podređenima, već i sa autoritetima. Imate uspeha u mnogim oblastima ali pre svega u organizaciji poslova, trgovini jer se prilagođavate zahtevima tržišta. Uglavnom, dominirate u većini pregovora i lako namećete svoje ideje. Krajem nedelje Merkur prelazi u kuću javnosti, što je povoljno za potpisivanje dokumenata, ugovora i rešavanje pravnih pitanja. Odnos sa emotivnim partnerom je sve prisniji i otvoreniji. Više se relaksirajte.

STRELAC

Dok Mars dominira u kući rada,  izuzetno ste aktivni i vredni. Jupiter je u aspektu sa Plutonom a to donosi određene prepreke kada je reč o nasledstvu, finansijama. Ako ste poslovno vezani za ortakluk, prijateljstvo, ovaj aspekt inicira neočekivan preokret. Uglavnom, odnosi se na organizatore, one koji se bave ekonomijom, pravom, rukuju velikim projektima. Svakako, budite obazrivi kome poklanjate poverenje. Emotivno ste prilično ispunjeni jer kod drugih izazivate simpatije. Lep period za zabavu i izlaske. Uživajte u dobrom raspoloženju!

JARAC

Većina je okupirana privatnim biznisom, poslovima koji se obavljaju kod kuće. Ako ste na rukovodećoj poziciji onda obratite pažnju na sve koji vas okružuju. Ovo je period kada se suočavate sa krupnijim finansijskim problemima, propustima ili nerešenim sudskim procesima. Krajem nedelje pažnju usmeravate na sportske aktivnosti, obrazovanje, poslove koji se odnose na pedagoški rad. Biće više susreta sa osobama iz kulturnog života ili ćete uživati u lepim umetnostima. Ako ste mlađi, uzbuđenje ćete potražiti u ljubavnim osvajanjima. Vitalni ste.

VODOLIJA

Idu vam od ruke intelektualni poslovi, učenje, obrazovanje ili pisanje. Volite da komunicirate sa najrazličitijim ljudima jer vas to stimuliše. Dok je Merkur u trećem polju možete sređivati administraciju, papirologiju. Aspekt je povoljan za kraća putovanja i poslovno saradnju sa  rođacima. Krajem nedelje prelazi u polje intime tako da može biti važnih razgovora u okviru porodice. Možda ćete rešavati pitanje nekretnina, zajedničkih poslova ili praviti planove za budućnost. Odnos sa emotivnim partnerom je u uzlazanoj fazi. Vodite računa o pritisku.

RIBE

Sve do subote se ne dešava ništa neuobičajeno. Uglavnom, bavite se praktičnim pitanjima, finansijama, ekonomijom, trgovinom. Merkur će imati odličan upliv na odnose sa okolinom, svakodnevnu komunikaciju i razmenu informacija. Aspekt je povoljan za studente, predavače, govornike, pisce, novinare, sve koje prenose znanje i ideje. Lakše ćete se prilagođavati novonastalim promenama a na pomolu su i putovanja. Ovo je period dobre zabave, izlazaka i romantičnih udvaranja. Ako ste u dužoj vezi, priredićete partneru lepo iznenađenje. Više spavajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh